Ubranie i buty
Ubranie i buty
W jakich ubraniach chodzicie na codzien i czujecie sie dobrze?ja preferuje raczej dopasowane jeansy i do tego jakas koszulka i longsleeve,buciki to Nike
Sickness87 pisze:adidas nike itp odpadaja ! moze pumy ujda...ale CONVERSERY (czerwone)sa the best ! koszulki chmmm...lubie Maverick a spodnie Wranglery...drogie ale je lubie...lubie tez "rybaczki" dzinsowe ///albo kupuje albo sam robie ;] i do teog nos nos nos dlugie wlosy !
yyyy ma pytanko Sickness(jestes nia czy nim bo nie wiem:PPP) spodnie to tylko Lee albo Wranglery rzeczywiscie,koszulka to Nike,Lee,Diverse,Wrangler
Bo jak napsiales cos o dlugich wlosach to sobie mysle ze panna ale spx,ja za kolczykami nie jestemSickness87 pisze:samiec....jak bede mial dluzsze wlosy kiedy mi przykryja ucz planuje walnac 2 kolczyki w ksztalecie O...aha i jeszcze gojoweczki sa oks ;]
Model:PPPPP Do Reportera Tomusmc nie mam przekonania bo jak kupilem sweter i upralem 2 razy to mi sie rozciagnal z rozmiaru L na XLTomusmc pisze:Kurde Bunch Ty to chyba masz sesje zdjeciowąGdzie nie wejde to Twoje zdjecie
![]()
Ja nosze jeansy Reserved, Diverse i Reporter i w tych sklepach sie tez ubieramZ butów to Nike Cortez 72' białe.
Hmm niewiem dlaczegoDORIAN pisze:Model:PPPPP Do Reportera Tomusmc nie mam przekonania bo jak kupilem sweter i upralem 2 razy to mi sie rozciagnal z rozmiaru L na XLTomusmc pisze:Kurde Bunch Ty to chyba masz sesje zdjeciowąGdzie nie wejde to Twoje zdjecie
![]()
Ja nosze jeansy Reserved, Diverse i Reporter i w tych sklepach sie tez ubieramZ butów to Nike Cortez 72' białe.
////
-
romantyk