Sorry ale admin zabronił mi pisać wiad. prv.Marq pisze:Ja już pykam w FM2007 i trzeba przyznać że jest świetny. Interfejs jest wysmienity, wszystko jest tam gdzie ma być. Zmiany w stosunku do Fm2006 są kosmetyczne, ale za to dają wiele radości.
Rozmowy z poszczególnymi zawdonikami, współpraca pomiędzy klubami, czy nawet ranking najbogatszych klubów świata daje jeszcze wiekszą radość z gry.
davciol jak chcesz linki do nowego fma to napisz na prv.
FMy
-
yazzid1991
- Skład B

- Reputacja: 0
Dobra. Zassałem nowego fma. Po odpaleniu rzuca się w oczy nowy design.
Dla jednych ciekawy i fajny, dla mnie tragiczny i beznadziejny. Wcześniejsze edycje FM'a przyzwyczaiły do swojego stylu i wprowadzenie takowej nowinki jest nie na miejscu. Powinna być chociaż skórka która upodabnia tego fma do starego.
Szukałem i nie mogę znaleźć. Macie jakieś dodatki do FM'a ? Bo tam co chwila mi się wyświetla brak zawodnika itd - zdjęcie.
Czekam na odpowiedź.
Dla jednych ciekawy i fajny, dla mnie tragiczny i beznadziejny. Wcześniejsze edycje FM'a przyzwyczaiły do swojego stylu i wprowadzenie takowej nowinki jest nie na miejscu. Powinna być chociaż skórka która upodabnia tego fma do starego.
Szukałem i nie mogę znaleźć. Macie jakieś dodatki do FM'a ? Bo tam co chwila mi się wyświetla brak zawodnika itd - zdjęcie.
Czekam na odpowiedź.
dobra cracka juz mam moze zaczniemy pisac cos o talentach, moze juz macie jakieś??
własnie sciagam scouta do fm link: http://cyberball.cenega.pl/cm/index.php ... iagaj=6663
-
THEMANIEK
- Lider Drużyny

- Reputacja: 41
oprócz tych podstawowych to całkiem niezłym obrońcą jest GARAY z Racingu
musicie go troche podszkolić ale potem to już bedzie wymiatał
u mnie niestety narazie na wyspy przejśc nie moze , ale w Milanie jak grałem to pocinał
świetny jest też Raul Garcia z Osasuny
heh ja dużo zawodników nie kupuje bo staram sie obecnie bazowac na juniorach
więc dużo mi nie potrzeba
na bramke kupcie sobie Akinfeeva jak macie hajsik
broni genialnie 
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
No miałem zacząć pisać w tematach piłkarskich, to piszę.
Gram sobie West Hamem i jeśli jakieś talenty miałbym polecić to narazie niezły jest w obronie Luizao, tylko to nie ten z benficy, jego młodszy rodak. Na lewej obronie to Marcelo, na bramce Ustari wymiata. No i w ataku Kerlon mi tam nieźle gra. Teraz próbuje sciągnąć sahina, miał go ktos u siebie?
Gram sobie West Hamem i jeśli jakieś talenty miałbym polecić to narazie niezły jest w obronie Luizao, tylko to nie ten z benficy, jego młodszy rodak. Na lewej obronie to Marcelo, na bramce Ustari wymiata. No i w ataku Kerlon mi tam nieźle gra. Teraz próbuje sciągnąć sahina, miał go ktos u siebie?
Radzilbym obejrzec sobie sklad Colo Colo
Szczegolnie polecam Nicolasa Millan. Kozacki chlopak. Gram sobie Juventusem, rozpoczynam 3 sezon i zakwalifikowalem sie do LM. Wymiata u mnie Bojinov, ktory zostal wybrany graczem sezonu. Poza tym Barzagli i Crscito w obronie = miodzio. I jeszcze Higuiana polecam.
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Hahah obu mam, tzn i Millana i Higuiana. A teraz zakontraktowałem Lucasa, bo Sahin i Manuel Fernandes sie do mnie nie pchali,Raul Garcia niestety tez nie. A na obronie mam wcześniej wspomnianego Luizao i młodego Ferdinanda i spisują sie jak narazie świetnie. A Kerlona uznano za najlepszy transfer w lidze 
-
THEMANIEK
- Lider Drużyny

- Reputacja: 41
Mi w Arsenalu zarząd wprowadził bardzo ciekawe postanowienie... Nie moge przeprowadzać żadnych transferów dopóki nie wyjaśni sie próba przejęcia klubu... zbliża mi sie styczeń(jeszcze 14 dni) a tu widze lipa...
nie robie dużo transferów ale jakas kosmetyka jednak by sie przydała
obecni promuje młodzianówz Arsenalów bo mam prawdziwą kopalnie diamentów
zobaczcie spobie pana Carlosa Vele
polecam takze Denilsona i Armanda Traore 
nie robie dużo transferów ale jakas kosmetyka jednak by sie przydała
- Dratinho
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
Gram Barcą, która ma na początku pokaźny budżet transferowy w wysokości 3.5 mln
Nawet jeżeli swój skład mam opierać na talentach to za taka kwote moge co najwyżej jednego sprowadzić
Polecam 21 letniego napatnika z Chile Vadive chłopak ma kosmiczne statsy
Polecam 21 letniego napatnika z Chile Vadive chłopak ma kosmiczne statsy
Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,

tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,