Może jakiś sparing latem
https://sports.yahoo.com/articles/manch ... 00016.html
Może jakiś sparing latem

Debila to Tu masz chyba w genach1234 pisze: ↑07 cze 2026, 19:04 Ty albo faktycznie jesteś debilem, albo prowokujesz. Dosłownie dwa posty wyżej opisałem co to za mistrzostwa.
@matt_ Mogę założyć osobny wątek o CONIFA? wiadomo, że temat bardzo niszowy, ale tak jak będzie się coś działo w tych reprezentacjach, czy to turnieje czy mecze sparingowe, albo nawet rozgrywki ligowe, to będzie skatalogowane w jednym miejscu, a jak ktoś będzie chciał poczytać to łatwo tam trafi. W takim ogólnym wątku to szybko zginie![]()
On po prostu jest starszy, roczniki 85 i starsze nie uczyły się czytania ze zrozumieniem.

To chyba żart jakiś z tym ostrzeżeniem. Ktoś inny to zacząłFILIPPO828 pisze: ↑07 cze 2026, 19:31Debila to Tu masz chyba w genach1234 pisze: ↑07 cze 2026, 19:04 Ty albo faktycznie jesteś debilem, albo prowokujesz. Dosłownie dwa posty wyżej opisałem co to za mistrzostwa.
@matt_ Mogę założyć osobny wątek o CONIFA? wiadomo, że temat bardzo niszowy, ale tak jak będzie się coś działo w tych reprezentacjach, czy to turnieje czy mecze sparingowe, albo nawet rozgrywki ligowe, to będzie skatalogowane w jednym miejscu, a jak ktoś będzie chciał poczytać to łatwo tam trafi. W takim ogólnym wątku to szybko zginie![]()
WP/matt