Piłka w TV
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Piłka w TV
I po cholerę mam w pakiecie tv C+ jak tam tylko Ekstraklasę mam, a za resztę trzeba płacić? 
- Ilka
- Legenda Futbolu

Piłka w TV
No tak, ale tak czy siak mając Canal + w tv gdzie miałam kanały sportowe C+, Eleveny, Eurosporty, Polsaty Sport mogłabym obejrzeć tylko Eklape z kopanej. Na resztę czyli PL, LM i teraz LL muszę sobie dokupić pakiet. To pytam po co są te kanały ogólnodostępny skoro tam mało co obejrzysz?
A tego też nie mam za darmo tylko koło stówy płacę.
Piłka w TV
może dlatego że są ogólnodostępne to są tanie i mają ograniczoną ofertę, a jak chcesz więcej produktów i to premium no to trzeba dopłacić. raczej nikt nie bedzie robil dobrze klientom na czyms na czym mozna zarabiac grube pieniadze
Piłka w TV
Poza ligą angielską chyba żadna inna nie powinna być nazywana premium. Może LM w nowej odsłonie.
- Ilka
- Legenda Futbolu

Piłka w TV
Dlatego muszę to przemyśleć. Generalnie planowałam sobie w nowym sezonie trochę odpoczynek od meczów zrobić. Może to właśnie znak. Mam C+ w tv i ten ten pakiet z LM i PL - czyli będzie Ekstraklasa i Liga Angielska. Na Eleven włoska, a Hiszpania? No zobaczymy.
Piłka w TV
Już bez przesady. La Liga jest produktem premium.
Inna sprawa, że u nas ten termin trochę się rozwadnia. Na całość poszedł Polsat, który na swoich kanałów Premium puszczał Ligę Mistrzów w futsalu czy Czarnogóra - Angola w ręczną kobiet. Ja wiem, że oni tak zrobią że dają rzeczy tam gdzie jest wolna antena, jednak wszystko ma swoje granice

Piłka w TV
Zawsze mogą na Polsat Sport 1 dać szczypiorniaka kobiet, a na Premium tenis, ciekawe jakie będą reakcje.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
-
Kuba199292
- Lider Drużyny

- Reputacja: 120
- Kibicuję: Liverpool Lech Poznań
Piłka w TV
Rozumiem że jak posiadam pakiet super Sport to aby mieć lalige muszę wykupić ten pakiet ultra ?
Piłka w TV
LaLiga jest zwyczajnie nudna i jedyne co do niej przyciąga, to obecność wielkiej dwójki. I mówię to jako kibic Realu. Piłkarze nawet nie udają, że spinają się na ligowe spotkania, może poza derbami i meczem z Barcą.
- fillion
- Gwiazda

- Reputacja: 1161
- Kibicuję: FC Barcelona Holandia
Piłka w TV
Jak się chce całość, to trzeba wykupić pakiet ultra HD. Na kanałach z pakietu supersport będą pokazywać kilka spotkań pewnie te słabsze, ale całość tylko na kanale canal plus sport 6, który będzie dostępny tylko w nowym pakiecie.Kuba199292 pisze: ↑07 lip 2026, 13:37 Rozumiem że jak posiadam pakiet super Sport to aby mieć lalige muszę wykupić ten pakiet ultra ?