Włochy - Transfery (zbiorczy)
-
romantyk
Włochy - Transfery (zbiorczy)
Rozmawiamy tutaj o wszystkich transferach dotyczących ligi włoskiej. proszę nie zakładac tematow o jednym transferze.
Ten temat jest stworzony do komentowania wszystkich plotek, informacji, faktów transferowych w Serie A.
Za założenie osobnego tematu dotyczącego jakiegoś transferu itp. posypią się ostrzeżenia.
Topic zostaje przyklejony.
PS. Na podobne tematy mozna również dyskutować w tematach dotyczących poszczególnych klubów.
Za założenie osobnego tematu dotyczącego jakiegoś transferu itp. posypią się ostrzeżenia.
Topic zostaje przyklejony.
PS. Na podobne tematy mozna również dyskutować w tematach dotyczących poszczególnych klubów.
...
I znowu ktos pisze takie glupie przepowiednie,nie pisac mi takich bzdur ze Cassano gdzies sie wybiera!!Bobohawk pisze:Mam nadzieje ze do Juve przejdzie Cassano. Ciekawe ile jest prawdy w tym co powiedzial Moggi ze nie bedzie transferow zima. Mi sie jakos niechce w to wierzyc
Sangue e oro č la bandiera
che noi porteremo per l'Italia intera
siamo gli ultras e la Roma siamo noi
On musi zostac:) nie ma innej opcji,wierz miBobohawk pisze:hehe no coz od tego jest ten temat, mozna w nim pisac nawet plotki transferoweZreszta zobaczymy jak to bedzie z tym Cassano moze zostanie w Romie
![]()
Wesolych swiat Dorian
Re: cassano
Znasz jego przeszlosc??jak nie to siedz cicho i sie nie odzywaj znawco.inter1908 pisze:cassano jest głupcem!!!! jego zachowanie jest skandaliczne niczym 10 latek nic mu sie nie podoba i na wszystkich sie obraza! boze jest dobry ale zarazem głupi!! hehe pozdro
- olek j
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Re: cassano
hehe...Dorian ma racje.A o ile wiem za obrażanie piłkarza jest WP, a niejaki inter1908 nazwał Cassano głupcemDORIAN pisze:Znasz jego przeszlosc??jak nie to siedz cicho i sie nie odzywaj znawco.inter1908 pisze:cassano jest głupcem!!!! jego zachowanie jest skandaliczne niczym 10 latek nic mu sie nie podoba i na wszystkich sie obraza! boze jest dobry ale zarazem głupi!! hehe pozdro
PS.fajny avatar Dorian
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Jesrem zwolennikiem Cassano i uwazam go za najzdolniejszego wloskiego(a moze nie tylko włoskiego)napastnika, jednak nie mozna wszystkich jego zachowan tłumaczyc przezyciami z przeszłosci zapewne one maja wpływ na jego zachowanie lecz powinien wkoncu wydorosleć i nauczyc sie zyc z tym co było. Martwi mnie bardzo to ze jego jedynym autorytetem jest Totti(nie obrazaj sie Dorian) czyli zawodnik którym swoim zachowaniem nie zawsze daje dobry przykład do nasladowania.