Zwała
- FILIPPO828
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 170
- Kibicuję: Neutralny kibic
Zwała
Jeśli Norwegowie wygrali z Brazylią to czemu mieli by nie wygrać z Anglią? Może w kolejnym filmiku Halanda powiezie Kaena!
... Żyj Dziś bo Wczoraj nie Wróci...a Jutro Może nie Nadejść...
- Ojciecdyrektor
- Kapitan

- Reputacja: 494
Zwała
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Zwała
Ja z kolei czytałem, że w Alicante.
A awantura zaczęła się już na odprawie
Abstrahując od tej konkretnej sytuacji, często wieczory panieńskie czy kawalerskie które odbywają się w miejscach typu plaża, rynek czy pub to straszny rak i patologia. Raz w pociągu w przedziale obok trafiłem na towarzystwo jadące na panieński i laski zachowywały się tak że chyba wolałbym jechać obok anarchistów zmierzających na woodstock xd
Zwała
Kilka razy już to tlumaczyłem, gdy ktoś imprezuje 3x w roku to taką patolę robi niestety, bo się najebie i hałas ogromny, bo te osoby tego potrzebują, a gdy ktoś bawi 2x w miesiącu to kawalerskiego nie musi robić z taką pompą, na sylwestra czy andrzejki nie musi świętować choćby to był koniec świata 
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1417
- Kibicuję: od czasu do czasu
Zwała
Ekipa bab jadących na babski weekend/wieczór panieński to czołówka jeśli chodzi o najgorszych pasażerów. Jadą przeważnie w góry lub nad morze, więc kilka godzin podróż trwa. Piją już od startu i po 1-2 godzinach są strasznie uciążliwe. No i na ogół to panie księgowe, prawniczki, nauczycielki, sekretarki. Nie fizole.
- Ojciecdyrektor
- Kapitan

- Reputacja: 494
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Zwała
Potwierdzam
Laski robią większy gnój niż faceci
Po singlowkach pokoje chłopaków ogarnięte, czasem nawet lozka zaścielone (widać kto w wojsku byl) a u lasek zawsze zostaje syf
Laski robią większy gnój niż faceci
Po singlowkach pokoje chłopaków ogarnięte, czasem nawet lozka zaścielone (widać kto w wojsku byl) a u lasek zawsze zostaje syf
Life is an unexpected journey