Nowy moderator?
- Marco Van Basten
- Gwiazda

- Reputacja: 31
A moze Corinthians dostanie fuche, choc ostatnio go tu nie widzialem
Rossi , Dzieciol?
Kurde ile propozycji
niech najlepiej zainteresowani sie wypowiedza, a pozniej jakas ankiete sie zrobi 
Rossi , Dzieciol?
Kurde ile propozycji
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
A mnie sie wydaje ze najlepiej jest brac moderatorow nie dazącym zbytnio sympatią jednego klubu ... (np. Milanista czy Barcelonista) .
Mogą potem byc dziwne sytuacje .
Np. Niggaz niby dla czego mnie nie lubi
pamietam te utarczki z nim jeszcze kiedy nie byl modem
... a potem bylem juz na straconej pozycji
Np. Niggaz niby dla czego mnie nie lubi
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
-
Kaczormistrz
- Administrator

- Reputacja: 0
kazdy tutaj sympatuzuje jakies ekipie, tak na marginesie K.J. sympatyzuje Realowi (jak dobrze pamietam), z tego co widze Ty tez, a kto Ci dal range 'pika pika' ?kaczy pisze:A mnie sie wydaje ze najlepiej jest brac moderatorow nie dazącym zbytnio sympatią jednego klubu ... (np. Milanista czy Barcelonista) .
Np. Niggaz niby dla czego mnie nie lubipamietam te utarczki z nim jeszcze kiedy nie byl modem
... a potem bylem juz na straconej pozycji

- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
A mnie sie wydaje ze najlepiej jest brac moderatorow nie dazącym zbytnio sympatią jednego klubu ...
To w takim wypadku tylko jedna osoba pasuje - MLSoccer
Wiesz trudno by GTW szukało modów wśród fanów hokeja
To lepiej wynająć modów ze agencji
- limansky
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Niggaz jak wszyscy wiedzą sympatyzuje Barcelonie i złym moderatorem jest? Myślę, że tym akurat kierować się nie można, bardziej tym czy dana osoba będzie miała czas na wypełnianie swoich obowiązków i długie przesiadywanie na forum. Można dawać kandydatury, ale każdy mianowany musi sam się wypowiedzieć czy temu podoła. To chyba na tyle z mojej strony.