maty @matt przenieś mój post niegodyn tego wtematu do tematu piwo dziekuje xd
Domek nr 10 (temat luźny)
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2000
- Kibicuję: Manchester United
Nie no to domek jest, skakanie po tematach to norma
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1402
- Kibicuję: od czasu do czasu
Można połączyć te dwa wątki i zapytać czy ta dziewczynka kopie mocniej niż Karpackie o smaku pigwa 
Nie trenerka a prezes/prezeska.futbolowa pisze: ↑01 lip 2026, 13:19Właśnie tak coś czuję, że trenerka powinna się dowiedzieć, jak to wyglądało. Dziewczyna mówiła koleżankom z drużyny, że gość zabronił jej cokolwiek powiedzieć w klubie, żeby mógł to zrobić drogą oficjalną klub-klub, ale jej rodzice i tak poszli z prośbą o transfer. Zakładam więc, że trenerka myśli, że to oni mieli kontakt z tamtym klubem i nawet się nie spodziewa, że to chłop był w bezpośrednim kontakcie z zawodniczką.
generalnie raczej po transferze nic dalej nie będzie, dziewczyny są duzo bardziej społeczne i dla nich akcptacja jest dużo wazniejsza niż u chłopaków.
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
W naszej drużynie jest zawodniczką ze ścisłego topu, chociaż fakt jest taki, że trochę jej rozwój wyhamował (albo to reszta dziewczyn poszła do przodu) i może taka zmiana środowiska dobrze jej zrobi.
Mamy dyrektora, choć nie powiedziałabym, żeby jego albo jego poprzedników szczególnie mocno obchodziła sekcja żeńska
Cudownie czyli jesteście sekcja zalchaj dziura do miejskiej dotacji, rozważała szermierkę dla córki? Pozadny sport, mamy w nim sukcesy, nie to co piłka.
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
No, to złamanie łapy na tyle obszerne, że gips 6 tygodni. Całe szczęście, że mam z pracy ten lux med, chociaż ma liczne wady, ale na nfz pierwszą wizytę kontrolną miałbym 30 lipca...
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
Chłop pisze do 12 latki żeby zamiast w FC Hszonszcz, pokopała się w czoło w FC Bombowe Baby. Cyrk. Kobiety nie potrafią grać w piłkę, żadnej tutaj kariery nie będzie. Trener jakiś przegryw z ciągotami do nastolatek. Jeśli jej ojciec nie dał gościowi wychowawczego liścia i nie powiedział, że go połamie za pisanie prywatnie do jego córki, to nawet nie chce wiedzieć jakich wy tam macie plastusiów w tym gronie rodziców 
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4320
- Kibicuję: AC Milan
Life is an unexpected journey
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5284
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Ale ten torun niszczy.
W czwartek z Krakowa wyjechałem przed 7, to do apartamentu dotarłem jakks koło północy. Wczoraj pobudka o 8, spacer i po 9 byłem w escape roomie, z którego wyszedlem 00:30.
Dobre 30h pracy w 2 dni. Dzisiaj pewnie też walnie 12h.
W czwartek z Krakowa wyjechałem przed 7, to do apartamentu dotarłem jakks koło północy. Wczoraj pobudka o 8, spacer i po 9 byłem w escape roomie, z którego wyszedlem 00:30.
Dobre 30h pracy w 2 dni. Dzisiaj pewnie też walnie 12h.
Kolega zaczął pracować w końcu (jak większość kraju) i zdziwiony.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6213
- Kibicuję: 4rsenal
A skąd ty wiesz jak pracuje większość kraju?
Czy np uważasz że twoja zmiana w lombardzie, gdzie minimum 50% czasu pracy spędzasz na oglądaniu filmów czy forumingu, to jest "pracowanie jak większość w tym kraju" ?