Inter Mediolan (zbiorczy)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco »

Rest In Peace Giacinto dziekujemy za wszystko ... prawdziwy Interista PER SEMPRE !!
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/
Reputacja: 0

Post autor: Ewa_ »

Brak mi słów...siedziałam sobie spokojnie w pracy i tylko na chwilkę zawitałam na stronie Lgds, a tu taka smutna wiadomość. Jest mi niezmiernie przykro :cry: Taki młody facet...
Wyrazy współczucia dla wszystkich Interistow.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

W takich momentach widać klase ... "święta wojna tylko na Giuseppe Meazza" - oficjalna strona - oficjalne stanowisko... - Młody ? ale to nie wiek a choroba była powodem śmierci :?

Pilka.pl też nie mogła tego tak pozostawić Fieldy w pore obudził Zaza ze znów popołudniowego i Pokój Jego Duszy...
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro »

Wow ostro... Był chory, ale kto by się spodziewał, że tak szybko :shock: Przecież nie tak dawno wykryli jego chorobe... Odeszła legenda, ikona Interu i włoskiej piłki... Wielka strata, szkoda :(
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post autor: czeher »

Wlasnie na co on chorowal :?: jakis nowotwor :?: czy cos innego :?:
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
:!: LUCA TONI SHOW :!:
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco »

czeher pisze:Wlasnie na co on chorowal Question jakis nowotwor Question czy cos innego Question
miał raka trzustki ...

R.I.P Giacinto [*] Interista PER SEMPRE !!
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Jak juz kiedys pisalem nie lubie swieczek i tego typu podobnych spraw, wiec po prostu powtorze slowa prezesa Juve, bo wlasnie z oficjalnej strony Juve sie o tym dowiedzialem.

“Giacinto Facchetti was a true sportsman and his death is a grave loss to the entire footballing world”

Dla swiata futbolu strata ogromna, ale ja szczerze powiedziawszy jakos specjalnie sie ja nie przejalem. Swoje przezyl, wspaniala kariera, szkoda ze odszedl w bolach bo rak z pewnoscia jest meczarnia, ale mna to nie wstrzasnelo. Moge zlozyc ciche kondolencje jego rodzinie, choc i tak tego nie przeczytaja.
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI »

Już po meczu z Romą było wiadomo, że stan jego zdrowia bardzo się pogorszył. Po spotkaniu niemal wszyscy dedykowali zwycięstwo Facchettiemu. O jego chorobie dowiedziałem się jakoś na początku wakacji (lub trochę przed nimi) i już w tedy było gdzieś napisane, że nie wiele życia mu zostało. Oczywiście do końca w to nie wierzyłem … niestety to była prawda. :cry:

Obrazek

Symbol Wielkiego Interu i kapitan Wielkiej reprezentacji Włoch

Obrazek

Na zawsze Interista :roll:

Ciao Campione...
...
UltraInter

Post autor: UltraInter »

pierwszy raz sie poplakalem....

Jezu......
TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post autor: TS borys IFC »

UltraInter pisze:pierwszy raz sie poplakalem....

akurat... :P

GIACINTO to byl KTOS wielkim CIE zapamietaja nie tylko interisci
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2006, 14:45 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 1 raz.
kasiorek21
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post autor: kasiorek21 »

Może i jestem kibicem Juve, ale także jestem kibicem Italii i wielkich ludzi, więc ta śmierć mocno mną wstrząsnęła. Odpoczywaj w pokoju....[']
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post autor: Zaza »

Nie wiem czy widzieliście ale TU :?

Galeria fotek :?

Dzis piłkarze Azzurich zagrają z czarnymi opaskami na ramieniu - a mecz zacznie minuta ciszy ...
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post autor: Sero »

Ostatnia droga Giancinto.

Nawet Moggi przeprosił za oskarżenia pod adresem naszego Prezydenta.

Dziś czarne opaski i minuta ciszy w meczu Italii z Francją (ciekawe jak zachowają się francuscy kibice), natomiast w sobote i niedziele minuta ciszy na wszystkich stadionach.
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post autor: Sero »

Massimo Moratti poważnie zastanawia się nad wycofaniem numeru 3, z którym grywał w barwach naszej ekipy zmarły w poniedziałek prezydent naszego klubu - Giaconto Facchetti.

Moratti w ciągu ostatnich dni zastanawiał się nad wycofaniem numeru, z którym obecnie na plecach grywa Nicolas Burdisso, w geście szacunku dla Facchettiego. Dzisiaj włoskie media podały, iż właściciel naszego klubu jest już zdecydowany na wycofanie trójki z listy dostępnych dla piłkarzy numerów. Pomysł Morattiego zostanie w najbliższym czasie wprowadzony w życie, działacze naszego zespołu rozpoczęli już starania mające na celu zastrzeżenie numeru, z którym grał Facchetti. Gdy tylko przedstawiciele ekipy Nerazzurrich załatwią wszystkie sprawy prawne związane z tą operacją na oficjalnej stronie internetowej pojawi się komunikat o tym informujący.
Od zawsze Inter na zawsze Inter, należy Mu się.
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI »

No i „trójka” została wycofana. Moim zdaniem takie zastrzeganie numerów to głupota jest. Rozumiem, że robi się tak w przypadku wielkich piłkarzy ale mimo wszystko nie popieram tego. Gdyby się uprzeć to można byłoby zastrzec numery Meazzy, Bergomiego czy Mazzoli. A w przyszłości Zanettiego. I w końcu zabrakłoby tych numerów aktualnie grającym piłkarzom.

A już juto czeka Inter pierwszy i zarazem jeden z trzech najtrudniejszych meczów w tym sezonie. Nigdy się Interowi łatwo nie grało we Florencji i w sobotę też zapowiada się ciężkie spotkanie. W zeszłym sezonie przegraliśmy dość pechowo 1-2 mimo iż stworzyliśmy zdecydowanie więcej sytuacji bramkowych i przez większość meczu byliśmy stroną przeważającą. Szczerze powiedziawszy to liczę na skromne zwycięstwo, jednak z remisu też będę w pewnym sensie usatysfakcjonowany. Już w trzeciej kolejce zagramy z Romą w Rzymie i liczę, że w tych dwóch meczach zdobędziemy 4 punkty.
fcinter.pl pisze:Viola-Inter
bwin.com: (1) 3,05 (x) 2,85 (2) 2,40
bet24.com: (1) 2,85 (x) 2,85 (2) 2,30
bet-at-home.com: (1) 3,10 (x) 2,90 (2) 2,35
Sts: (1) 2,70 (x) 2,90 (2) 2,50
Betako: (1) 2,90 (x) 2,70 (2) 2,53
Buki stawiają na Inter, a ja bym postawił na remis ale meczów Interu nie obstawiam :wink:
...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”