Samuraj pisze: ↑01 lip 2026, 21:18Druga bramka została napędzona przez Bellinghama a nie Gordona
No jak dla mnie właśnie nie. Bellingham stracił piłkę, wtedy Gordon ją odzyskał po sekundzie i napędził akcję. Ten gol to oczywiście genialny strzał Kane'a ale naprawdę małostkowe jest pisanie że Gordon ma ch zasług przy tym odwróceniu wyniku.
Ja w ogóle uważam że krytyka choćby ze strony "ekspertów" TVP była przesadzona np w meczu z Ghaną. Zupełnie nie zwrócili uwagi na ze dwa jego bardzo fajne podania czy jedno napędzenie akcji piętką. Po prostu mieli zakodowane że trzeba mówić że Gordon wszystko źle i mówili do końca idiotycznie moim zdaniem. Całościowo z Ghaną na pewno nie zagrał dobrze, ale też bądźmy szczerzy, cała Anglia ch zagrała wtedy.
I na koniec powiem że gdybyś jeszcze chociaż rozgraniczył swój wpis na zasadzie że może i dzisiaj to i tamto ale nic nie zmieni to tego że w tych dwóch meczach grupowych wypadł przeciętnie to jeszcze bym rozumiał. No ale Ty to mnie w ogóle zszokowałeś że nawet za dzisiaj mu ujmujesz. To już dla mnie zacietrzewienie negatywne.