Inter Mediolan (zbiorczy)
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
W takich momentach widać klase ... "święta wojna tylko na Giuseppe Meazza" - oficjalna strona - oficjalne stanowisko... - Młody ? ale to nie wiek a choroba była powodem śmierci
Pilka.pl też nie mogła tego tak pozostawić Fieldy w pore obudził Zaza ze znów popołudniowego i Pokój Jego Duszy...
Pilka.pl też nie mogła tego tak pozostawić Fieldy w pore obudził Zaza ze znów popołudniowego i Pokój Jego Duszy...
- maestro
- Podwójne standardy
- Reputacja: 174
- Kontakt:
Wow ostro... Był chory, ale kto by się spodziewał, że tak szybko
Przecież nie tak dawno wykryli jego chorobe... Odeszła legenda, ikona Interu i włoskiej piłki... Wielka strata, szkoda 
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
Jak juz kiedys pisalem nie lubie swieczek i tego typu podobnych spraw, wiec po prostu powtorze slowa prezesa Juve, bo wlasnie z oficjalnej strony Juve sie o tym dowiedzialem.
“Giacinto Facchetti was a true sportsman and his death is a grave loss to the entire footballing world”
Dla swiata futbolu strata ogromna, ale ja szczerze powiedziawszy jakos specjalnie sie ja nie przejalem. Swoje przezyl, wspaniala kariera, szkoda ze odszedl w bolach bo rak z pewnoscia jest meczarnia, ale mna to nie wstrzasnelo. Moge zlozyc ciche kondolencje jego rodzinie, choc i tak tego nie przeczytaja.
“Giacinto Facchetti was a true sportsman and his death is a grave loss to the entire footballing world”
Dla swiata futbolu strata ogromna, ale ja szczerze powiedziawszy jakos specjalnie sie ja nie przejalem. Swoje przezyl, wspaniala kariera, szkoda ze odszedl w bolach bo rak z pewnoscia jest meczarnia, ale mna to nie wstrzasnelo. Moge zlozyc ciche kondolencje jego rodzinie, choc i tak tego nie przeczytaja.
- Zico_FCI
- Io Sono Interista
- Reputacja: 46
Już po meczu z Romą było wiadomo, że stan jego zdrowia bardzo się pogorszył. Po spotkaniu niemal wszyscy dedykowali zwycięstwo Facchettiemu. O jego chorobie dowiedziałem się jakoś na początku wakacji (lub trochę przed nimi) i już w tedy było gdzieś napisane, że nie wiele życia mu zostało. Oczywiście do końca w to nie wierzyłem … niestety to była prawda.

Symbol Wielkiego Interu i kapitan Wielkiej reprezentacji Włoch

Na zawsze Interista
Ciao Campione...

Symbol Wielkiego Interu i kapitan Wielkiej reprezentacji Włoch

Na zawsze Interista
Ciao Campione...
...
-
TS borys IFC
- Lider Drużyny

- Reputacja: 79
UltraInter pisze:pierwszy raz sie poplakalem....
akurat...
GIACINTO to byl KTOS wielkim CIE zapamietaja nie tylko interisci
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2006, 14:45 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kasiorek21
- Grafomania zaawansowana
- Reputacja: 0
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
Nie wiem czy widzieliście ale TU 
Galeria fotek
Dzis piłkarze Azzurich zagrają z czarnymi opaskami na ramieniu - a mecz zacznie minuta ciszy ...
Galeria fotek
Dzis piłkarze Azzurich zagrają z czarnymi opaskami na ramieniu - a mecz zacznie minuta ciszy ...
Od zawsze Inter na zawsze Inter, należy Mu się.Massimo Moratti poważnie zastanawia się nad wycofaniem numeru 3, z którym grywał w barwach naszej ekipy zmarły w poniedziałek prezydent naszego klubu - Giaconto Facchetti.
Moratti w ciągu ostatnich dni zastanawiał się nad wycofaniem numeru, z którym obecnie na plecach grywa Nicolas Burdisso, w geście szacunku dla Facchettiego. Dzisiaj włoskie media podały, iż właściciel naszego klubu jest już zdecydowany na wycofanie trójki z listy dostępnych dla piłkarzy numerów. Pomysł Morattiego zostanie w najbliższym czasie wprowadzony w życie, działacze naszego zespołu rozpoczęli już starania mające na celu zastrzeżenie numeru, z którym grał Facchetti. Gdy tylko przedstawiciele ekipy Nerazzurrich załatwią wszystkie sprawy prawne związane z tą operacją na oficjalnej stronie internetowej pojawi się komunikat o tym informujący.
- Zico_FCI
- Io Sono Interista
- Reputacja: 46
No i „trójka” została wycofana. Moim zdaniem takie zastrzeganie numerów to głupota jest. Rozumiem, że robi się tak w przypadku wielkich piłkarzy ale mimo wszystko nie popieram tego. Gdyby się uprzeć to można byłoby zastrzec numery Meazzy, Bergomiego czy Mazzoli. A w przyszłości Zanettiego. I w końcu zabrakłoby tych numerów aktualnie grającym piłkarzom.
A już juto czeka Inter pierwszy i zarazem jeden z trzech najtrudniejszych meczów w tym sezonie. Nigdy się Interowi łatwo nie grało we Florencji i w sobotę też zapowiada się ciężkie spotkanie. W zeszłym sezonie przegraliśmy dość pechowo 1-2 mimo iż stworzyliśmy zdecydowanie więcej sytuacji bramkowych i przez większość meczu byliśmy stroną przeważającą. Szczerze powiedziawszy to liczę na skromne zwycięstwo, jednak z remisu też będę w pewnym sensie usatysfakcjonowany. Już w trzeciej kolejce zagramy z Romą w Rzymie i liczę, że w tych dwóch meczach zdobędziemy 4 punkty.

A już juto czeka Inter pierwszy i zarazem jeden z trzech najtrudniejszych meczów w tym sezonie. Nigdy się Interowi łatwo nie grało we Florencji i w sobotę też zapowiada się ciężkie spotkanie. W zeszłym sezonie przegraliśmy dość pechowo 1-2 mimo iż stworzyliśmy zdecydowanie więcej sytuacji bramkowych i przez większość meczu byliśmy stroną przeważającą. Szczerze powiedziawszy to liczę na skromne zwycięstwo, jednak z remisu też będę w pewnym sensie usatysfakcjonowany. Już w trzeciej kolejce zagramy z Romą w Rzymie i liczę, że w tych dwóch meczach zdobędziemy 4 punkty.
Buki stawiają na Inter, a ja bym postawił na remis ale meczów Interu nie obstawiamfcinter.pl pisze:Viola-Inter
bwin.com: (1) 3,05 (x) 2,85 (2) 2,40
bet24.com: (1) 2,85 (x) 2,85 (2) 2,30
bet-at-home.com: (1) 3,10 (x) 2,90 (2) 2,35
Sts: (1) 2,70 (x) 2,90 (2) 2,50
Betako: (1) 2,90 (x) 2,70 (2) 2,53
...