Domek nr 10 (temat luźny)
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Hehe 8 dni w Toruniu, wczoraj z przygodami (gwóźdź w oponie) do Krakowa, żeby dzisiaj iść na Wisłę i jutro rano chyba powrót do Torunia 
- DDK
- Legenda Futbolu

Jeszcze za wcześnie.
Aczkolwiek właśnie mijam łódź i cisnę dalej, o 13 przyjeżdża nam grupa z Gdańska ktorą przyjeżdża specjalnie na testy piły i obiecałem ich wziąć na piwo, więc nie mam wyboru.
A że nie opłaca mi się wracać to zostaje przynajmniej do środy.
Aczkolwiek właśnie mijam łódź i cisnę dalej, o 13 przyjeżdża nam grupa z Gdańska ktorą przyjeżdża specjalnie na testy piły i obiecałem ich wziąć na piwo, więc nie mam wyboru.
A że nie opłaca mi się wracać to zostaje przynajmniej do środy.
Ciekawe czy ładował telemarkiem
- DDK
- Legenda Futbolu

Smieszny ten Torun. Zajebista starówka, ogólnie jedna z najładniejszych w Polsce ale tyle meneli co w całym Krakowie. Niektórych już poznaje z twarzy nawet, jak idą ulica.
A ostatnio sobie siedzę u Mentzena na ogródku przed pubem na Rynku i jakiś chłopaczek obczaja mi tatuaż. Odwraca się, a tam koszulka Pogoni Szczecin
Fajny klimat ma to miasto, szkoda że tak daleko od Krakowa.
A ostatnio sobie siedzę u Mentzena na ogródku przed pubem na Rynku i jakiś chłopaczek obczaja mi tatuaż. Odwraca się, a tam koszulka Pogoni Szczecin
Fajny klimat ma to miasto, szkoda że tak daleko od Krakowa.
DDK będę w sierpniu na koncercie i koło północy się będę przemieszczał z stadionu na Rejomnta na stare miasto bo tam mam wynajęty pokój. Bezpieczny teren czy można się tam czegoś obawiać bo będę z moją kobietą i nie chciałbym jakichś chorych akcji
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
- DDK
- Legenda Futbolu

Nieeee, luzik, masz prostą drogę albo przez Reymonta i potem w Krupniczą albo lepiej wzdłuż Błoń 3 maja i potem Piłsudskiego i jesteś zaraz na plantach. 30 minut spokojnego spaceru do Rynku - na błoniach pewnie o tej godzinie jak będzie pogoda to ludzie biegają, a jak miniesz błonia to 5min i zaczną się jakieś knajpy.
W centrum tak naprawdę największe ryzyko to spotkać pijanych angoli, ale jak człowiek nie szuka zadymy to raczej mała szansa na jakieś dodatkowe atrakcje.
W centrum tak naprawdę największe ryzyko to spotkać pijanych angoli, ale jak człowiek nie szuka zadymy to raczej mała szansa na jakieś dodatkowe atrakcje.
O, jakiś czas temu myślałem o tym, że gdy mieliśmy zgodę z Legią, to chodząc w barwach Pogoni po stolicy, jedynym ryzykiem było zbyt szybkie uchlanie się w trupa. Te nowe "przyjaźnie" nie gwarantują takich możliwości turystycznych. Łódź i Kraków dostarczają inne atrakcje, a do Chorzowa nie ma po co jeździć. Zapomniałem o kolebce polskiego patoinfluencerstwa, jakim jest Toruń.
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
Kobiety nie potrafisz ochronić? Przymasuj coś na siłce, może na jakiś boks się zapisz.
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8359
zawsze mnie zastanawiało, jakim troglodytą trzeba być, żeby komuś się przywalić o koszulkę klubową. Jak chcą się napieprzać za kluby, to niech się umówią w lesie i między sobą biją lub walczą na doping na stadionie, ale atakowanie ludzi na ulicach, bo mają złe barwy, to jest już wyższy poziom spierdolenia.karollo89 pisze: ↑dzisiaj, 11:28 O, jakiś czas temu myślałem o tym, że gdy mieliśmy zgodę z Legią, to chodząc w barwach Pogoni po stolicy, jedynym ryzykiem było zbyt szybkie uchlanie się w trupa. Te nowe "przyjaźnie" nie gwarantują takich możliwości turystycznych. Łódź i Kraków dostarczają inne atrakcje, a do Chorzowa nie ma po co jeździć. Zapomniałem o kolebce polskiego patoinfluencerstwa, jakim jest Toruń.
Ja na szczęście w Polsce nie noszę cudzych koszulek, ale i spotkałem się, że ktoś się do znajomego przywalił, bo miał koszulkę… Ajaxu Amsterdam. Lol
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8359
życie, ale beznadziejne zasady. Noszenie koszulki =/= bycie częścią kibolskiego środowiska. Ja np. zakładając koszulkę United nie zastanawiam się, czy w jakimś mieście nie ma zgody City, po prostu ubieram się tak i nikomu problemu tym nie powinienem robić. A zwierzakom się małpie rozumy odpalają i już im się instynkt stadny włącza, walki plemienne itd. Śmieszne to u nas, że za klubowe barwy ludzie bez powodu w ryj mogą dać XD