Ale ja miałam go dostawić i zapomniałam. Miałam dać tamtych po dwa gole, a Ronaldo o Kane, że gola strzelą
Idealna dla mnie: Widzew, Barca, MU i Juve

Niech jeszcze Neymar wyzdrowieje...

Cudze chwalicie, a swego nie doceniacie. Typowa postawa nie napiszę kogo, bo mamy fantastyczny Mundial i nie chce mi się nikomu szpilki wbijać.
Przecież siedzi na ławce Portugalii.
Poczekaj jeszcze strzeli (koledzy pomogą), przecież nie będzie mu Messi zabierał najstarszego hat-tricka na mundialach!
Dokładnie tak i dziś tu osobiście przepraszam CR7 że go dotąd nie lubiłem.glowas12345 pisze: ↑23 cze 2026, 20:00 ak samo uważam powinno być z Cristiano Ronaldo, nie musimy do lubić, ale doceńmy te 10 goli na 6 mundialach, cieszmy się tak "gwiezdnym" mundialem.

Nie chce sie pastwic nad biednym Uzbekistanem, bo juz wyjatkowo sie Cristiano nad nimi pastwi, ale chyba wychodzi roznica naturalizowania 3/4 dziewiatego skladu reprezentacji Holandii, z ktorej polowa ma epizod w LWKKMWZK niz grania jakimis pastuchami grajacymi na Kaukazie.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

a to inna sprawa, ze jak doczytalem jak wygladalo montowanie kadry curacao, to historia nie jest juz taka romantycznaHMK pisze: ↑23 cze 2026, 20:28Nie chce sie pastwic nad biednym Uzbekistanem, bo juz wyjatkowo sie Cristiano nad nimi pastwi, ale chyba wychodzi roznica naturalizowania 3/4 dziewiatego skladu reprezentacji Holandii, z ktorej polowa ma epizod w LWKKMWZK niz grania jakimis pastuchami grajacymi na Kaukazie.
Nie bede oznaczal, pytal kibicow innych klubow niz Legia co sadza na temat Czeladnika z Plocka. Podpowiem, ze wystarczy wyszukac na Twitterze nagranie o tresci "Marciniak ty drukarzu pierdolony"
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

HMK pisze: ↑23 cze 2026, 20:28Nie chce sie pastwic nad biednym Uzbekistanem, bo juz wyjatkowo sie Cristiano nad nimi pastwi, ale chyba wychodzi roznica naturalizowania 3/4 dziewiatego skladu reprezentacji Holandii, z ktorej polowa ma epizod w LWKKMWZK niz grania jakimis pastuchami grajacymi na Kaukazie.

Czepiasz się.
To bardziej Nizina Fergańska i Góry Ałajskie.

I tak akcji z poprzedniego mundialu nie przebił, jak celebrował zdobycie gola z Urugwajem, a potem na powtórkach się okazało że nawet nie dotknął piłki i gola zaliczono dośrodkowującemu Bruno