A co wszystkich nieudanych transferów Manu to
Alex dużo dużo gada i mało robi show

Dziwne bo najczęściej jest kontuzjowany albo grzeje lawę w Arsenalu, a do takiego Makalele brakuje mu lata świetlne a pisząc karierę miałem na myśli tę przez duże KPoza tym nie znam żadnego Brazylijczyka ktory zrobiłby karierę na angielskich boiskach, nie ten styl gry, pogoda i mentalność.
Gilberto Silva, notabene tez defensywny pomocnik. W mojej opinii jeden z lepszych w Anglii

Dziwne bo najczęściej jest kontuzjowany albo grzeje lawę w Arsenalu, a do takiego Makalele brakuje mu lata świetlne a pisząc karierę miałem na myśli tę przez duże K

ależ ty jesteś mądry tak Gilberto Silva najlepszy defensywny pomocnik w Arsenalu jeden z lepszych w europie a Ty mówisz że on grzeje ławęACMichał pisze:Dziwne bo najczęściej jest kontuzjowany albo grzeje lawę w Arsenalu,
sorki dopiero teraz zauważyłem masz racje on może grzać lawę kiedy chce i gdzie chce no tu bym polemizował. Makelele jest dobrym zawodnikiem ale to jest chyba ostatni sezon jego w Chelsea latka lecą kondycja nie tak już w tamtym sezonie zdarzały mu się poważne błędy. Może nawet Essien zajmnie jego miejsce ?? bo Ballack i Lampard mają z góry miejsce zagwarantowaneACMichał pisze:a do takiego Makalele brakuje mu lata świetlne

Gilberto jest jednym z najrzadziej kontuzjowanych piłkarzy ArsenaluACMichał pisze:Dziwne bo najczęściej jest kontuzjowany
Gilberto jest podstawowym pomocnikiem ArsenaluACMichał pisze:albo grzeje lawę w Arsenalu
a pamiętasz jak w 2002 Makelele z grupy na mundialu nie wyszedł, a tem słaby Gilberto Silva był podstawowym graczem mistrzów świata - brazylijczyków ? rozegrał wszystkie 7 meczy w pełnym wymiarze czasowymACMichał pisze:a do takiego Makalele brakuje mu lata świetlne
z ciebie to prawdziwy znawca piłkarski, przez duże ZACMichał pisze:pisząc karierę miałem na myśli tę przez duże K
A co ma do rzeczy przeszłość - to bylo 4 lata temu i wtedy nie grał jeszcze w premieship a skoro jest takim świetnym pomocnikiem to może napiszesz ile minut zagrał na mundialu w Niemczech geniuszu. Przegrywał rywalizację nawet z Ze Roberto który w Bayernie grał na skrzydle, a "staruszek" Makalele wymiatał przez całe mistrzostwa o czym przekonał się twój wielki Brazylijczyk. Nie wiem dlaczego na siłę staracie się zrobić z niego jakiegoś wybitnego defensywnego pomocnika, jest dobry ale nie rewelacyjny.ACMichał napisał:
a do takiego Makalele brakuje mu lata świetlne
a pamiętasz jak w 2002 Makelele z grupy na mundialu nie wyszedł, a tem słaby Gilberto Silva był podstawowym graczem mistrzów świata - brazylijczyków ? rozegrał wszystkie 7 meczy w pełnym wymiarze czasowym
Łał .....strzelił bramkę Aston Villi ale wyczyn przez W...........złotą piłka ma wyciągnięcie ręki.Dziś Gilberto strzelił gola na wage remisu - co jutro zrobi Makelele ? pfff

Nie przegrał rywalizacji z Ze Roberto tylko z Emersonem, bo to był DMF w kadrze Brazyli. A w Brazyli czesto bardziej sie liczy nazwisko. Zreszta obaj piłkarze prezentuja podobna forme. A ta dyskusja i tak to do niczego nie doprowadzic bo teraz głupio by Ci sie było nawet przyznac do błędu.A co ma do rzeczy przeszłość - to bylo 4 lata temu i wtedy nie grał jeszcze w premieship a skoro jest takim świetnym pomocnikiem to może napiszesz ile minut zagrał na mundialu w Niemczech geniuszu. Przegrywał rywalizację nawet z Ze Roberto który w Bayernie grał na skrzydle, a "staruszek" Makalele wymiatał przez całe mistrzostwa o czym przekonał się twój wielki Brazylijczyk. Nie wiem dlaczego na siłę staracie się zrobić z niego jakiegoś wybitnego defensywnego pomocnika, jest dobry ale nie rewelacyjny.
jakbys sie geniuszu orientował trochę to byś wiedział, ze Emerson miał Ze Roberto miał gorszy ostatni sezon niż Gilberto - a że grał - widać nie tylko forma decyduje o miejscu w składzie u Perreiry.ACMichał pisze: ile minut zagrał na mundialu w Niemczech geniuszu. Przegrywał rywalizację nawet z Ze Roberto który w Bayernie grał na skrzydle
ACMichał pisze:Łał .....strzelił bramkę Aston Villi ale wyczyn
na pewno mu bliżej niż Mekelele, który nawet nie może być pewy gry w Chelsea.ACMichał pisze:złotą piłka ma wyciągnięcie ręki.
masz rację - w porównaniu z toba to pewnie geniuszme jestem,ACMichał pisze:geniuszu
no i w których meczach mininego sezonu siedział na ławce, bo był za słaby na pierwszy skład ?ACMichał pisze:najczęściej jest kontuzjowany
ACMichał pisze:albo grzeje lawę w Arsenalu
Przeciez zarowno Emerson, jak i Ze Roberto grali jako defensywni pomocniy. Perreira ustawial bylego [:?] gracza Bayernu na nietypowej dla niego pozycji, ale radzil sobie na niej bardzo dobrzeJohn Travolta pisze:Nie przegrał rywalizacji z Ze Roberto tylko z Emersonem, bo to był DMF w kadrze Brazyli.