- Politologia
-Stosunki międzynarodowe
-Socjologia
Dzieki

A słyszałeś o tym,że ma być tak,że jak piszesz rozszerzoną, to nie piszesz podstawowej. To jeszcze nie jest pewne, ale bardzo prawdopodobne. Niezbyt mi to na reke, bo tak podszedłbym sobie do angielskiego rozsz. na zasadzie- może sie uda, a teraz jak sie uda to poprostu nie zdam.Uchi_ pisze:e, że tak jak Ty wszystkie, bo w sumie to zawsze dodatkowe punkte do ogólnego wyniku, a i nie zepsuje mi to matury, gdy jej nie zdam.

'Piotrek' pisze:A słyszałeś o tym,że ma być tak,że jak piszesz rozszerzoną, to nie piszesz podstawowej. To jeszcze nie jest pewne, ale bardzo prawdopodobne. Niezbyt mi to na reke, bo tak podszedłbym sobie do angielskiego rozsz. na zasadzie- może sie uda, a teraz jak sie uda to poprostu nie zdam.
Trzeba czekać na ustalenia z góry.

Jeżeli miałbym być szczery to Uniwerek Wrocławski... kierunek ? Hmmm politologia, stosunki międzynarodowe ? Głównie takie opcje, coś z WOSem i Historią ( na Prawo nie liczę, bo masa kujonów z Wrocka zaleje ten kierunek na amen ).Pożyjemy, zobaczymy, będe musiał zasięgnąć opinii co do tych kierunków, bądź może mi polecą lepszy.A Ty ?'Piotrek' pisze:Uchi a masz już plan co dalej, jaki kierunke studiów?

'Piotrek' pisze:No ja w sumie podobnie. Z tym,że jeszcze nie wiem gdzie, pewen jest tylko to,że opuszecze domowe ognisko.
Rodzian mnie na prawo nakręca,że niby po tym jakąs prace znajde, ale sie nie daje, nie bede drugim KJ.

'Piotrek' pisze:Tylko,że to narazie są moje życzenia, zobaczym jak to wszytko sie pozniej rozwiąze.