W sam raz na upały. W liceum złamałem rękę, otwarte w łokciu, dwa miesiące gipsu, który założyli pod koniec maja, przed tym dwie operacje pod narkozą. Ależ to była męka. U mnie przyczyną była piłka nożna.
Domek nr 10 (temat luźny)
Ja się wyjebałem na rowerze. Pozytyw? Obcy facet zatrzymał się, opatrzył i zawiózł do domu. Są jeszcze ludzie na tym świecie.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Na te weekendowe upały wykorzystałem pomysł z tiktoka. Nakleilem na okna te koce termiczne z apteki i muszę powiedzieć, że obniżyło temperaturę w domu. Może nie wygląda to zbyt dobrze ale mieszkam na 4 piętrze więc każdy motyw jest dobry 
Bez kiboli nie ma goli.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Nie chcę Ci psuć zabawy, ale już od co najmniej dziesięcioleci (a pewnie i stuleci) wiadomo, że jak się zasłoni okno czymś co blokuje światło/energię słoneczną to w pokoju będzie chłodniejNoName1989 pisze: ↑26 cze 2026, 16:43 Na te weekendowe upały wykorzystałem pomysł z tiktoka. Nakleilem na okna te koce termiczne z apteki i muszę powiedzieć, że obniżyło temperaturę w domu. Może nie wygląda to zbyt dobrze ale mieszkam na 4 piętrze więc każdy motyw jest dobry![]()
Btw. Nie warto otwierać też okien, jak na zewnątrz jest cieplej niż w domu.
Zasłony to nie to samo, bo zatrzymują promienie słoneczne, które już są w pokoju. Więc aż tak skutecznie nie chłodzą.
Dirty mind
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Jeżeli masz grube zasłony z wysokim albedo, to nie będzie odczuwalnej różnicy. O ile nie będziesz mierzył temperatury co pięć minut, żeby umysł się nie nakręcał, oczywiście.
Edit: właśnie Ewelinka przyszła z pracy (apteka) i mówi, że ludzie się na to rzucili i już do południa cały zapas został wykupiony, chociaż nie przypomina sobie kiedy wcześniej ktoś to kupował czy u niej czy u kogokolwiek
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Ja dzisiaj umyłem po zimie taras karcherem, więc wieczorem chyba odpalę sobie piwko na nim. Ciekawe czy sąsiedzi kurwią na mnie.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Chodziło o karchera. Ma takie ciśnienie że mógłbym umyć okna w bloku na przeciwko.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Life is an unexpected journey
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
A to nie nasi akurat. Takie ujęcie. Niestety / stety Batonik nie chciał pozować do zdj wiec musi Wam wystarczyć słowna relacja
Life is an unexpected journey
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 319
Użytkownik eyes bardzo spoko kolega, potwierdzam
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy