1/4 FINAŁU: Argentyna - Szwajcaria (12.07.2026 3:00)

XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 192

Post autor: Samuraj »

Brawo dla Argentyny jak zwykle wygrywają bez kontrowersji. Wspaniała drużyna. Perfekcyjne sędziowanie.
Argentyna broni tytułu Mistrza. Gratulacje. :brawo: Świetną kompilacje będzie można z tych mistrzostw zrobić jak to ładnie prowadzona jest Argentyna przez turniej. Cudowna ekipa. Najlepsza w historii z wspaniałym Generałem Messim na czele.

Dobrze, że marketingowo mundial się zgadza i kasa się zarabia.

Pomyśleć, że gdybym nie był w pracy, to bym takie wspaniałe widowisko przegapił. Nie byłbym świadkiem tego historycznego wyniku, bo pewnie bym poszedł spać. Coś wspaniałego i oby kolejny mundial wyglądał tak samo. Liczę, że za każde przewrócenie się zawodnika przy styku z innym graczem będzie nagradzane żółtymi kartkami i będzie interweniował VAR.

Brawo. Mundial wiadomo kto wygra. Reszta to tło.

Idę ogarniać miejsce pracy, bo zaraz kończę służbę.
Ten mundial to dno.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2026, 5:50 przez Samuraj, łącznie zmieniany 1 raz.
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI

KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2351

Post autor: moody »

Obrazek
Devourer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 126

Post autor: Devourer »

No to przegapiłem. Byłem pewien że będzie jutro o 3:00.
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Devourer pisze: 12 lip 2026, 5:51 No to przegapiłem. Byłem pewien że będzie jutro o 3:00.
eee tam, minąłeś tylko kolejne sędziowanie pod Argentynę. Nic nowego. Kopiuj/wklej z tego mundialu. Marna strata wierz mi.

KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Awatar użytkownika
fillion
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1161
Kibicuję: FC Barcelona Holandia

Post autor: fillion »

@choroszcz Pacjent wam uciekł.
Awatar użytkownika
RoyKeane
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 227

Post autor: RoyKeane »

Które to sytuacje były gwizdane dla ARG?

Bo rzekome czerwo sprzed 2 tygodni to już wiemy.
Potem to już lawinowo poszło....
Wygramy, przegramy albo będzie remis.
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny

W pierwszej połowie były przynajmniej 3 sytuacje gdzie nawet komentatorzy się dziwili, że gracz Argentyny nie dostał żółtej kartki. W drugiej połowie też ich nie brakowało. Zawodnicy Argentyny byli oszczędzani jeśli chodzi o kartki a tu nagle gdy Szwajcaria strzela gola, ledwie parę minut później VAR dopatruje się symulki Embolo po lekkim kontakcie z przeciwnikiem w środku boiska i wręcza mu drugą żółtą w konsekwencji czerwoną kartkę. To zmusiło Szwajcarów do desperackiej obrony do końca meczu i przez całą dogrywkę.
Po kontrowersjach w poprzednich meczach czy to z Algerią czy Egiptem teraz dochodzi Szwajcaria.

Szkoda słów

Walić ten mundial. Ustawiona drabinka pod faworytów, faworyzowane sędziowanie... Najgorszy mundial który oglądałem...

Devourer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Samuraj pisze: 12 lip 2026, 5:52
Devourer pisze: 12 lip 2026, 5:51 No to przegapiłem. Byłem pewien że będzie jutro o 3:00.
eee tam, minąłeś tylko kolejne sędziowanie pod Argentynę. Nic nowego. Kopiuj/wklej z tego mundialu. Marna strata wierz mi.
To w ogóle bez sensu - skoro wcześniej było po 1 meczu ćwierćfinałowym to dlaczego teraz dali jeden po drugim. W pracy i tak byłem ale sobie bym na telefonie włączył jak poprzedni, a tak to wyłączyłem po poprzednim.
Awatar użytkownika
RoyKeane
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 227

Post autor: RoyKeane »

Samuraj pisze: 12 lip 2026, 6:09 W pierwszej połowie były przynajmniej 3 sytuacje gdzie nawet komentatorzy się dziwili, że gracz Argentyny nie dostał żółtej kartki. W drugiej połowie też ich nie brakowało. Zawodnicy Argentyny byli oszczędzani jeśli chodzi o kartki a tu nagle gdy Szwajcaria strzela gola, ledwie parę minut później VAR dopatruje się symulki Embolo po lekkim kontakcie z przeciwnikiem w środku boiska i wręcza mu drugą żółtą w konsekwencji czerwoną kartkę. To zmusiło Szwajcarów do desperackiej obrony do końca meczu i przez całą dogrywkę.
Po kontrowersjach w poprzednich meczach czy to z Algerią czy Egiptem teraz dochodzi Szwajcaria.

Szkoda słów

Walić ten mundial. Ustawiona drabinka pod faworytów, faworyzowane sędziowanie... Najgorszy mundial który oglądałem...
W meczu Z Egiptem? Ten niby faul na salahu gdzie mu siatkę obrońcą założył?
Wygramy, przegramy albo będzie remis.
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6552

Post autor: Boromir »

Jak to nie ma jeszcze skrótu...
Obrazek
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Devourer pisze: 12 lip 2026, 6:12
Samuraj pisze: 12 lip 2026, 5:52
To w ogóle bez sensu - skoro wcześniej było po 1 meczu ćwierćfinałowym to dlaczego teraz dali jeden po drugim. W pracy i tak byłem ale sobie bym na telefonie włączył jak poprzedni, a tak to wyłączyłem po poprzednim.
Też byłem przekonany, że dziś wieczorem będzie ten mecz. Ale wczoraj na livescore zerknąłem i zauważyłem, że mecz jest tego samego dnia co Anglii z Norwegią. Cieszyłem się, że urozmaici mi to czas na służbie i żałuje, że to obejrzałem. Gdyby nie to, że to koniec turnieju, to bym zbojkotował pozostałe mecze Argentyny na tym mundialu.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2748
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post autor: Ilka »

Brawo Argentyna :) Wreszcie gra drużyna, a nie tylko Messi.
Dwie moje drużyny w półfinale. Piękna sprawa :)
Samuraj pisze: 12 lip 2026, 6:15 Gdyby nie to, że to koniec turnieju, to bym zbojkotował pozostałe mecze Argentyny na tym mundialu.
Zbojkotuj. Wyjdzie Ci to na zdrowie. I nam również.
Devourer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Samuraj pisze: 12 lip 2026, 6:15
Devourer pisze: 12 lip 2026, 6:12
Samuraj pisze: 12 lip 2026, 5:52 eee tam, minąłeś tylko kolejne sędziowanie pod Argentynę. Nic nowego. Kopiuj/wklej z tego mundialu. Marna strata wierz mi.
Też byłem przekonany, że dziś wieczorem będzie ten mecz. Ale wczoraj na livescore zerknąłem i zauważyłem, że mecz jest tego samego dnia co Anglii z Norwegią. Cieszyłem się, że urozmaici mi to czas na służbie i żałuje, że to obejrzałem. Gdyby nie to, że to koniec turnieju, to bym zbojkotował pozostałe mecze Argentyny na tym mundialu.
Ja wiedziałem od paru dni że o 3:00, tylko sądziłem że dzień później. A oni przesunęli godzinę na 3:00 żeby walnąc 2 ćwierćfinały w ten sam dzień...
Czyli Hiszpania może mieć dzień odpoczynku mniej niż Francja, a Argentyna względem Anglii już nie.
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Ilka pisze: 12 lip 2026, 6:35 Brawo Argentyna :) Wreszcie gra drużyna, a nie tylko Messi.
Dwie moje drużyny w półfinale. Piękna sprawa :)
Samuraj pisze: 12 lip 2026, 6:15 Gdyby nie to, że to koniec turnieju, to bym zbojkotował pozostałe mecze Argentyny na tym mundialu.
Zbojkotuj. Wyjdzie Ci to na zdrowie. I nam również.
Drużyna + sędzia - nie zapominaj

Nie zbojkotuje. Został półfinał i finał. Wiadomo kto wygra co prawda. Ale ten kabaret można już obejrzeć do końca.

Z Argentyną na tym turnieju trzeba grać niczym saper rozbrajający bombę. Żadnej najlepiej styczności z zawodnikiem Argentyny, broń boże nie upadaj na murawę, bo będzie żółta kartka za symulkę, nie graj na granicy spalonego... Nie dawać sędziemu po prostu żadnego pretekstu by zagwizdał na korzyść Argentyny, bo jak dasz mu pretekst, to finito, jest po meczu. Nawet musisz mieć 100% pewność, że strzelasz prawidłowego gola, bo inaczej Ci nie uznają.

Ta drużyna to wizytówka tego zjebanego turnieju imienia Infantino.

Już nie będę pisał więcej na ten temat. Dosyć ode mnie. Mam nadzieję, że Anglia wyciągnie wnioski z tej parodii futbolu w drabince Argentyny i będzie uważać przede wszystkim na sędziowanie, bo to klucz do wyeliminowania obrońców tytułu.

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1944

Post autor: Conrado »

Wstyd się przyznać ale ja też 🤣 :angry2:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”