FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Tak jak mówiłem, tak zrobiłem. Zwolniłem połowę zarządu i powołałem nowych:
Paulo Paixao
Bebeto de Oliveira
Paulo Camello
Anderson Paixao

Świetne mają statystyki, Gorąąąąco polecam,
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: jackieboy »

jackieboy pisze:Hej wszystkim.. Mam problem co do tej gry.. Sciągnełem i zainstalowałem Fm 06 wersje 6.0.2... Chcąc wyłączyć opcje limitu obcokrajowców w Polsce szukałem patcha 6.0.3.. Więc wszystko ładnie .Patch zajmuje 21 mb i gra niechce odpalić, bo domaga się wisieńki. Co prawda wcześniej miałem wisieńke ale gdy kopiuje ją teraz do gry to znów pojawia sie wersja 6.0.2. Co robić?? Może jest ktoś kto ma cracka do wersji 6.0.3. ??
Sama rada==> kup orginalną gierkę mi nie wystarcza.. Pomocy..

wisieńka=crack
Przy pomocy jednego gościa rozkminione ,że nawet jak zainstalujemy patcha 6.0.3 i wkleimy noormalnego cracka i mimo że pisze nam 6.0.2 to pózniejszy patch działa :))

Co do fm zaczęta gierka Wisła Kraków.. pare tygodni za mną, i cierpie na brak klasowego napastnika.To jednak nie jest Fm 2005 gdzie Żurawski i Szymkowiak naprawde wymiatali. Potrzeba mi kogoś bardzo bramko strzelnego.. Prosze nie podawac Mokoeny i Vilakaziego.. :)) Dzięki z góry
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Lerato Chabangulu, czy Chabanglu. Fenomen. Polecam Ci go do napadu.
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

ja bym Ci polecil- aldo andres jara, tylko czy u Ciebie tez bedzie dobry. bo jak gralem wisla to byl sredni(wyk.akcji i drybling na pocztku po 15,bez pilki 18 a szybkosc chyba na 12). teraz gram wolverhamptonem i w 2 sezonie ma takie stastsy: wyk.akcji, drybling po 19, bez pilki i przewidywanie po 20, szybkosc i przysp. po 18 :shock: naprawde wymiata, interesuje sie nim liverpool ale go nie oddam za zadna kase. jedynym minusem jest jego niski wzrost(ale gra glowa tez 20). mi to nie przeszkadza bo tak jak w rzeczywistosci gram jednym niskim a drugim wysokim napastnikiem(carl cort, nikola zigic)

jesli bedzie slaby to sprobuj jeszce: luciano henrique( mialem go w wisle, ale teraz jak gram wolves nie ma go w grze :? ), vitti, pedro junior, arango marek kowal, chabangu, mazilu :) , a najlepiej to skorzystaj z fmscouta :twisted:
Awatar użytkownika
adson43
Junior
Junior

Post autor: adson43 »

A ja ci polecam Krzysztofa Gajtkowskiego lub Jimmy Floyda Hasselbainka po 2008 roku kupisz go za grosze
FORZA JUVE RULEZZZZZZZZZZ
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Adi_LFC »

adson43 pisze:Jimmy Floyda Hasselbainka po 2008 roku kupisz go za grosze
U mnie już po pierwszym sezonie był dostępny z wolnego...A później kosztował 500-700 tysięcy Ł.
Obrazek
Awatar użytkownika
adson43
Junior
Junior

Post autor: adson43 »

ahhh a ja go se sprawiłem do Korony w 2008 roku za 5.000 euro z Wolverhamton Volwes a pozatym gdzie on był odrazu w jakim on grał klubie
FORZA JUVE RULEZZZZZZZZZZ
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

adson43 pisze:pozatym gdzie on był odrazu w jakim on grał klubie
Czy to było pytanie?Czy miało brzmieć gdzie on gra na początku?

Jak tak to odpowiedź : Middlesbrough
Obrazek
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post autor: gikerek »

ej mam pytanie czy ktos gra na patchu 6.0.3 i ma dobrze spolszczona gre???
giker
Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: leisik12 »

a ja mam takie jedno pytanie: czy znacie jakis sredni klub z duzym budzetem, jak tak to bardzo prosze podajcie jak to klub??!! :lol:
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

leisik12 pisze:a ja mam takie jedno pytanie: czy znacie jakis sredni klub z duzym budzetem, jak tak to bardzo prosze podajcie jak to klub??!! :lol:
Celtic - przy odrobinie szczescie podbijesz europe
Obrazek
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: jackieboy »

gikerek pisze:ej mam pytanie czy ktos gra na patchu 6.0.3 i ma dobrze spolszczona gre???
Tak.. odrazu wyprzedze kolejne pytanie... Wisienkę mam z wersją 6.0.2..

Czy ktos gra Wisłą Kraków?? Jak tak to niech pisze co w pierwszym sezonie dokonał... Ja narazie ejstem w listopadzie... Liga mistrzów i pewny awans do 1/8... Aha i Jean Paulista wymiata :D
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

jackieboy: ja tez mialem wersje 6.0.2 i gralem wisla, ale nie che mi sie znowu o tym pisac-> zobacz kilka, kilkanascie stron wczesniej, albo kliknij na moj profil i tam masz moje posty. dalem tez screeny (rok 2010) to tam masz moj skladzik.

teraz gram wolverhampton: w 1 sezonie pierwsze miejsce i teraz po 24 kolejkack 4 miejsce :D do pierwszego(tottenham) mam 7 pkt, a za mna jest man.utd i ma do mnie tez 7 pkt straty. najbardziej mnie rozwalaja wyniki, szcegolnie z tymi lepszymi klubami(oprocz tottenhamu i chelsea) np. z liverpoolem na wyjezdzie wygralem 1-4, z man utd tak samo 4-5 (przegrywalem 4-1 do przerwy), z arsenalem 4-4 i rewanz 3-3 :D hehe mam najwiecej szczelonych bramek, ale tez sporo trace...
sklad:
f.henrique----fabiano, lequi, lukasiewicz, alvarez---nengomashe---ingrao, ingebretsen, gasbarroni----zigic, jara

rezerwa: a.silva---naylor, gioda, w.lizarazo---guarin, bonin, srna, blaszczykowski---cort, lavezzi

najlepszy jest jara, jak dotad krol strzelcow, 18 goli w 24 kol i chca go wszystkie najlepsze kluby z anglii!

z wolnego moge wziasc po sezonie klebera(basel) i alexa(fenerbahce). ale na razie nie chca przejsc. jesli nie przejda to kupie: fawcetta, anchico i jakiegos of.pomocnika

aha i po sezonie przyjda: tudor, mtiliga i rosing-schow(chyab tak sie to pisze, napastnik, ale raczej do rezerw)

p.s jackieboy: grasz wisla, a avatar cracovia :roll: to co w koncu??
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post autor: Bonso »

Cóż, czegos takiego jeszcze nie miałem :lol2:

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Bonso pisze:Cóż, czegos takiego jeszcze nie miałem :lol2:

Obrazek
Interesujące...nawet w rl nie spotkałem się z takim przypadkiem.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”