Tenis
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2749
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Tenis
Hubi prowadził 2-0 w setach, trzeciego przegrał w tie breaku. Wziął przerwę medyczną przed czwartym setem. Grał, jest 5-5 i póki co powiedział, że nie może kontynuować meczu bez pomocy ... To byłby pech jakby musiał skreczowac ..
Tenis
Super wynik Kasi Piter
razem w parze z Siskovą pokonały Noskovą i Sramkovą i awansowały do 1/4 finału. Tam już czeka para rozstawiona z dwójką, Dabrowski i Stefani.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Tenis
W cieniu MS cos tam sobie pykaja na tym Wimbledonie.
Zverev zalicza sezon zycia i po tryumfie w RG jest w polfinale gdzie zmierzy sie z tegoroczna rewelacja Ferym Brytyjczykiem ktory bierze udzial dlatego ze dostal dzika karte. Saszka powinien zameldowac sie w finale.
A w nim ktos z pary Sinner Nole. Oczywiscie faworytem Sinner chocby z tego powodu ze Djokovic ma za soba pieciosetowke z FAA trwajaca ponad piec godzin. Serb zadziwia forma i zdrowiem ale takie cos musi pozostawic na nim slad. Pamietamy ze ostatnio ogral Sinnera w polfinale Australian Open dlatego nierozsadnym byloby lekcewazenie go z racji wieku.
Warto tutaj przytoczyc kilka statystyk Djokovica bo sa one niesamowite. Bedzie to jego osmy z rzędu polfinal Wimbledonu a ogolnie to juz 15 (Federer mial 13). Do tego 55 polfinal turniejow wielkoszlemowych. Koks.
Jeszcze jedna sprawa. Minely 23 lata odkad ostatni Amerykanin zdobyl szlema w tenisie meskim. To tak w kontekscie napisania muskulow ze jakby Amerykanie na powaznie zainteresowali sie pilka nozna to w niedlugim czasie by pozamiatali wszystkich.
Zverev zalicza sezon zycia i po tryumfie w RG jest w polfinale gdzie zmierzy sie z tegoroczna rewelacja Ferym Brytyjczykiem ktory bierze udzial dlatego ze dostal dzika karte. Saszka powinien zameldowac sie w finale.
A w nim ktos z pary Sinner Nole. Oczywiscie faworytem Sinner chocby z tego powodu ze Djokovic ma za soba pieciosetowke z FAA trwajaca ponad piec godzin. Serb zadziwia forma i zdrowiem ale takie cos musi pozostawic na nim slad. Pamietamy ze ostatnio ogral Sinnera w polfinale Australian Open dlatego nierozsadnym byloby lekcewazenie go z racji wieku.
Warto tutaj przytoczyc kilka statystyk Djokovica bo sa one niesamowite. Bedzie to jego osmy z rzędu polfinal Wimbledonu a ogolnie to juz 15 (Federer mial 13). Do tego 55 polfinal turniejow wielkoszlemowych. Koks.
Jeszcze jedna sprawa. Minely 23 lata odkad ostatni Amerykanin zdobyl szlema w tenisie meskim. To tak w kontekscie napisania muskulow ze jakby Amerykanie na powaznie zainteresowali sie pilka nozna to w niedlugim czasie by pozamiatali wszystkich.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Tenis
Dziś to mecze bez historii, oby dwaj pozamiatali rywali.
Co bardzo dziwi to Fery niszczył w każdym aspekcie Cobolliego, a chłop znikąd.
Wczorajszy mecz najciekawszy w turnieju co wynagrodziło dzień zważywszy że równocześnie leciał mecz Szwajcaria - Kolumbia.
Co bardzo dziwi to Fery niszczył w każdym aspekcie Cobolliego, a chłop znikąd.
Wczorajszy mecz najciekawszy w turnieju co wynagrodziło dzień zważywszy że równocześnie leciał mecz Szwajcaria - Kolumbia.
Tenis
Zverev ewidentnie wreszcie wstał i coś mu przeskoczyło w głowie po zwycięstwie na Rolandzie. Z Fritzem miał chyba 6 albo 7 porażek z rzędu, a dzisiaj go rozsmarował z wielką łatwością, chociaż problemy z kolanem Amerykanina na pewno nie pomogły. Btw. Fritz się zawsze tak sztywno poruszał na korcie czy to kwestia tego kolana albo nawierzchni? Nigdy na te jego ruchy nie zwróciłem uwagi.
Angola nie widziałem w żadnym spotkaniu, także nie wiem czego się spodziewać, ale w ciemno zakładam, że jeśli nie przydarzy się jakaś kontuzja to Niemiec go odprawi szybkim 3-0, a tam Zverev chyba też nie jest bez szans, nie jestem fanem, ale dobrze się patrzy na jego grę w Wimbledonie.
Angola nie widziałem w żadnym spotkaniu, także nie wiem czego się spodziewać, ale w ciemno zakładam, że jeśli nie przydarzy się jakaś kontuzja to Niemiec go odprawi szybkim 3-0, a tam Zverev chyba też nie jest bez szans, nie jestem fanem, ale dobrze się patrzy na jego grę w Wimbledonie.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Tenis
Tak jak pisalem przy okazji RG ze w kobiecym tenisie rzadzi na paryskich kortach Europa Wschodnia tak w przypadku Wimbledonu rzadza Czeszki. W sobote bedziemy mieli ich wewnetrzny final co oznacza ze w ciagu ostatnich czterech lat az trzykrotnie Czeszki wygrywaly Wimbledon. I to za kazdym razem inna tenisistka.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks