Gry...
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
Gry...
Ubisoft zamiast kuźwa wydać Raymana 1-3 w odświeżonej wersji robi 2,5D Remake Legends, który jest grą wybitną i nie potrzebuje tego
nawet poziomy "3D" smokowe nie ratują. Poziom muzyczny z zamkiem wygląda tragicznie
Co śmieszne wszyscy unikają premier na listopad bo GTA
nawet poziomy "3D" smokowe nie ratują. Poziom muzyczny z zamkiem wygląda tragicznie
Co śmieszne wszyscy unikają premier na listopad bo GTA
- Maciek (interista)
- Kapitan

- Reputacja: 187
Gry...
Może niepopularna opinia, ale niedorzeczny ten trailer Wolverina. Jakby na siłę chcieli pokazać gore (nienaturalna ilość krwi, czy bardziej keczupu bo tak trochę wygląda), a jednocześnie jest dosyć pstrokato na ekranie. Nie podoba mi się design przeciwników. Świat X-Men jest pod tym względem dosyć bogaty, a mamy jakieś mdłe człowieko - androidy.
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
Gry...
Fragment skupia się na Trasku (twórcy Sentineli, Molda,Nimroda) wiec trochę to ma sens ;] No, ale raczej mięskiem powinnien być Sabretooth, Omega Red etc ;]Maciek (interista) pisze: ↑03 cze 2026, 10:43 Może niepopularna opinia, ale niedorzeczny ten trailer Wolverina. Jakby na siłę chcieli pokazać gore (nienaturalna ilość krwi, czy bardziej keczupu bo tak trochę wygląda), a jednocześnie jest dosyć pstrokato na ekranie. Nie podoba mi się design przeciwników. Świat X-Men jest pod tym względem dosyć bogaty, a mamy jakieś mdłe człowieko - androidy.
Graficznie tak średnio to wygląda i ten żółty kostium, no jest tragiczny. W filmie go ciężko zaadaptować i widać, że w grach też
Gry...
Kilka dni temu wróciłem z wycieczki
&Japan. Kupiłem w Nagoji PSP 3000. Tylko dla Pesa więc i kupilem japońską wersje PESa 6 Winning eleven. No i lekkie rozczarowanie. Pikseloza straszna. Inaczej to zapamiętałem. Nawet ciężko mi uwierzyć że wyglądało to aż tak słabo. Konsolka pójdzie dalej w obieg. Grać na niej nie będę.
Gry...
Na Epicu w sumie bardzo fajna gierka do odebrania za darmo czyli Song of Conquest, to jest nic innego jak Heroes of Might and Magic ale w pixel arcie. Na pewno jedna z najlepszych pozycji tego typu na rynku. Co prawda, wyszła Olden Era a Heroes 3 raczej jest nadal lepsze od Song of Conquest, ale jest to ciekawa alternatywa i godna polecenia. Zwłaszcza za darmo.
Dzisiaj mam plany na ogranie dema Onimushy ale zaintrygowało mnie kilka innych gier które nie dawno wyszły a mianowicie
oraz
O Fatekeeper pewnie wielu słyszało, natomiast ta druga gra to soulslike z figurami szachowymi. Bardzo interesujący concept, gdzie klasami postaci są figury szachowe i charakteryzują się konkretnym stylem walki. Mam w planach to ograć. Ponoć pionkiem w tej grze da się grać w nią w jak Sekiro
Dzisiaj mam plany na ogranie dema Onimushy ale zaintrygowało mnie kilka innych gier które nie dawno wyszły a mianowicie
oraz
O Fatekeeper pewnie wielu słyszało, natomiast ta druga gra to soulslike z figurami szachowymi. Bardzo interesujący concept, gdzie klasami postaci są figury szachowe i charakteryzują się konkretnym stylem walki. Mam w planach to ograć. Ponoć pionkiem w tej grze da się grać w nią w jak Sekiro
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Gry...
Tak właśnie skojarzyłem po screenach i pobrałem. Po tym jak przespałem jedną grę z rok temu, której nazwy już nie pamiętam, to ustawiłem sobie cykliczne przypomnienie na każdy czwartek na 18:00Samuraj pisze: ↑04 cze 2026, 19:59 Na Epicu w sumie bardzo fajna gierka do odebrania za darmo czyli Song of Conquest, to jest nic innego jak Heroes of Might and Magic ale w pixel arcie. Na pewno jedna z najlepszych pozycji tego typu na rynku. Co prawda, wyszła Olden Era a Heroes 3 raczej jest nadal lepsze od Song of Conquest, ale jest to ciekawa alternatywa i godna polecenia. Zwłaszcza za darmo.
Gry...
Ograłem demo nowej Onimushy. Muszę przyznać, że gra mi mocno przypomina... Wuchanga tyle, że nie bijesz backstabów. Ogólnie też duży Sekiro vibe i ogólnie system walki ma bardzo fajny feeling i gra się przyjemnie. Demo jest bardzo liniowe, ale za to czuć, że gra jest skillowa, mocno bazuje na wyczuciu i czasie reakcji. Podoba mi się. Na pewno ogram na premierę.
Gry...
Summer Game Fest się skończył i trzeba przyznać, że pokaz gier był wysokich lotów
Na pewno super start i zapowiedź Resident Evil Code Veronica Remake :
Dostępna beta Mortal Shell 2 i po powrocie z pracy mam zamiar ograć
Lords of the Fallen 2 :
Alien Isolation 2
gen Atlas od twórcy Shadow of Colossus :
Control Resonant :
Zamierzam na pewno ograć prolog Amsterdam 1666 dostępny na steam
Do listy dodałem nowego soulslike czyli Sword of Legend
Z innych ciekawych zapowiedzi jest m.in
Wolf Among Us 2 i remake 1
Stranger Than Heaven z udziałem m.in Snoop Dooga i ... 2Paca!
Blood Message - wygląda jak Chiński God of War w erze Trzech Królestw :
Ostatni part remakeu Final Fantasy 7
Mnie interesuje na pewno Attack on Titan 3 - przeszedłem Attack on Titan 2 więc 3 też ogram :
Stellar Blade Blood Rain na który oczywiście czekam!! i to bardzo
Pokazano też masę innych gier m.in Guild Wars 3, nowego Caphead, Star Wars Racer, The Last Ronin, Crossfire, Haex, Virtua Fighter Crossroads, The Blood of Dawnwalker i inne...
Osobiście czekałem na zapowiedź gry od From Software albo Lies of P 2 czy coś o nowym Black Myth, ale się nie doczekałem. Ale z soulslików pojawił się Stellar Blade, Lords of the Fallen, Mortal Shell 2, Sword of Legend... Więc coś było. Zaskoczyło mnie, że nic nie było o GTA 6 i Wiedźminie 4. Spodziewałem się może w końcu jakiegoś gameplay trailera do GTA 6 ale nadal nie wiemy jak ta gra będzie wyglądać.
Jutro biorę się za Mortal Shell 2 i Amsterdam 1666
Na pewno super start i zapowiedź Resident Evil Code Veronica Remake :
Dostępna beta Mortal Shell 2 i po powrocie z pracy mam zamiar ograć
Lords of the Fallen 2 :
Alien Isolation 2
gen Atlas od twórcy Shadow of Colossus :
Control Resonant :
Zamierzam na pewno ograć prolog Amsterdam 1666 dostępny na steam
Do listy dodałem nowego soulslike czyli Sword of Legend
Z innych ciekawych zapowiedzi jest m.in
Wolf Among Us 2 i remake 1
Stranger Than Heaven z udziałem m.in Snoop Dooga i ... 2Paca!
Blood Message - wygląda jak Chiński God of War w erze Trzech Królestw :
Ostatni part remakeu Final Fantasy 7
Mnie interesuje na pewno Attack on Titan 3 - przeszedłem Attack on Titan 2 więc 3 też ogram :
Stellar Blade Blood Rain na który oczywiście czekam!! i to bardzo
Pokazano też masę innych gier m.in Guild Wars 3, nowego Caphead, Star Wars Racer, The Last Ronin, Crossfire, Haex, Virtua Fighter Crossroads, The Blood of Dawnwalker i inne...
Osobiście czekałem na zapowiedź gry od From Software albo Lies of P 2 czy coś o nowym Black Myth, ale się nie doczekałem. Ale z soulslików pojawił się Stellar Blade, Lords of the Fallen, Mortal Shell 2, Sword of Legend... Więc coś było. Zaskoczyło mnie, że nic nie było o GTA 6 i Wiedźminie 4. Spodziewałem się może w końcu jakiegoś gameplay trailera do GTA 6 ale nadal nie wiemy jak ta gra będzie wyglądać.
Jutro biorę się za Mortal Shell 2 i Amsterdam 1666
Gry...
Miałem grać w Mortal Shell 2 ale jakoś od tego na razie uciekam, jutro pewnie ogram. Wersja beta jest na jakieś 3h więc trochę zarezerwować czasu trzeba, bo chciałbym to ograć na raz.
Teraz powróciłem do "The Quarry" czyli interaktywny horror. Czas nadrobić tą zaległość a potem Until Dawn, zwłaszcza, że zapowiedziano Until Dawn 2 - tyle, że to cholerstwo strasznie drogie, to zasrane Until Dawn w ogóle z ceny nie schodzi i nadal kosztuje między 250-300 zł co nie widzi mi się wydać na grę która zajmie mi 6-7h...
Poniżej prolog z gry "The Quarry" - zamierzam nagrywać odcinki rozdziałami niezależnie od tego jak długi będzie dany rozdział
Teraz powróciłem do "The Quarry" czyli interaktywny horror. Czas nadrobić tą zaległość a potem Until Dawn, zwłaszcza, że zapowiedziano Until Dawn 2 - tyle, że to cholerstwo strasznie drogie, to zasrane Until Dawn w ogóle z ceny nie schodzi i nadal kosztuje między 250-300 zł co nie widzi mi się wydać na grę która zajmie mi 6-7h...
Poniżej prolog z gry "The Quarry" - zamierzam nagrywać odcinki rozdziałami niezależnie od tego jak długi będzie dany rozdział