nowy przydomek: los negros
Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1294
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1511
- Kibicuję: FC Barcelona
Aż się prosiło odpowiedzieć:
Spoiler:
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Nie przez przypadek Perez obiecał, że złoży ofertę za Galactico, a nie, że sprowadzi Galactico, i jeszcze w tydzień po wyborach.
Na miejscu Bayernu powiedziałbym: Neymar. A tak w ogóle to bym nie sprzedał na miejscu Bawarczyków - a już na pewno nie za 150.
Dlatego nie ty rządzisz piłkarskim klubem , a jedynie piszesz komentarze na niszowym forum.
Cóż, Perez od razu powiedział, że jego oferta nie dotyczy m.in Olise. PSG ogłosiło, że Neves i Vithinia są nie do ruszenia. Niby ma być to zawodnik na poziomie Cristiano Ronaldo... Nie wiem o kogo chodzi, bo na ten moment nie widzę w obecnej generacji nikogo kto jest blisko CR7 ... Chyba ten szczeniak Yamal ma szansę osiągnąć zbliżony poziom.
Nie wiem, jak dla mnie to Perez rzucił kwotą i niech wszyscy zachodzą w głowę...
Ten Haaland przynajmniej jest jakimś konkretem, bo on faktycznie ma klauzulę. Tu mamy po prostu obietnice złożenia oferty za piłkarza a nie konkretnego transferu. Perez przycwaniaczył.
Nie wiem, jak dla mnie to Perez rzucił kwotą i niech wszyscy zachodzą w głowę...
Ten Haaland przynajmniej jest jakimś konkretem, bo on faktycznie ma klauzulę. Tu mamy po prostu obietnice złożenia oferty za piłkarza a nie konkretnego transferu. Perez przycwaniaczył.
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Zagrywka mocno pr-owa. Wszyscy spekulują, a przekazane w taki sposób, żeby nikt nie zdementował jak u konkurenta. Pewnie zaprzeczyłby wczoraj każdemu nazwisku. Poza tym:
Ale Perez sprytniej rozgrywa te transfery niż konkurent. Riquelme wymyślił jakiegoś Rodriego, którego w Realu nikt nie chce i Haalanda, którego Real nie potrzebuje. Ale on ogólnie robi kampanię pod socios, a to są w większości rzeczy, które zwykłego kibica nie obchodzą.
- Michał M
- Bawarski Krzyżak
- Reputacja: 168
Olise - kontrakt do 2029 bez odstępnego. Tyle w temacie
A na marginesie,jestem naprawdę ciekaw jak taki cichy i wycofany, wręcz introwertyczny piłkarz by się odnalazł w Realu...

Czy ten Haaland taki niepotrzebny, to bym dyskutował. Real nie ma nominalnego napastnika. Ja wspominałem, że kiedyś gdy CR7 nie grał jako wysunięty napastnik, to na skrzydłach wymieniał pozycję z Bale'm a na szpicy grał Benzema. Tutaj można by było zrobić ten sam zabieg, czyli wymienność pozycji na skrzydłach między Vinim i Mbappe a z przodu Haaland. Real nadal ma problem na prawym skrzydle i Endrick tego nie naprawi ani z konieczności grający na tej pozycji Valverde a jedyni gracze czyli Doue i Olise są nieosiągalni. Kogo by miał Real ściągnąć na prawą stronę? Palmera?
Wydaje mi się, że jeśli Vini miałby zostać, to rozwiązanie z wymiennością pozycji było by adekwatne i jakościowe.
Wydaje mi się, że jeśli Vini miałby zostać, to rozwiązanie z wymiennością pozycji było by adekwatne i jakościowe.
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Kontakt:
Ani Vini ani Mbappe nie umie/lubi grać na prawej, obaj nie są podawaczami, a Haaland to nawet w systemie Guardioli ma kontakt z piłką od święta. Nie widzę tego.
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Kontakt:
No jednak bajerant.
Perez jest po prostu w pozycji, gdzie jego słowa mają znaczenie, ale cała wiązanka o ofercie dla gwiazdy za 150 milionów, ale po wyborach, a tak w ogóle to Real najpierw złoży ofertę klubowi, a potem będzie negocjować z graczem, bo tak się robi (co za bzdury patrząc na historię Reau) - brzmi jak straszne głupoty.Kluchman pisze: ↑05 cze 2026, 16:10 Ale Perez sprytniej rozgrywa te transfery niż konkurent. Riquelme wymyślił jakiegoś Rodriego, którego w Realu nikt nie chce i Haalanda, którego Real nie potrzebuje. Ale on ogólnie robi kampanię pod socios, a to są w większości rzeczy, które zwykłego kibica nie obchodzą.
Dyskusje o Haalandzie są bezsensowne, bo nie przyjdzie do tego burdelu gwiazda, która nie dostanie karnych, a do tego inna gwiazda będzie musiała grać na pozycji na jakiej nie chce grać, a tak w ogóle trzeba było dać jakiś dziki kontrakt i prowizję. Olise tutaj pasuje dużo bardziej, ale takich piłkarzy obecnie nie kupuje się na rynku, tylko wychowuje po kupnie z Crystal Palace, i jest tak nie bez powodu. Ale dużo bardziej prawdopodobne, że Perez rozgrywa opinię publiczną niż że Olise prywatnie dogadany i byłby gotów na robienie jakichś cyrków.
Główny plus tego Riquelme to fakt, że Perez musiał wyjść do ludzi i poobiecywać rzeczy, bo wie, że wysyłają go na emeryturę. Ale na razie wszystkie ruchy pokazują, że w myśleniu o klubie nie zmieniło się nic: Mourinho, pierdololo o Galactico, uzupełnienia składu. Obecna piłka jest w erze post-Mourinhopodobnych trenerów i post-Galacticos-budowania składu.
A tutaj jeszce MŚ na horyzoncie i będzie okazja nabrać się na jakiegoś nowego Amrabata.