Juventus cz.2 (zbiorczy)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZ

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy »

Lakier pisze:http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 98901.html

Prosze, tu jest wszystko napisane.
A moze ktos napisac po polsku, co tam jest napisane?

A Cannavaro jest juz oficjalnie w Realu? Bo na oficjalnej stronie Juve nie ma nic napisane.
Obrazek
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- »

ossy pisze:
Lakier pisze:http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 98901.html

Prosze, tu jest wszystko napisane.
A moze ktos napisac po polsku, co tam jest napisane?
Chodzi o superoferte dla Davida :lol:
Juve chce mu zaproponowac 4,5 mln rocznie do 2008 roku.
Deschamps chce jego zatrzymac za wszelka cene bo poprostu piłkarz znajduje sie w jego wizji składu, ale uwaza ze uda sie jego zatrzymac jak zmiejsza kare pkt. Juve.

A gdyby jednak odszedł David to Alessio Secco ma alternatywe w postaci Cristiano Lucarelli'ego.
Prezydent Livorno Spinelli juz zgodził sie na oferte Zentiu w wysokosci 7 mln euro ale sam zawodnik ja odrzucił bo wie ze moze przejsc do Juve za 5 mln euro plus wypozyczenie Zalayety badz Palladino
Lucarelli jest pierwszy w kolejce bo Didier widzi jego w swojej taktyce obok Boijnov i Del Piero.

Czyli wychodzi na to ze chce grac 3 w ataku :)
Forza Milan :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post autor: maciek_88 »

Pytanie czy ten napastnik dojdzie kosztem pomocnika czy obrońcy, bo dla mnie to nie jest oczywiste, że będziemy grać 4-3-3. Canna odszedł, Thuram i Zambrotta na wylocie, Zebina pewnie jeszcze zasili Real :lol:, Kovac wg portali też chce odejść, o Tudora też pytają. Ze środkowych obrońców zostaje Masiello i Legro i jeżeli zarząd się nie spręży to tylko ta dwójka zostaje. W pomocy zaś jest o wiele lepiej - Nedved, Kapo, Marchionni - te 3 nazwiska mówią wszystko. Tylko pytanie czy we współczesnym futbolu można grać 3-4-3 i czy Juventus może tak grać, gdy wychodzi że tym jedynym środkowym obrońcą będzie Legro :hardkor: .

A ja mam pytanie dotyczącego gracza (jeszcze) Juventusu. A mianowicie za ile Zambrotta przeszedł do Starej Damy :?: Szukałem (pewnie niedokładnie :wink: ) i nie znalazłem tej informacji.

Z góry dzięki :]
Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post autor: wloski »

Tak off Topicowo: Czy avatar, który obecnie Lakiera masz przedstawia Palladino?
cloner pisze: 25 lut 2026, 9:38Z mojej strony EOT.
:lol2:
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

wloski pisze:ak off Topicowo: Czy avatar, który obecnie Lakiera masz przedstawia Palladino?
A nie widac?

Powtorze swoje pytanie. Czy Cannavari jest juz oficjalnie w Realu? Bo na stronie Juve nic nie ma.

Acha, juz wiem.
Jak podaje Juventus w oficjalnym komunikacie prasowym, trwają negocjacje w sprawie transferu kilku zawodników, jednak żadna sprzedaż nie doszła jeszcze do skutku. Zatem klub zaprzecza informacjom, jakie pojawiły się na oficjalnych stronach internetowych Realu Madryt od Barcelony.
z oficjalniej. Czyli zadnego Emersona czy Cannavaro w Realu, ani zadnego Zambro czy Thurama w Barcelonie. :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Adek_17
Skład C
Skład C

Post autor: Adek_17 »

maciek_88 pisze:A ja mam pytanie dotyczącego gracza (jeszcze) Juventusu. A mianowicie za ile Zambrotta przeszedł do Starej Damy Szukałem (pewnie niedokładnie ) i nie znalazłem tej informacji.

Z góry dzięki
"(...) początkowo Juventus oferował za piłkarza Bari 7 milionów dolarów. - za taką sumę zobaczą go w Turynie, co najwyżej na fotografii - odpowiedział trener Bari, Eugenio Fascetti. Dopiero 18 milionów dolarów zadowoliło zarówno Fascettiego, jak i działaczy Bari." - Piłka nożna Plus 4/1999r.

Akurat przeglądałem :P[/i]
Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Marq »

ossy :? niestety. Na stronie Realu już piszą o prezentacji zawodników 27 lipca, a to że na stronie Juve nie ma potwierdzenia to moim zdaniem nic nie znaczy. Oficlajna strona Barcy potwierdziła stransfer Zambrotty, więc nie róbmy sobie nadziei, bo w koszulce Juve już ich nie zobaczymy. :cry:
Teraz jest troche kasy, to można kupić kilku młodych zawodników na Serie B.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

Ossy no tak nadzieja umiera ostatnia :wink: choć masz racje ze to dziwne że Juventus wydał komunikat odnoście tych transferów i zaprzecza :shock: mimo że i Real i Barca napisały o wzmocnieniach oficjalnie.

Najciekawsza jest jednak teza że oba Hiszpanskie klubu zawarły porozumienie :!: Ale nie pozyskały graczy bo Juventus wstrzymał sie do czasu decyzji TAR i w tym momnecie wszysty czterej sa pikarzami Juve :shock:

Wiesz zbieraj zdjęcie z tymi piłkarzami - za zapas :roll: :wink:
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Ku.wa ale debile z tych dzialaczy Juve. Jak mozna bylo puscic tak tanio Zambrotte! :evil: :evil: )Prawie nic nie zarobilismy, a odchodzi od nas lepszy, i w najlepszym wieku dla pilkarza. Ja bym ciagnal ile sie da, kto da wiecej. :evil:

Ale dzieki Zambro za 7 wspanialych lat!
Lilian tobie za 5!

Na stropnie Juventusu pojawil sie oficjalny konikuta co do Zambro i Liliana. Ale o tranferach Canny i Cygana nic nie ma.
Obrazek
kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post autor: kasiorek21 »

A jak to jest z Tacchinardi`m :?: Wypozyczony jest di Villarreal czy juz sprzedany :?: Bo to jest zawodnik ktory moze nam sie bardzo przydac, bo w CL jak ogladalem mecze Villarreal to on wymiatal. Prosze o odp.
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

kasiorek21 pisze:A jak to jest z Tacchinardi`m Wypozyczony jest di Villarreal czy juz sprzedany Bo to jest zawodnik ktory moze nam sie bardzo przydac, bo w CL jak ogladalem mecze Villarreal to on wymiatal. Prosze o odp.
Wypozyczony.
Obrazek
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Lakier »

No to budzet powoli zostaje zbilansowany. Juz okolo 20 mln miesiecznie bedziemy do przodu, poniewaz Ci gracze co odeszli mieli razem takie pensje, + 40 baniek z ich transferow. Teraz tylko sprzedac Vieire, Zlatana, Zannetiego, Kovaca, Treze i Camora.
:)
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Lakier pisze:Treze i Camora.

I trzeba bedzie kupic jakiego srodkowegop obronce. Bo z jednym Legro i kilkoma mlodzikami moze byc ciezko(o srodek obrony chodzi, bo boki Balza i Giorgio wypas 8) )P).
Obrazek
kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post autor: kasiorek21 »

No to moze powrot Tacchinardiego bylby dobrym posunieciem transferowym :?: Po odejsciu Emersona i pewnie Vieiry przydalby sie ktos taki jak on, a duzo na jego pensje nie wydamy...

I co teraz bedzie z Delle Alpi :?: Czy przebudowa naszego stadionu juz sie zaczela (bo miala chyba od kwietnia czy maja) czy zostala przerwana z braku pieniedzy :?:
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer »

No i po pierwszym meczu :) Fajnie tak sobie popatrzeć na bramki :lol:

Rywal co prawda nie wymagający :P , ale zwycięstwo ważne bo to pierwszy mecz w barwach juve dla polowy składu no i co najwazniejsze debiut Didera 8)

8:0 ale "tylko" 6 bramek Bianconerich - dwie strzeliła sobie Alessandria :roll:

W pierwszej połowie coś było nie tak - Milion okazji podbramkowych ale słaba skuteczność :? Bojinov miał parę ładnych strzałów ,ale minimalnie niecelne ,podobnie Ruben Olivera. W drugiej połowi pojawiło się więcej młodych m.in Palladino ,Guzman .... Palladino bohater meczu - Hattrick, ładne akcje z Guzmanem tworzyli :wink: od 70 do 72 minuty Juve strzeiło 3 bramki :lol:
Dobrze na skrzydle Kapo :twisted: - wypracował dwie bramki - jedna padła po samobójczym, a druga to podanie do Palladino / czy Paro - nie pamiętam :roll:

Mirante świetnie się spisał w bramce :!: ....... raz czy dwa razy dotknął piłkę :lol: :lol:

Teraz czekamy na 28 Lipca i 4 Sierpnia :)
I co teraz bedzie z Delle Alpi Question Czy przebudowa naszego stadionu juz sie zaczela (bo miala chyba od kwietnia czy maja) czy zostala przerwana z braku pieniedzy
Wszystkie projekty zostały wstrzymane ....
Juventus & Widzew
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”