Chyba chce w trybie pilnym zakończyć karierę selekcjonera.Kuba199292 pisze: ↑03 cze 2026, 21:23 Nie rozumiem trochę czemu Urban się upiera na granie cały czas 3 SO
Reprezentacja Polski (zbiorczy)
Bez sensu jest to zgrupowanie jak oni wszyscy już na wakacjach, włącznie z trenerem.

- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
Jak skończy się co najmniej remisem ten mecz, a jest to drugi garnitur Nigerii, to wesoły Janek będzie prowadził reprezentację w lidze narodów. Dla mnie jest on do wyjebania za tych trzech obrońców.
- PietroBosman
- Gwiazda

Ja wiem, że to nie jest najważniejsze...ale sędzia jest stronniczy. Był stempel w polu karnym Nigerii to olali temat. Teraz Kozłowski coś ręką...ale to było w polu karnym?
Jakaś powtórka bo mi się wydawało, że to przed polem karnym było.
Jakaś powtórka bo mi się wydawało, że to przed polem karnym było.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2026, 22:30 przez PietroBosman, łącznie zmieniany 1 raz.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
Żałośnie nieskuteczni jesteśmy (ta patelnia Lewego) i to się mści...

- PietroBosman
- Gwiazda

Grabara się kreuje na takiego fifarafe ale zawsze jego mowa ciała mówi jakby wcale nie chciał grać na bramce i szuka kogoś kto go zmieni a on pójdzie w pole pograć.

- PietroBosman
- Gwiazda

Sorry, ale ja tu różnicy między Probierzem a Urbanem nie widzę po ostatnich meczach. Ustawienie takie same, a gra chyba nawet gorsza.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
No sobie pomyślałem o Grabarze a o czym mam myśleć przy takim meczu?

- PietroBosman
- Gwiazda

Jak wygląda nasza linia pomocy. Można się zastanowić czy napędzają nasza drużynę.Co można powiedzieć pozytywnego dziś o Zielińskim czy Szymanskim. Czy Zalewski obniżył loty. Bramkarz to nie jest nasz największy problem.
- PietroBosman
- Gwiazda

O ja pierniczę!
Wiśniewski!!!

Wiśniewski!!!
Ostatnio zmieniony 03 cze 2026, 22:47 przez PietroBosman, łącznie zmieniany 1 raz.
O Panie, to trzeba usiąść na spokojnie...PietroBosman pisze: ↑03 cze 2026, 22:43Jak wygląda nasza linia pomocy. Można się zastanowić czy napędzają nasza drużynę.Co można powiedzieć pozytywnego dziś o Zielińskim czy Szymanskim. Czy Zalewski obniżył loty. Bramkarz to nie jest nasz największy problem.