Bafana Bafana
Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
-
Kuba199292
- Lider Drużyny

- Reputacja: 120
- Kibicuję: Liverpool Lech Poznań
Te godziny nie są jakieś tragicznego dużo meczów jest o 22 czy 00:00 to nie jest jakoś zła pora .
Ja chodzę ogólnie bardzo późno spać więc mecze o 00:00 czy 1:00 w nocy nie są dla mnie straszne .
Oczywiście nie będę wstała na mecz o 4:00 gdzie będzie grać Haiti z kimś tam , ale może jakiś meczyk wpadnie.
Ja chodzę ogólnie bardzo późno spać więc mecze o 00:00 czy 1:00 w nocy nie są dla mnie straszne .
Oczywiście nie będę wstała na mecz o 4:00 gdzie będzie grać Haiti z kimś tam , ale może jakiś meczyk wpadnie.
A ile razy wspominał Polonię Warszawa? Bo jak robi ligę to z osiem razy w pierwszym kwadransie.
Meksyk jest przereklamowany.

- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Jeszcze walczy
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Iwański: Meksyk stracił pierwszego gola w historii mundialu (jakiś Francuz w 1930) ale też strzelił tego ostatniego (jakiś Meksykaniec w 2026).
Big if true.
Big if true.

Na razie zgodnie z planem...Nie można ocenić Meksyk taki mocny czy RPA takie słabe więc widowisko słabe...Jedyne co się podoba to głośne Ole na trybunach 

- HMK
- Toni Kroos
- Kontakt:
Ciekawe czy w drugiej połowie jak już oczywiście Mr. Chip to potwierdzi dowiemy się w ilu przerwach na picie wody brał do tej pory Meksyk na Mistrzostwach Świata.

Tak, w 1930 kilka meczów rozpoczęło się w tym samym czasie, ale przyjęto że Francja - Meksyk był pierwszym w historii i przy okazji to tam padła pierwsza bramka.

- HMK
- Toni Kroos
- Kontakt:
Kuzwa, co to za robocop sedziuje 

RPA na ten moment beznadziejne, oni nie potrafią skonstruować nawet jednej akcji. Meksykanie spokojnie po pierwszej połowie powinni prowadzić z 3-0. Nie sądziłem, że RPA jest aż tak słabe, może ich przytłoczył pierwszy mecz, ale czas aby ochłonąć i wziąć się do roboty. Wstępnie ten mecz obstawiałem na 1-1 i być może w drugiej połowie zobaczymy nieco inne RPA które będzie bardziej zagrażało bramce Meksykanów którzy wyraźnie odpuścili już pressing z pierwszych 20 min. Na razie mecz bardzo jednostronny, tylko wynik tego tak mocno nie oddaje...
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
- HMK
- Toni Kroos
- Kontakt:
Podoba mi sie zachowanie Radzia
iwanski: no, ogolem Gallardo jest se najskuteczniejszym obronca za jakis tam okres w lidze meksykanskiej
Radziu: tak, Gallardo, swietny mecz
Zawsze dopowie cos o zachowaniu danego pilkarza, odniesie sie do ciekawostki Macieja
Spoiler: