Ponoc sam Diarra poklócił sie z działaczami Lyonu i chce odejść...oczywiście Milan powinien jak najszybciej zacząć działać w kierunku sprowadzenia tego gracza do nas ( w szczególności że Real również jest zainteresowany sprowadzeniem tego gracza do siebie ).
Sprawa Oddo upadła. Lotito jak uparty osioł nie chciał przyjąć do wiadomości żeby sprzedać go za mniej niż 12mln euro. Nawet sam Oddo już się wkurzył na niego. Dawaliśmy za niego 3mln euro+Foggię. Niestety dzisiaj po raz kolejny odrzucono naszą ofertę. To był ponoc ostatni raz...
Teraz zmieniamy kierunek naszej ofensywy transferowej....staramy sie o Alvesa.
Dochodzi jeszcze sprawa najważniejsza w tym sezonie ( jak dla mnie ) czyli sprowadzenie napastnika. Najglosniej mówi się o Torresie. Myślę ze na dzien dzisiejszy jest to cel nr 1...agent Torresa otworzył nam furtkę, wiec powinniśmy działać.
Nie będę się wypowiadać czy Torres to dobry kierunek. Nie czas teraz oceniać. Wiadomo że Hiszpanie niezbyt dobrze sobie u nas radzili, ale nie można od razu skreślać El Nino i mówić że nie wkomponuje się w drużynę, bo to byłoby nie na miejscu. Jeśli doszłoby to tego transferu to na jakiekolwiek wnioski należałoby poczekać do zakończenia sezonu.
Mam nadzieję, że tak jak powiedział Braida, Milan nas jeszcze zaskoczy. Czy to będzie Diarra, Torres? Nie wiem....oby tylko działali jak najszybciej, bo już za 1,5 tygodnia mecz eliminacyjny do LM ( wierzę że jednak zagramy

)
Pozdrawiam
FORZA MILAN!!!