FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 »

Bardzo ciekawe zdarzenie. Może jakiś błąd w tłumaczeniu :?: Tyle już gram i się z taką kontuzją nie spotkałem
Obrazek
Obrazek
LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: LookAsh »

Adi_LFC pisze:
Bonso pisze:Cóż, czegos takiego jeszcze nie miałem :lol2:

Obrazek
Interesujące...nawet w rl nie spotkałem się z takim przypadkiem.
A nie napisali nawet jaki model telefonu to byl? :P

Mam 2 pytania...

1. skad bierzecie najnowszego scouta do fm 06? bo jak ja sobie sciagnalem wersje beta to nie dziala mi, wyskakuje blad ze brakuje mi jakiegos pliku.

2. Prowadze Widzew pol roku i chcialbym znalezc pilkarzy ktorzy by do mnie przeszli na pozycje ofensywnego pomocnika, prawego pomocnika i naspastnika.

A tak w ogole to polecam wszystkim Bartlomieja Grzelaka, zarowno w realu jak i w grze chlopak wymiata :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

Czołem FMmaniacy :P

Zacząłem sobie pocinać ostatnio CSKA. Zakupiłem takich grajków :
-L.Gioda
-S.Kisliy
-E.Scorza
-J.Sosa
-N.Kranjcar
A przyjdzie do mnie jeszcze, Celesinho, taki młody brazylijczyk z Lokomotivu,wygląda obiecująco, sami zobaczcie:

Obrazek
Kończe jak narazie pierwszy sezon, wygrałem z Liverpoolem w meczu o Superpuchar, skapałem tez mocno tyłki Lokomotivovi:

Obrazek
No, a po zdobyciu mistrzostwa planuje się wzmocnić na LM, najlepiej po jednym zawodniku na każda pozycje. Jak narazie ma na oku Fernando Genro i Fabio Santosa,tylko może to wyjść dośc drog i trzeba bedzie sprzedać np. Vagnera Love
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

Piotrek ile CSKA ma na transfery, bo nie wiem kim mam grac :?: a widze ze CSKA ci dobrze idzie
Obrazek
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

Na początku dali mi około 4 mln euro, a w połowie dołożyli jeszcze z 3 mln. Ale gra się przyjemnie, skład jest dość mocny. Bramkarz jeden z lepszych w grze, obrona silna, pomoc z Carvalho,Dudu i Zirkowem też mocna, a w ataku Love,Olic i Jo. W sumie to polecam.
Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: danielos_87 »

Witam serdecznie :) Po dlugiej przerwie znowu zainstalowalem FM 2005 i co sie okazalo...gdy biore opcje WCZYTAJ GRE , a nastepnie SZUKAJ W... mam do wyboru tylko MOJE DOKUMENTY ,a pamietam, ze jak kiedys wczytywalem gre mialem do wyboru wszystkie dyski na ktorych mogla byc zapisana gra :( Nie wiem czemu tak jest teraz... Czy jest ktos w stanie mi podpowiedziec co mam zrobic , zeby sie wczytal moj save ... :?: :?: :roll:
__Pozdrawiam__
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Nie rozumiem, w czym masz problem.
Wchodzisz w grę, masz główe menu.
Analogicznie :

1. WCZYTAJ GRĘ

2. U GóRY JEST NAPIS ,, SZUKAJ W " I TAM MASZ ,, GAMES " KLIKASZ W ,, GAMES " I TAM MASZ NAPIS ,, PC ".
PO KLIKNIęCIU W NAPIS MASZ DYSKI, MOJE DOKUMENTY I INNE BADZIEWIA.

Analogicznie, szukasz pliku, wczytujesz, gra i buczy.
Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

Loczek pisze:1. WCZYTAJ GRĘ

2. U GóRY JEST NAPIS ,, SZUKAJ W " I TAM MASZ ,, GAMES "
... No wlasnie a ja tu nie mam "GAMES"...w ogole NIC nie mam...Jakby wykasowala sie w tej grze ta opcja cała :roll: Po kliknieciu w " SZUKAJ W " mam tylko MOJE DOKUMENTY i na dodatek nie moge w nie wejsc :? :? Dzis rano chcialem cos sprawdzic i jak sie okazalo nic sie nie zmienia, a mianowice wzialem NOWA GRA, zapisalem ta gre i tez tej gry nie moglem wczytac. :cry: :cry: Bede bardzo wdzieczny jesli ktos mi pomoze z tym problemem, bo nie chce zaczynac wszystkiego od nowa :(
__Pozdrawiam__
Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Marq »

Ostatnio grałem w Fm 2006 :) . Na początek wybrałem sobie Atletico Madryt, gdzie to prowadziłem ten klub przez 5 sezonów :wink: . W pierwszym sezonie sprowadziłem takich piłkarzy jak: Rodrigo Palacio - w pierwszym sezonie 15 bramek i 16 asyst więc wynik wspaniały, a drogo mnie nie kosztował. Kupiłem też 17 letniego Sergeya Kisliya który po 5 sezonach strzela ponad 20 bramek na sezon i Jose Sosę. Na obrone kupiłem Ivana Amaye z jakiegoś drugoligowca hiszpańskiego i także był tani, ale wraz z Pablo Ibanezem, Pereą i Zonneveldem stworzyli najlepszą obroną w lidze. Zonnevelda kupiłem dopiero w drugim sezonie :wink: . Sprzedałem, między innymi Kezmana za 12 mln do Stuttgartu i Petera Luccina do Nantes.
Pierwszy sezon był bardzo dobry i zająłem w nim drugie miejsce, za Atleticem Bilbao :roll: . W drugim sezonie dokupiłem kilku grajków w tym: Frediego Guarina, Eddiego Johnsona i Lorika Cane. Skład wydawał się kompletny i wyglądał mniej więcej tak:

---------------------------------Leo Franco-------------------------------

Perea------------Ibanez----------------------Amaya--------Zonneveld

Maxi Rodriguez---------------Lorik Cana(Guarin)---------------Petrov

------------------------------------Sosa-----------------------------------

------------------------Torres---------------Palacio----------------------

W drugim sezonie zdobyłem mistrzostwo i przegrałem finał pucharu ligi, w LM nie szło dobrze i odpadłem w fazie grupowej z trzeciego miejsca :? .
Zresztą w ciągu pięciu sezonów w Atletico ani razu nie wyszedłem z grupy w LM :? . Na Europejskich boiskach największym sukcesem był finał PU przegrany z Romą :? . W trzecim sezonie nie wzmacniałem klubu za bardzo, ponieważ uznałem skład za kompletny. 3 sezon to zajęcie 2 miejsca w lidze i finał PU - przegrany. 4 sezon niestety nie był zbyt udany, sprzedałem Torresa za 91 mln euro, taką miał klauzule odejścia i tyle Chelsea za niego dał :roll: . Do pierwszego składu przesunąłem świetnego Kisliya i godnie zastąpił Torresa. 4 sezon to niestety 7 miejsce w lidze i tradycyjnie brak osiągnieć w Europie :? . 5 sezon był niemal idetnyczny co czwarty więc nie będe za dużo pisał :wink: . Po pięcu latach otrzymałem oferte z Barcelony i oczywiście przyjąłem ją :) . Natychmiast sprowadziłem Martina Petrova za 30 mln, Gonzalo z Villarrealu i kilku innych grajków. Mimo potężnego składu, grałem fatalnie, po 9 kolejkach zajmowałem 17 miejsce w lidze i dlatego zrezygnowałem. Zatrudnił mnie Betis, który miał bardzo dobry składi w momencie zatrudnienia mnie był na 4 miejscu w lidze. Obecnie gram Betisem i po kilku sezonach może coś jeszcze napisze :) .
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

Marq pisze:Pierwszy sezon był bardzo dobry i zająłem w nim drugie miejsce,
Jak ja w swojej grze obserwuję lige hiszpańską (sezon 2005/06) to przez długi okres Atletico było na pierwszym przed Barceloną. Teraz grają troche słabiej i w lidze prowadzi Real, a Barcelona jest na trzecim miejscu a jej trener Rejkard (? :wink: ) jest zagrożony :shock: podobnie jak Ancelotti :shock: bo Milan jest na czwartym miejscu... Ja prowadzę Romę i jestem na trzecim miescu ze stratą 3 pkt do Juve, Milan traci chyba ze 4 pkt, a niedawno był na pierwszym miejscu tuż przede mną :roll: DO końca sezonu zostały ze cztery kolejki i od dłuższego czasu pierwsze cztery drużyny wygrywaja z każdym a punkty tracą między sobą, więc cięzko będzie wygrac ligę :wink: Za kilka dni czeka mnie półfinał PU z Man Utd i wiem że nie jestem faworytem :wink: Ale i tak sobie poradzę :>
Marq pisze:zrezygnowałem
... i byłeś bezrobotny? Mi się to nigdy nie zdarzyło mimo słabych wyników, no chyba że inny klub zaproponował mi pracę, ale do słabszych nie odchodziłem :smoke:
Marq pisze:Obecnie gram Betisem i po kilku sezonach może coś jeszcze napisze .
Napisz wcześniej :wink:
Ostatnio zmieniony 01 cze 2006, 19:01 przez Yukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

No cóż...chyba pozostanie mi tylko zainstalować FM 2006... :roll: :) Właśnie ściągnąłem sobie najnowszą wersję FM 2006 spatchowaną do wersji 6.02 , a na dysku mam jeszcze patch_6.0.3 i RUT FM 2006 v4.0...I teraz nie wiem szanowni koledzy czy instalowac patch_6.0.3, a potem RUT FM 2006 v4.0 czy od razu zainstalowac RUT FM 2006 v4.0 bez patcha_6.0.3 :?: :roll: Aha...i jeszcze jedno pytanie...Czy konieczne jest zainstalowanie RR & RUT FM 2006v3.0 :?:
__Pozdrawiam__
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post autor: gikerek »

danielos_87 pisze:
Loczek pisze:1. WCZYTAJ GRĘ

2. U GóRY JEST NAPIS ,, SZUKAJ W " I TAM MASZ ,, GAMES "
... No wlasnie a ja tu nie mam "GAMES"...w ogole NIC nie mam...Jakby wykasowala sie w tej grze ta opcja cała :roll: Po kliknieciu w " SZUKAJ W " mam tylko MOJE DOKUMENTY i na dodatek nie moge w nie wejsc :? :? Dzis rano chcialem cos sprawdzic i jak sie okazalo nic sie nie zmienia, a mianowice wzialem NOWA GRA, zapisalem ta gre i tez tej gry nie moglem wczytac. :cry: :cry: Bede bardzo wdzieczny jesli ktos mi pomoze z tym problemem, bo nie chce zaczynac wszystkiego od nowa :(
tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../:(
giker
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

gikerek pisze:tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../Sad

nie popadajmy w skrajności. Jak Ci nie działa gadu gadu, albo WMP to też usuwasz Wina i instalujesz od początku ?

Proponuję zainstalować grę jeszcze raz. Ale po ucunięciu skasuj wszystkie katalogi z grą, dosłownie. Ja tak zrobiłem i pomogło.
Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

gikerek pisze:tez tak kiedys mialem...i jedyna opcja to format tego dysku na ktorym masz windowsa..../Sad
Loczek pisze:nie popadajmy w skrajności. Jak Ci nie działa gadu gadu, albo WMP to też usuwasz Wina i instalujesz od początku ?

Proponuję zainstalować grę jeszcze raz. Ale po ucunięciu skasuj wszystkie katalogi z grą, dosłownie. Ja tak zrobiłem i pomogło.
No więc panowie zrobiłem wszystko o czym pisaliście i nadal nic się nie zmieniło :( ...Bo tak w ogóle FM 2005 ściągnąłem z Osloskopu i sobie pomyślałem, że e-mule mogło źle poskładać ten plik stąd taka usterka :roll: Hmm...A może do producenta przedzwonić :?: :)
__Pozdrawiam__
LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: LookAsh »

danielos_87 pisze:Hmm...A może do producenta przedzwonić

Jasne i powiedz im ze sciagnieta gra z neta zle ci dala, napewno ci pomoga :wink:

Dalej poszukuje jakiegos prawego i ofensywnego pomocnika do Widzewa :roll:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”