Zwała
-
TS borys IFC
- Lider Drużyny

- Reputacja: 79
dlaczego usuwacie moj wierszyk o murzynku bambo w pierwszym poscie tego tematu jest napisane ze takie rzeczy sa dozwolone no chyba ze jak to mam w zwyczaju czegos nie doczytalem
szefow dzielimy na:
1.szefow pedalow: "ja cie kowalski pie***le"
2.szefow superpedalow: "ja was wszystkich pie***le"
3.szefow antypedalow: "ja sie z toba kowalski pie***lic nie bede
4.szefow pedalow-magikow: " ja cie kowalski wypie***le ze nawet nie bedziesz wiedzial kiedy"
5.szefow pedalow-pirotechnikow: "ja cie kowlaski wypie***le w kosmos"
szefow dzielimy na:
1.szefow pedalow: "ja cie kowalski pie***le"
2.szefow superpedalow: "ja was wszystkich pie***le"
3.szefow antypedalow: "ja sie z toba kowalski pie***lic nie bede
4.szefow pedalow-magikow: " ja cie kowalski wypie***le ze nawet nie bedziesz wiedzial kiedy"
5.szefow pedalow-pirotechnikow: "ja cie kowlaski wypie***le w kosmos"
Specjalnie dałem to do Zwały. Takie pajacowanie bardziej nadaje się tutaj niż do filmików piłkarskich.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Najlepsze jest to, że koleś podbijając piłkę musi gapić się w górę i nie wie gdzie biegnie aż uderzy w kogoś próbując wymusić faul

To chyba nawet lepsze niż żonglerka w kierunku własnej bramki by Cristiano Ronaldo
To chyba nawet lepsze niż żonglerka w kierunku własnej bramki by Cristiano Ronaldo

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
To wbrew pozorom nie jest takie glupie. To jest Kerlon, jeden z wiekszych talentow na swiecie obecnie. Zostal on wybrany najlepszym pilkarzem jakichs tam Mistrzostw Swiata do lat ilustam i nie miala na to wplyw jego osobliwa zonglerka. Jak widzicie Brazyliczyk mimo wszystko wiedzial, gdzie biegnie. Poza tym nauczyl sie calkiem ladnie bic rzuty wolne, wiec mu sie to przydaje. Ogolnie watpie, aby to sie sprawdzilo w pilce na najwyzszym poziomie, ale 'foka' na razie wychodzi mu dosc dobrze. Swego czasu nawet MU sie nim chyba interesowalo.
http://www.smog.pl/wideo/3787/poczucie_ ... pończyków/
przypomniał mi się motyw z filmu "szczury z super marketu" gdzie ten grupy łodki w obrazku wypatrywał
tylko na tą chwile trzeba poczekac do 3-4 minuty
przypomniał mi się motyw z filmu "szczury z super marketu" gdzie ten grupy łodki w obrazku wypatrywał
tylko na tą chwile trzeba poczekac do 3-4 minuty