W stylu włoskim?
Domek nr 10 (temat luźny)
- FILIPPO828
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 170
- Kibicuję: Neutralny kibic
... Żyj Dziś bo Wczoraj nie Wróci...a Jutro Może nie Nadejść...
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Gdzie zaproszenia?
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
Święto i dzień wolny w tygodniu zawsze jakoś rozwala ten kalendarz i poczucie czasu. Dziś cały dzień byłem przekonany, że jest niedziela. Jutro mam urlop, więc przede mną jeszcze dwie soboty i kolejna niedziela 
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
Niby nie ma, ale nie lubię takiej niedzielno-świątecznej zamuły. Wczoraj akurat nic nie planowałem i spędziłem dzień na czytaniu, więc niby spoko, ale jakiś taki senny dzień to był.
Dziś dla odmiany pada deszcz od rana (od nocy?), ale nie przeszkadza mi to. Otwarte okno, fajne powietrze. Jeszcze jakiś browarek wleci po obiadku i całkiem nieźle.
Szukam słuchawek do biegania.
Parę lat temu mój niezastąpiony iPod shuffle umarł i kupiłem jakieś bezprzewodowe Sony które miały wbudowaną pamięć. Niestety i te w końcu się poddały. Szukam czegoś nowego co się nada do biegania najlepiej z pałąkiem ale wszytsko na co trafiam posiada tyko Bluetooth a nie ma wbudowanej pamięci. Już się takich nie produkuje? Lubię biegać na lekko czyli w zasadzie strój, buty i właśnie słuchawki i nic więcej nie biorę bo chyba że w teren ale 90% czasu to bez plecaka, opasek i innych bajerow w których mógłbym schować telefon. Zna ktoś model który mógłby mi odpowiadać?
znalazłem aż jeden model https://www.amazon.pl/bezprzewodowe-wod ... d_source=1
lipa straszna, to ludzie biegają z telefonem przy sobie zbierając wilgoć i ewentualny deszcz?
Parę lat temu mój niezastąpiony iPod shuffle umarł i kupiłem jakieś bezprzewodowe Sony które miały wbudowaną pamięć. Niestety i te w końcu się poddały. Szukam czegoś nowego co się nada do biegania najlepiej z pałąkiem ale wszytsko na co trafiam posiada tyko Bluetooth a nie ma wbudowanej pamięci. Już się takich nie produkuje? Lubię biegać na lekko czyli w zasadzie strój, buty i właśnie słuchawki i nic więcej nie biorę bo chyba że w teren ale 90% czasu to bez plecaka, opasek i innych bajerow w których mógłbym schować telefon. Zna ktoś model który mógłby mi odpowiadać?
znalazłem aż jeden model https://www.amazon.pl/bezprzewodowe-wod ... d_source=1
lipa straszna, to ludzie biegają z telefonem przy sobie zbierając wilgoć i ewentualny deszcz?
Wodoszczelny pas biodrowy i telefon może leżeć bezpiecznie 
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
a po co ci słuchawki do biegania? żeby puścić sobie fort minor remember the name? daj spokój
prawdziwi biegacze słuchają swoich kroków
prawdziwi biegacze słuchają swoich kroków
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Wpadłem na weekend do Torunia i wziąłem dzieciaki na piwo. I zgodnie z oczekiwaniami wyglądało to tak:

E: @Eyesmon wczoraj jeszcze miałem pomysł żeby podjechać nawet na chwilę, ale po prostu nie byłem dzisiaj w stanie

E: @Eyesmon wczoraj jeszcze miałem pomysł żeby podjechać nawet na chwilę, ale po prostu nie byłem dzisiaj w stanie
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Po takim czasie spania to bym byl jak trup
Ale az sie lezka w oku zakrecila jak zobaczylem pojscie spac o 6, stare dobre czasy, tylko ze ja spalem do 13/14 xD
Ale az sie lezka w oku zakrecila jak zobaczylem pojscie spac o 6, stare dobre czasy, tylko ze ja spalem do 13/14 xD
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Ja w czw do 5. W pt do 3 a dziś już spać właśnie idę. A każdego dnia wstawałem przed 10 żeby zdążyć na śniadanie
Natomiast sa u nas ludzie ktorzy chodzą spać o 6 i o 8 na nogach. Ale to chyba muszą cos brac bo nie wiem jak to ogarniają 3 dni z rzędu
Natomiast sa u nas ludzie ktorzy chodzą spać o 6 i o 8 na nogach. Ale to chyba muszą cos brac bo nie wiem jak to ogarniają 3 dni z rzędu
Life is an unexpected journey