FMy
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
-
LookAsh
- Kluczowy Zawodnik

A nie napisali nawet jaki model telefonu to byl?
Mam 2 pytania...
1. skad bierzecie najnowszego scouta do fm 06? bo jak ja sobie sciagnalem wersje beta to nie dziala mi, wyskakuje blad ze brakuje mi jakiegos pliku.
2. Prowadze Widzew pol roku i chcialbym znalezc pilkarzy ktorzy by do mnie przeszli na pozycje ofensywnego pomocnika, prawego pomocnika i naspastnika.
A tak w ogole to polecam wszystkim Bartlomieja Grzelaka, zarowno w realu jak i w grze chlopak wymiata

- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Czołem FMmaniacy
Zacząłem sobie pocinać ostatnio CSKA. Zakupiłem takich grajków :
-L.Gioda
-S.Kisliy
-E.Scorza
-J.Sosa
-N.Kranjcar
A przyjdzie do mnie jeszcze, Celesinho, taki młody brazylijczyk z Lokomotivu,wygląda obiecująco, sami zobaczcie:

Kończe jak narazie pierwszy sezon, wygrałem z Liverpoolem w meczu o Superpuchar, skapałem tez mocno tyłki Lokomotivovi:

No, a po zdobyciu mistrzostwa planuje się wzmocnić na LM, najlepiej po jednym zawodniku na każda pozycje. Jak narazie ma na oku Fernando Genro i Fabio Santosa,tylko może to wyjść dośc drog i trzeba bedzie sprzedać np. Vagnera Love
Zacząłem sobie pocinać ostatnio CSKA. Zakupiłem takich grajków :
-L.Gioda
-S.Kisliy
-E.Scorza
-J.Sosa
-N.Kranjcar
A przyjdzie do mnie jeszcze, Celesinho, taki młody brazylijczyk z Lokomotivu,wygląda obiecująco, sami zobaczcie:

Kończe jak narazie pierwszy sezon, wygrałem z Liverpoolem w meczu o Superpuchar, skapałem tez mocno tyłki Lokomotivovi:

No, a po zdobyciu mistrzostwa planuje się wzmocnić na LM, najlepiej po jednym zawodniku na każda pozycje. Jak narazie ma na oku Fernando Genro i Fabio Santosa,tylko może to wyjść dośc drog i trzeba bedzie sprzedać np. Vagnera Love
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
- danielos_87
- Trampkarz

Witam serdecznie
Po dlugiej przerwie znowu zainstalowalem FM 2005 i co sie okazalo...gdy biore opcje WCZYTAJ GRE , a nastepnie SZUKAJ W... mam do wyboru tylko MOJE DOKUMENTY ,a pamietam, ze jak kiedys wczytywalem gre mialem do wyboru wszystkie dyski na ktorych mogla byc zapisana gra
Nie wiem czemu tak jest teraz... Czy jest ktos w stanie mi podpowiedziec co mam zrobic , zeby sie wczytal moj save ...

__Pozdrawiam__
Nie rozumiem, w czym masz problem.
Wchodzisz w grę, masz główe menu.
Analogicznie :
1. WCZYTAJ GRĘ
2. U GóRY JEST NAPIS ,, SZUKAJ W " I TAM MASZ ,, GAMES " KLIKASZ W ,, GAMES " I TAM MASZ NAPIS ,, PC ".
PO KLIKNIęCIU W NAPIS MASZ DYSKI, MOJE DOKUMENTY I INNE BADZIEWIA.
Analogicznie, szukasz pliku, wczytujesz, gra i buczy.
Wchodzisz w grę, masz główe menu.
Analogicznie :
1. WCZYTAJ GRĘ
2. U GóRY JEST NAPIS ,, SZUKAJ W " I TAM MASZ ,, GAMES " KLIKASZ W ,, GAMES " I TAM MASZ NAPIS ,, PC ".
PO KLIKNIęCIU W NAPIS MASZ DYSKI, MOJE DOKUMENTY I INNE BADZIEWIA.
Analogicznie, szukasz pliku, wczytujesz, gra i buczy.
- danielos_87
- Trampkarz

... No wlasnie a ja tu nie mam "GAMES"...w ogole NIC nie mam...Jakby wykasowala sie w tej grze ta opcja całaLoczek pisze:1. WCZYTAJ GRĘ
2. U GóRY JEST NAPIS ,, SZUKAJ W " I TAM MASZ ,, GAMES "
__Pozdrawiam__
Ostatnio grałem w Fm 2006
. Na początek wybrałem sobie Atletico Madryt, gdzie to prowadziłem ten klub przez 5 sezonów
. W pierwszym sezonie sprowadziłem takich piłkarzy jak: Rodrigo Palacio - w pierwszym sezonie 15 bramek i 16 asyst więc wynik wspaniały, a drogo mnie nie kosztował. Kupiłem też 17 letniego Sergeya Kisliya który po 5 sezonach strzela ponad 20 bramek na sezon i Jose Sosę. Na obrone kupiłem Ivana Amaye z jakiegoś drugoligowca hiszpańskiego i także był tani, ale wraz z Pablo Ibanezem, Pereą i Zonneveldem stworzyli najlepszą obroną w lidze. Zonnevelda kupiłem dopiero w drugim sezonie
. Sprzedałem, między innymi Kezmana za 12 mln do Stuttgartu i Petera Luccina do Nantes.
Pierwszy sezon był bardzo dobry i zająłem w nim drugie miejsce, za Atleticem Bilbao
. W drugim sezonie dokupiłem kilku grajków w tym: Frediego Guarina, Eddiego Johnsona i Lorika Cane. Skład wydawał się kompletny i wyglądał mniej więcej tak:
---------------------------------Leo Franco-------------------------------
Perea------------Ibanez----------------------Amaya--------Zonneveld
Maxi Rodriguez---------------Lorik Cana(Guarin)---------------Petrov
------------------------------------Sosa-----------------------------------
------------------------Torres---------------Palacio----------------------
W drugim sezonie zdobyłem mistrzostwo i przegrałem finał pucharu ligi, w LM nie szło dobrze i odpadłem w fazie grupowej z trzeciego miejsca
.
Zresztą w ciągu pięciu sezonów w Atletico ani razu nie wyszedłem z grupy w LM
. Na Europejskich boiskach największym sukcesem był finał PU przegrany z Romą
. W trzecim sezonie nie wzmacniałem klubu za bardzo, ponieważ uznałem skład za kompletny. 3 sezon to zajęcie 2 miejsca w lidze i finał PU - przegrany. 4 sezon niestety nie był zbyt udany, sprzedałem Torresa za 91 mln euro, taką miał klauzule odejścia i tyle Chelsea za niego dał
. Do pierwszego składu przesunąłem świetnego Kisliya i godnie zastąpił Torresa. 4 sezon to niestety 7 miejsce w lidze i tradycyjnie brak osiągnieć w Europie
. 5 sezon był niemal idetnyczny co czwarty więc nie będe za dużo pisał
. Po pięcu latach otrzymałem oferte z Barcelony i oczywiście przyjąłem ją
. Natychmiast sprowadziłem Martina Petrova za 30 mln, Gonzalo z Villarrealu i kilku innych grajków. Mimo potężnego składu, grałem fatalnie, po 9 kolejkach zajmowałem 17 miejsce w lidze i dlatego zrezygnowałem. Zatrudnił mnie Betis, który miał bardzo dobry składi w momencie zatrudnienia mnie był na 4 miejscu w lidze. Obecnie gram Betisem i po kilku sezonach może coś jeszcze napisze
.
Pierwszy sezon był bardzo dobry i zająłem w nim drugie miejsce, za Atleticem Bilbao
---------------------------------Leo Franco-------------------------------
Perea------------Ibanez----------------------Amaya--------Zonneveld
Maxi Rodriguez---------------Lorik Cana(Guarin)---------------Petrov
------------------------------------Sosa-----------------------------------
------------------------Torres---------------Palacio----------------------
W drugim sezonie zdobyłem mistrzostwo i przegrałem finał pucharu ligi, w LM nie szło dobrze i odpadłem w fazie grupowej z trzeciego miejsca
Zresztą w ciągu pięciu sezonów w Atletico ani razu nie wyszedłem z grupy w LM
- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
Jak ja w swojej grze obserwuję lige hiszpańską (sezon 2005/06) to przez długi okres Atletico było na pierwszym przed Barceloną. Teraz grają troche słabiej i w lidze prowadzi Real, a Barcelona jest na trzecim miejscu a jej trener Rejkard (?Marq pisze:Pierwszy sezon był bardzo dobry i zająłem w nim drugie miejsce,
... i byłeś bezrobotny? Mi się to nigdy nie zdarzyło mimo słabych wyników, no chyba że inny klub zaproponował mi pracę, ale do słabszych nie odchodziłemMarq pisze:zrezygnowałem
Napisz wcześniejMarq pisze:Obecnie gram Betisem i po kilku sezonach może coś jeszcze napisze .
Ostatnio zmieniony 01 cze 2006, 19:01 przez Yukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
- danielos_87
- Trampkarz

No cóż...chyba pozostanie mi tylko zainstalować FM 2006...
Właśnie ściągnąłem sobie najnowszą wersję FM 2006 spatchowaną do wersji 6.02 , a na dysku mam jeszcze patch_6.0.3 i RUT FM 2006 v4.0...I teraz nie wiem szanowni koledzy czy instalowac patch_6.0.3, a potem RUT FM 2006 v4.0 czy od razu zainstalowac RUT FM 2006 v4.0 bez patcha_6.0.3
Aha...i jeszcze jedno pytanie...Czy konieczne jest zainstalowanie RR & RUT FM 2006v3.0 
__Pozdrawiam__
- gikerek
- Ja tu tylko nabijam
- Kontakt:
tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../:(danielos_87 pisze:... No wlasnie a ja tu nie mam "GAMES"...w ogole NIC nie mam...Jakby wykasowala sie w tej grze ta opcja całaLoczek pisze:1. WCZYTAJ GRĘ
2. U GóRY JEST NAPIS ,, SZUKAJ W " I TAM MASZ ,, GAMES "Po kliknieciu w " SZUKAJ W " mam tylko MOJE DOKUMENTY i na dodatek nie moge w nie wejsc
![]()
Dzis rano chcialem cos sprawdzic i jak sie okazalo nic sie nie zmienia, a mianowice wzialem NOWA GRA, zapisalem ta gre i tez tej gry nie moglem wczytac.
![]()
Bede bardzo wdzieczny jesli ktos mi pomoze z tym problemem, bo nie chce zaczynac wszystkiego od nowa
giker
gikerek pisze:tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../Sad
nie popadajmy w skrajności. Jak Ci nie działa gadu gadu, albo WMP to też usuwasz Wina i instalujesz od początku ?
Proponuję zainstalować grę jeszcze raz. Ale po ucunięciu skasuj wszystkie katalogi z grą, dosłownie. Ja tak zrobiłem i pomogło.
- danielos_87
- Trampkarz

gikerek pisze:tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../Sad
No więc panowie zrobiłem wszystko o czym pisaliście i nadal nic się nie zmieniłoLoczek pisze:nie popadajmy w skrajności. Jak Ci nie działa gadu gadu, albo WMP to też usuwasz Wina i instalujesz od początku ?
Proponuję zainstalować grę jeszcze raz. Ale po ucunięciu skasuj wszystkie katalogi z grą, dosłownie. Ja tak zrobiłem i pomogło.
__Pozdrawiam__