Juventus cz.2 (zbiorczy)
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
Juventus cz.2 (zbiorczy)
W starym Juve(ten mistrzowski z Pirlo,Vidal czy Pogba)Locatelli wchodziłby na zmianę za powiedzmy Marchisio.Pozostali pomocnicy(Thuram , McKennie,Koopmeiners)w ogóle by nie wchodzili na boisko.
No i co z tego,skoro nie mamy obecnie jakości w pomocy? Trzeba tej drużynie poszukac serca i mózgu w pomocy.Akurat Locatelli nie jest naszym największym problemem.
Problemem jest kręgosłup drużyny. Bramkarz, środkowy obrońca, środkowy pomocnik i napastnik.
Jeżeli tak na to byśmy popatrzyli to widzimy jak słaba jest to obecnie drużyna.
No i co z tego,skoro nie mamy obecnie jakości w pomocy? Trzeba tej drużynie poszukac serca i mózgu w pomocy.Akurat Locatelli nie jest naszym największym problemem.
Problemem jest kręgosłup drużyny. Bramkarz, środkowy obrońca, środkowy pomocnik i napastnik.
Jeżeli tak na to byśmy popatrzyli to widzimy jak słaba jest to obecnie drużyna.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Nie napisałem, że Locatelli to największy problem tej drużyny. To po prostu żaden top. Problemem jest to, że ktoś taki robi tu za jednego z liderów, a to odzwierciedla w jakim szambie na ten moment jesteśmy. Przepaliliśmy mnóstwo kasy na takich mentalnych krasnali. Gdyby ktoś odpowiedni odpowiadał za transfery, bylibyśmy w innym miejscu. Od transferu Flako wydaliśmy jakiś miliard, a kadra jest taka, że za czołową postać robi McKennie a Loca to kapitan. Openda strzelił 1 gola i kosztował 47 baniek, także myślę, że jeszcze trochę w tym szambie popływamy.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Loca jakby miał koło siebie takiego Vidala i Pogbe to by wszystkim mordy pozamykał i taka jest prawda. On sam w środku pola nic nie zrobi bo to nie jest jego rola. Ja tam go bardzo lubię i cenię, ale to jest gość od czarnej roboty. Ale sam wszystkiego nie zrobi
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
Juventus cz.2 (zbiorczy)
I znowu jeszcze przypomnę - póki Thuram (który ma to, czego Loca nie: ciąg na bramkę i motorykę) był zdrowy i w formie, to to grało. Jak trzeba go było łatać statycznym Koopem, to przestało.
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Podobno atakujemy jakiś talent z Serie B, cóż co roku nie ma tam Verattiego, ale jeżeli koleś jest świetny to 10 mln nie jest zbyt duże, w połączeniu że łatwiej nam zdobyć zawodnika, bo dla niego to mega przeskok (niestety), a kluby z Serie A, chciałby za niego trzy razy tyle.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
To nssz były zawodnik z Primavery, nawet zaliczył debiut w pierwszej drużynie...
Tak się dba o talenty w Milanie.
Tak się dba o talenty w Milanie.
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Myślisz że tylko wy tracicie talenty:D nie będę przypominał że sprzedaliśmy Huijsena czy Soule i przyszli Gonzalez i Kelly. Teraz znów sprowadzamy piłkarzy pod trenera, a jak nie odpali to będziemy bujanko mieć ze szrotem od Spala
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Po Liberaliego ustawia się kolejka. Schira pisze o Sassuolo (Aquilani chce go wziąć za sobą), Como, Bolonia i Juventus. Nie życzę mu ścieżki (niedo)rozwoju w Juventusie. A chłopak naprawdę utalentowany i powiem szczerze nie przypuszczałem, że Milan go oddał (mają 50% kwoty od następnego transferu). Myślałem, że to było czyste wypożyczenie i "trochę" zażenowany jestem jak traktują swoich i co się stało z tym klubem.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Nie no przez ostatnie lata w pierwszej drużynie grało sporo placków z nextgen. Jakby przyszedł i byłby dobry to by grał
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Czy ja wiem, minuty jakieś. Soule czy Huijsen szansy nie dostali. Niestety ale stara dama to stara dama. Głównie dla starszych graczy
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Juventus cz.2 (zbiorczy)
A te Illingi, Mbangule i ktoś tam jeszcze sporo grali