Zależy do jakiej klasy to wtedy różnie pkt z ocen wychodzą... Mi do tej pierwszego wyboru wychodzi 130 - tak średnio, ale raczej się dostanęKendo pisze:Weźcie piszcie ile macie łączne tzn. świadectwo + Test bo nie wiem czy mam dużo czy mao.
Testy Gimnazjalne
Tja [k****], jasneossy pisze:Ja z zamkniętych miałem 40 na 45 z obu. Z humanistycznego 20/20, a z ścisłyh 20/25. Z matematycznej częsci licze na jakies 38-40 pkt, a z humanistycznej 45-50. Wszyskie zadania miałem dobrze z polskiego, tylko nie mohę sobie sprawdzić ile mam z ogłoszenia, streszczenia no i oczywiście z rozprawki. Z tych dwóch pierwszych raczej mas pkt, jak sprawdzałem to raczej wszystko dobrze. Z rozprawki raczej odejmą mi za ort i interpunkcje, choć poprawiałem tekst chyba 5 razy.
Łacznie mam 73 pkt. 41 z humana i z tego drugiego 32. Nie jest zle, ale moglo byc lepiej. Z pkt za oceny 66, wiec razem 139.
Do mojej ukochanego 9 LO w krakowie sie dostane.
-
kasiorek21
- Grafomania zaawansowana
- Reputacja: 0
Cris7 pisze:Ale 89 dodając średnią 5.00 to myślę, że powinienem się dostac do liceum.
Human - 42 (na tyle liczylem), 19/20 - zamkniete (walnalem sie na pytaniu o tym w jakich wiekach zyl Da Vinci) i myslalem ze za rozprawke mi sporo odejma bo pisalem glupoty i zawsze mialem problemy z poprawnym konstruowaniem zdan, jednak nie odjeli co mnie bardzo cieszy.
Matematyczno - przyrodniczy - 41 (na tyle takze liczylem) 22/25 - zamkniete. Troche sie wystraszylem gdy nauczyciele powiedzieli nam ze wynikow tak dlugo nie ma bo weryfikuja wszystko poniewaz test matematyczny poszedl fatalnie. A ja w kilku zapomnialem zrobic poprawnie to cos: dane, szukane, wzor (strasznie mnie to wnerwia).
Razem - 83 (tyle co kumpel a zalozylem sie z nim ze jezeli ja bede mial wiecej to on postawi mi 0,5 bolsa a jezeli on wiecej to oczywiscie ja mu, tak wiec wyszedlem na zero
Z ocen i tych innych dupereli naliczylem sobie 66. 66 + 83 = 149. Chyba starczy
U mnie w szkole dopiero dzisiaj podali wyniki, ponieważ w środę liczba osób w mojej klasie była niższa niż 50% wszystkich uczniów do niej należących i dyrektorka oznajmiła, że wyniki poda dopiero, gdy przyjdzie ponad 20. osób (w środę było 8). Ja ze swojej liczby punktów jestem zadowolony, bo właśnie w granicach tego wyniku wychodziło mi, gdy liczyłem sobie punkty samodzielnie. Zdobyłem 74. punkty, z czego 39. z humanistycznego i 35. z matematyczno-przyrodniczego. Jestem jednak trochę zaskoczony, bo osobom, na których ciążyły duże oczekiwania nie poszło najlepiej, ale wychowawca powiedział, że ze średniej klasowej jest zadowolony...

To chyba nawet lepiejkasiorek21 pisze:bede mial wiecej to on postawi mi 0,5 bolsa a jezeli on wiecej to oczywiscie ja mu, tak wiec wyszedlem na zero )
grafomania zaawansowana do czegoś zobowiązujekasiorek21 pisze:zawsze mialem problemy z poprawnym konstruowaniem zdan,
Nie chwal sie, bo w LO przeważnie ci co byli tak zwanymi prymusami nie radzili sobie zbyt dobrze. W szkole średniej zaczyna się liczyć inteligencja a nie wykucie regułek na pamięć. Sprawdzą się słowa Biblii "Ostatni będą pierwszymi"kasiorek21 pisze:Z ocen i tych innych dupereli naliczylem sobie 66. 66 + 83 = 149. Chyba starczy
- Martinho
- Internetowy napinacz
- Kibicuję: cloner
ojejku koszmar 3pkt nie policzyli, ukrzyzowac ichossy pisze: mnie te pizdoglowy z OKE nie policzyly 3 pkt z czesci mat-przyrod. Maja mama juz zapowiedziala, ze sie tam wybiera i "ze rozpierdzieli(albo inne slowo) to całe OKE. Przydadzą sie jakby co te 3 pkt
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Ja mam 80 pkt. 43 z humana i 37 z mat/przyra. W sumie miałem nadzieje, ze cos kolo tego bede miał
. Z mat zapierdzieliłem z zamkniętymi, a z polskiego z rozprawką, ale mam nadzieje, ze sie dostane do tego liceum do którego chce
. Jednak po tym jak usłyszałem jakie są średnie ogólnopolskie lekko sie załamałem, ale teraz już jest spoko 
O to ze zlozylem jeszcze papiery do 7, gdzie trzeba 140 pkt. Plus te trzy pkt bede mial 142,i bede mial sznase isc do lepszej szkoly. Poza tym jak mi sie nalezą to co? Nie moge? 3 pkt to moze byc bardzo dużo, zalezy jeszcze ile bedzie kandydatów do danych szkol gdzie glupi pkt moze zadecydowac...Martinho pisze:napisal ze sie dostanie do swojego LO wiec po co sie ma wyklocacossy pisze: pkt za oceny 66, wiec razem 139.
Do mojej ukochanego 9 LO w krakowie sie dostane.
- Martinho
- Internetowy napinacz
Po co chcesz sie pchac do lepszych LO
Przeciez tam jest wieksza zap******* niz w innych nieco slabszych, a matura jest ta sama na caly kraj
A kto ci dalej na studiach bdzie patrzyl do jakiego LO chodziles...
Jak masz sporo wolnego czasu i samozaparcie to sie wyklocaj...
A tak wogole to skad wiesz ze ci 3pkt nie podliczyli, chyba te testy nie sa pokazywane pozniej...
Jak masz sporo wolnego czasu i samozaparcie to sie wyklocaj...
A tak wogole to skad wiesz ze ci 3pkt nie podliczyli, chyba te testy nie sa pokazywane pozniej...
- Cris7
- Gwiazda

- Reputacja: 7
Jednak lepiej przygotuje się chyba do matury w lepszym LO niż gorszym.Martinho pisze:Po co chcesz sie pchac do lepszych LOPrzeciez tam jest wieksza zap******* niz w innych nieco slabszych, a matura jest ta sama na caly kraj
A kto ci dalej na studiach bdzie patrzyl do jakiego LO chodziles...
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
- Martinho
- Internetowy napinacz
Poprzez ciagle nauke i wymagajacych nauczycieli... Ja tam poszedlem to jednego ze sredniakow wsrod liceow (przyjmuja od 110pkt o ile dobrze pamietam) i poziom byl w nim niezly, do matury sie dobrze przygotowalem i nie musialem caly czas w ksiazkach siedziec. Ale jak tam chcecie wasz wyborCris7 pisze:Jednak lepiej przygotuje się chyba do matury w lepszym LO niż gorszym.