1/4 FINAŁU: Argentyna - Szwajcaria (12.07.2026 3:00)
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1372
- Kibicuję: AC Milan
Gmoch ma rację. To Ebola.
Żaden druk. Czyste nurkowanie.
Żaden druk. Czyste nurkowanie.

To było w środku boiska! nawet jak przyaktorzył, to nie było pole karne. Za takie coś co najwyżej ostrzeżenie ale nie druga żółta kartka i w konsekwencji czerwona. Już widzę jak Messiemu dają taką kartkę... Ja jebie, Argentyńczycy w tym meczu powinni mieć na koncie z 3-4 żółte kartki za perfidne faule a nie dostali nic i nagle sobie VAR przypomniał o weryfikacji kartek?
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3296
Wez sie w koncu ogarnij bo az przykro to czytac.
Totalna glupota Embolo. Miec zolta kartke i tak nurkowac jeszcze na srodku boiska jakby z tego jakas wielka korzysc miala byc.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

Przyaktorzył ORDYNARNIE. Ale niech wypowie się @Magnum czy VAR powinien interweniować w tej sytuacji (moim zdaniem tak jeśli potencjalnie była czerwona).
Kuźwa bedzie dogrywka. Wstanę po 12 dziś
Kuźwa bedzie dogrywka. Wstanę po 12 dziś
Ostatnio zmieniony 12 lip 2026, 4:39 przez MazurXIII, łącznie zmieniany 1 raz.

Kontakt tam był, nie przy takich sytuacjach się piłkarze wywracali. Faulu nie było, ale to nie jest sytuacja na kartkę, tym bardziej drugą żółtą.Chlopaczek pisze: ↑dzisiaj, 4:37Wez sie w koncu ogarnij bo az przykro to czytac.
Totalna glupota Embolo. Miec zolta kartke i tak nurkowac jeszcze na srodku boiska jakby z tego jakas wielka korzysc miala byc.
Spoko. Sędziowie zaraz Ci pomogą zasnąć. Wszystko ku temu zmierza.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2026, 4:42 przez Samuraj, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz pytanie, męczarnia i gol w doliczonym czy oglądamy dogrywkę, a może...
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

Samuraj, ja wiem, że emocje, ale to był nurek straszny. Do tego głupi. Do tego nieudolny. Trzeba takie skurwysyństwo tępić jak najostrzej.

Widziałeś sytuacje z tego meczu? Jak Paredes się wjebał dwiema nogami w zawodnika Szwajcarii i nawet żółtej nie dostał? i takich sytuacji było więcej. Tutaj za coś takiego dają drugą żółtą kartkę w sytuacji gdy Szwajcaria strzela bramkę... Przypadek? no nie sądzę. To nie kwestia emocji, mam już dość tego mundialu i obserwowania co dzieje się w meczach Argentyny.
- yedraz
- Gwiazda

- Reputacja: 1063
- Kibicuję: Jagiellonia Białystok
Dokładnie, ależ przyaktorzył Embolo i w żadnym wypadku nie można pisać o druku. Jedynym idiotą w tej sytuacji okazał s9ę Breel.
Kolega ma rację, weź i OCHŁOŃ.
I już wyłączyłem komputer, ale musiałem wrócić, żeby skomentować tę akcję.
Forza Jagiellonia 
Wy tak serio? to nie było pole karne, żeby nawet za taką symulkę dawać żółtą kartkę. Jeszcze mając w świadomości, że dany zawodnik ma na koncie żółty kartonik i skończy się to wykluczeniem. Chyba sam zrobię kompilacje fauli Argentyńczyków za które nie dostali nawet żółtej kartki w tym meczu i porównamy do tej sytuacji... To są jakieś kpiny. To nie była sytuacja na drugą żółtą kartkę. Nie za takie coś, nie w środku boiska. Gdyby to była odwrotna sytuacja to dla Argentyńczyków by się rozeszło po kościach patrząc na to jak ich faule były interpretowane przez sędziego w tym meczu. Dla mnie to jest skandal co się dzieje i dzieje się to głównie w meczach Argentyny! to kolejna sytuacja gdzie VAR zrobi wszystko by dopatrzyć się korzyści dla obrońców tytułu i w tej sytuacji decyzja o drugiej żółtej kartce była na wyrost. I tak do tej pory znacznie łagodniej sędzia obchodził się z Argentyńczykami a tu przyciął skrzydła dokładnie w momencie kiedy je Szwajcarzy dostali.
Dla mnie to jest kpina co właśnie się wydarzyło i mówię to z oburzeniem, oglądając wnikliwie cały mecz i mając obraz tego jak były traktowane faule Argentyny a jak Szwajcarów.
Dla mnie to jest kpina co właśnie się wydarzyło i mówię to z oburzeniem, oglądając wnikliwie cały mecz i mając obraz tego jak były traktowane faule Argentyny a jak Szwajcarów.
- yedraz
- Gwiazda

- Reputacja: 1063
- Kibicuję: Jagiellonia Białystok
Tylko że Embolo swoją głupotą dał tym arbitrom pretekst.
Ja bym napisał więcej, może to Szwajcar został podkupiony, żeby odwalić taki numer?
Ja bym napisał więcej, może to Szwajcar został podkupiony, żeby odwalić taki numer?
Forza Jagiellonia 
Chciałbym, żeby częściej sędziowie za takie "symulki" dawali żółte kartki i żeby interweniował VAR za każdym razem. Wówczas mielibyśmy mecze które kończą się składem rodem z meczów piłki halowej. Wyobrażacie sobie, że za każde tego typu przewrócenie się zawodnika interweniuje VAR i jest za to kartonik? Ja pierniczę. Real Madryt by miał mistrzostwo w kieszeni, bo piłkarze Barcelony by kończyli każdy mecz w zdziesiątkowanym składzie. To są jakieś jaja i jeszcze jest to tu pochwalane.
Dajmy tej Argentynie już ten puchar. Po co się męczyć.
za symulki w środku boiska wywalają z boiska 
Dajmy tej Argentynie już ten puchar. Po co się męczyć.
Próba oszustwa powinna być karana żółtą kartką. Tyle.
Wygramy, przegramy albo będzie remis.
Tym tokiem myślenia to już 60% zawodników nie powinno być na boisku
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3296
Warto bylo zarwac nocke i obejrzec te kopanine dla tej bramki Alvareza.
Chyba pierwszy jego dobry moment na tych mistrzostwach.
Chyba pierwszy jego dobry moment na tych mistrzostwach.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks