New Star Soccer 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Kshishu
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Kshishu »

Okey... to ja pierwszy:
Zacząłem w Podbeskidziu [Chyba najlepszy zespół do rozpoczęcia gry w Polskiej Lidze] tam rozegrałem cały sezon i pół następnego i potem odszedłem do II Szkockiej (3 Liga) Airdrie Unt chyba, już nie pamiętam, tam byłem najlepszy :D, więc szybko po sezonie mykłem, na wyspy... Everton to był mój klub przez cały sezon... na początku nie mogłem się przyzwyczaić do takiego skoku 3 Szkocka-Premiership, no ale moment i zostałem najlpeszym zawodnikime u-21, pierwsze powołanie do kady i pramka przeci w Portugali. Po sezonie zmiana klubu: FC BARCELONA...
Mistrzostwo, Liga Mistrzów i czekam na zakończenie 2 sezonu w Barcy, żeby Pojechać na Mundial...
tiaaa
Murzynek14
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: Murzynek14 »

A ja zaczołem w Wiśle Kraków , rozegrałem tam 2 sezony w kazdym zdobywałem mistrzostwo i puchar. Później przeszedłem do Juventusu Turyn i po połowie sezonu mam 41 goli i 28 asyst. A powołanie do reprezentacji dostałem na eliminacje do mistrzostw świata.Grałem z Anglią i strzeliłem bramke i asystowałem przy bramce Olisadebe i było 2:0. Koniec :D :D :D
bemac
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: bemac »

cześć wam ...wie ktoś może jak w trakcie gry można zmienić obywatelstwo zawodnika swojego ? o ile to możliwe :? :? proszę o pomoc :( pozdrawiam...
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

bemac pisze:cześć wam ...wie ktoś może jak w trakcie gry można zmienić obywatelstwo zawodnika swojego ? o ile to możliwe :? :? proszę o pomoc :( pozdrawiam...
chyba jest to niemozliwe. ja tez probowalem ale nigdzie nie znalazlem takiej opcji
Obrazek
Awatar użytkownika
real318
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Kod

Post autor: real318 »

podajcie mi kod bo po 10 meczach wyskakuje okno i chce żebym wpisał kod prosze???? ale prosze bo graj jest fajna
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Re: Kod

real318 pisze:podajcie mi kod bo po 10 meczach wyskakuje okno i chce żebym wpisał kod prosze???? ale prosze bo graj jest fajna
ale do której wersji chcesz ten kod??
Obrazek
mielonka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: mielonka »

Witam.
Wybaczcie, ze pierwszy post i już pytanie, jednak mam dość poważny problem.
Stworzyłem (kolejnego już) zawodnika - informacje o nim nie są tutaj zbyt istotne, jednak faktów pare podać trzeba:
31 stycznia 2007 roku ten zawodnik jest graczem klubu Brescia (Serie B).
Kontrakt ma ważny do 2011 roku i radzi sobie całkiem nieźle.
Jednak tutaj zaczyna się problem: Zamyka się okno transferowe i w okienku, gdzie zaznaczone są przenosiny widnieje... nazwisko mojego gracza.
Wcześniej nie wybierałem "żądania transferu", a stosunki z szefostwem, kibicami i innymi graczami Brescii mam dobre.

Nie miałbym nawet nic przeciwko transferowi (choc chciałem awansowac klubem do Serie A i z nim zdobyć mistrzostwo), jednak jest "mały" problem.
Oficjalnie jestem zawodnikiem innego klubu, jednak strona główna nadal sugeruje, że zostałem w Brescii. Zaś po uruchomieniu się meczu jestem...
bramkarzem. Autentycznie. W 1 połowie Brescii w drugiej przeciwnika.
Ponieważ nie dotykam piłki moim napastnikiem ocena za mecz wciąż spada.

Zaś statystyki "mojego" zawodnika w "nowym" klubie sie zmieniają - jakby to komputer nim sterował. Słowem - trace go.

Dodać musze, że kilkadziesiąt razy próbowałem ładować stan gry, jednak zawsze mój zawodnik jest przenoszony do innego klubu.
Posiadam wersje 3.09.

Posiadał ktoś taki problem? Istnieje jakiś patch, czy musiałbym zainstalować nowszą wersje NSSa? Jeśli problem juz był poruszany, to sorry za zaśmiecanie miejsca

Zaś jeśli ktoś mi nie wierzy, to moge wrzucić save game'a na jakiś MegaUload czy coś.
Kshishu
Junior
Junior

Ja miałem taki problem, znaczy podobny, też chyba w tej wersji co i Ty.
Szczerz Ci powiem, że to jest taki właśnie nie ciekawy bubel programistów. W moim przypadku było jednak lżej, w czasei treningu byłem bramkerzem i się cały czs rzucałem... :)
Proponuje zainstaluj nowszą wersję, w niej nie miałem tego typów problemów. pozdro- Podawacz Piłek :)
Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: MarcinGol »

Gra fajna... ale do czasu

kupisz wszystko co będzie do kupienia i się znudzi, nie chce się patrzeć jak sie zmieniają cyferki okreslajace wiek

gra typowo na 2-3 tygodnie... pozniej rok przerwy i na nowo
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

MarcinGol pisze:Gra fajna... ale do czasu

kupisz wszystko co będzie do kupienia i się znudzi, nie chce się patrzeć jak sie zmieniają cyferki okreslajace wiek

zgadzam sie z tobą.

po ilu latach nasz zawodnik przejdzie na emeryture w tej grze :?:
Obrazek
Kshishu
Junior
Junior

MarcinGol pisze:Gra fajna... ale do czasu

nudzi się, oj nudzi.
Awatar użytkownika
LOOZ
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: LOOZ »

nudzi się, oj nudzi.
a mi nie a gram już prawie trzy tygodnie :P
kiedy kończy się karierę :?:
Kshishu
Junior
Junior

No to kozak jesteś, ja to grałem na siłe... trzy mecze dziennie, ael też mnie się znudziło. I już w ogóle nie zasiadam. Gra byłaby ciekawsza gdyby była trudniejsza, a tak to za bardzo się wymiata. I o masz ci los. Wszystko wykupisz, wszystko osiągniesz moment, strzelasz fyfnaście bramek w meczu ligowym. Jaka przyjemnosć? No, ale jak można grać i sie nie nudzi to grajcie jak najdłużej.
Kshishu
Junior
Junior

E już jestem junior 8)
Karpiu_TheGreat
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: Karpiu_TheGreat »

Jeśli ktoś by mógł to bardzo prosze o stworzenie zawodnika w new Star Soccer :)
Próbowałem wklepywać te kody, kopiować i nic.
Wszystko robiłem zgodnie z instrukcjami :/
Moj numer gg to 6689863

Zawodnik:
-napastnik(środek)
Drużyna:
-Lechia Gdańsk(II liga)

Bardzo proszę o pomoc bo mi to nie dziala :cry:
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”