Biorąc pod uwagę że wychodzi 8 drużyn z 3. miejsc nie musiałoby tak być
Pewnie w robocie będziesz miała większy ruch bo więcej ludzi obstawia jak jest wielka impreza

No właśnie mielibyśmy jakieś dodatkowe szanse. A patrząc na grupę "naszą" i to że z Holandią potrafilismy ostatnio grać to całkiem możliwe że wyszlibyśmy z tego trzeciego miejsca

Fatalnie prowadzona jest kadra. Generalnie bramkarz, obrona i pomoc to nadal TOP, większe problemy generuje atak, gdzie w skali Europy grają przeciętniacy. Może z Esposito z Interu coś będzie, duży potencjał ma ten chłopak, ale tak ogólnie to ofensywa jest biedna mocno. A kiedyś Del Piero, Inzaghi, Vieri, Vialli, Totti, Toni itd.

No właśnie próbowałem znaleźć te koszulki w necie ale jakoś ich nie maEyesmon pisze: ↑09 cze 2026, 19:35 https://www.facebook.com/share/p/17ooic1cMo/
To juz chyba wiadomo komu kibicować![]()
W sensie, że nie istnieje czy że nie można jej kupić?NoName1989 pisze: ↑09 cze 2026, 22:05 No właśnie próbowałem znaleźć te koszulki w necie ale jakoś ich nie ma
Ale to chyba nie gest. Po prostu koszulka jest niebieska (w kolorze lub podobnym kolorze do tego z flagi), więc flagę trochę rozjaśniono aby sie nie zlewało ze sobą. W sensie: to nie gest w stronę Polski, ale zabieg graficzny aby dać jasno-niebieski zamiast normalnego niebieskiego.
Tak, wiem. Stąd mój komentarz, że nieprawdziwy. Możliwe, że to "jeśli" zamazuje ten obraz.venomik pisze: ↑09 cze 2026, 22:14 Ale to chyba nie gest. Po prostu koszulka jest niebieska (w kolorze lub podobnym kolorze do tego z flagi), więc flagę trochę rozjaśniono aby sie nie zlewało ze sobą. W sensie: to nie gest w stronę Polski, ale zabieg graficzny aby dać jasno-niebieski zamiast normalnego niebieskiego.