Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu
Ale poziom meczu a to, że TVP jest zakładem pracy chronionej to dwie różne sprawy.

- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
ja pierdole, dzięki temu tematowi w tym momencie ogarnąłem, że zaczęły się mistrzostwa 
W sumie fajnie i na luzie ogląda się mudnial jak te asy tracące po 3 gole na mecz zostały w domu.
Ten komunikat sędziego po angielsku mistrzostwo świata
Meksyk na luzie wygrywa, a RPA już w pierwszym meczu chce dostać odznakę kasztanów turnieju
Nie no straszne jest te RPA xd
Najgorsze jest to, że takich jednostronnych meczy na tym mundialu będzie bardzo dużo...
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Jaki był kurs na over2,5 czerwonych ?
Miałem kiedyś przyjaciela, który w takich momentach mówił że to dobrze bo jest więcej miejsca na boisku.
Miałem kiedyś przyjaciela, który w takich momentach mówił że to dobrze bo jest więcej miejsca na boisku.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2026, 23:05 przez Enjo, łącznie zmieniany 1 raz.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Jak można tak wykonać sfg w takim momencie 
Bez kiboli nie ma goli.
Widziałeś ich kolor skóry?
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Brazylijczycy i Francuzi też taki mają, co to ma do rzeczy? rozwiń myśl, bo mnie zaintrygowałeś.
Ilu ich pochodzi z Afryki i są koloru asfaltowego?
Wtedy skumasz.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Aż zaskakująco słabo, bo strefę afrykańską ceniłem bardziej niż Concacaf, gdzie poza Meksykiem i USA z reguły nic więcej się nie liczyło. Ale Curacao czy Haiti jeszcze nie grało, więc wszystko przed nami. Ale fakt, że nawet nasi by gorzej nie wypadli od RPA, a musieliśmy mieć 2 stopniowe baraże tak jak i np. Włochy. Europa powinna mieć więcej miejsc, bo poziom jest najwyższy, dalej Ameryka Płd, potem dopiero inne strefy.Samuraj pisze: ↑11 cze 2026, 21:59 RPA na ten moment beznadziejne, oni nie potrafią skonstruować nawet jednej akcji. Meksykanie spokojnie po pierwszej połowie powinni prowadzić z 3-0. Nie sądziłem, że RPA jest aż tak słabe, może ich przytłoczył pierwszy mecz, ale czas aby ochłonąć i wziąć się do roboty. Wstępnie ten mecz obstawiałem na 1-1 i być może w drugiej połowie zobaczymy nieco inne RPA które będzie bardziej zagrażało bramce Meksykanów którzy wyraźnie odpuścili już pressing z pierwszych 20 min. Na razie mecz bardzo jednostronny, tylko wynik tego tak mocno nie oddaje...
Wybacz. Przerasta mnie to jednak.
Cóż mój typ z przed meczu nie siadł, obstawiałem 1-1, że presja trochę zeżre Meksykanów a RPA jednak zaprezentuje się lepiej, ale się myliłem. Zawiodłem się na ekipie z Afryki. W drugim meczu obstawiłem zwycięstwo Korei Płd. z resztą Czechów potraktowałem jako rozczarowanie tej grupy, ale widzę, że na wyrost. RPA zbyt mocno odstaje. Mimo wszystko stawiam na Koreę Płd. którą w ostatecznym rozrachunku dałem na 1 miejscu w grupie. Mam nadzieję, że na Azjatach się nie zawiodę.