FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: davciol »

Marq pisze:Ja już pykam w FM2007 i trzeba przyznać że jest świetny. Interfejs jest wysmienity, wszystko jest tam gdzie ma być. Zmiany w stosunku do Fm2006 są kosmetyczne, ale za to dają wiele radości.
Rozmowy z poszczególnymi zawdonikami, współpraca pomiędzy klubami, czy nawet ranking najbogatszych klubów świata daje jeszcze wiekszą radość z gry.

davciol jak chcesz linki do nowego fma to napisz na prv.
Sorry ale admin zabronił mi pisać wiad. prv. :cry: Wyślij mi od razu na PW
krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 145

Post autor: krzysiu »

wie ktoś może jak odpalić FM Modifier??bo to fajny edytor ale ja jakoś nie mogę odpalić :( :lol:
Awatar użytkownika
merqn
Skład B
Skład B

Post autor: merqn »

Obrazek
yazzid1991
Skład B
Skład B

Post autor: yazzid1991 »

a ja mam pytanko..Gram Wisłą drugi sezon i nie moge wybrać opcji aby poprosić o klub patronacki...wiecie może od czego to zależy??
Trzej Królowie Wielkich Miast ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃSK
SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: SpY »

Ja narazie jestem chory i nie mam jak pojechac do sklepu po fma :cry: Ale w czwartek juz chyba bede go mial, a poki co kumpel mi ciagle zdaje realacje z gry i mnie to dobija bo ja zachwala :? Az mnie sciska ze nie moge grac jeszcze :P
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Dobra. Zassałem nowego fma. Po odpaleniu rzuca się w oczy nowy design.
Dla jednych ciekawy i fajny, dla mnie tragiczny i beznadziejny. Wcześniejsze edycje FM'a przyzwyczaiły do swojego stylu i wprowadzenie takowej nowinki jest nie na miejscu. Powinna być chociaż skórka która upodabnia tego fma do starego.

Szukałem i nie mogę znaleźć. Macie jakieś dodatki do FM'a ? Bo tam co chwila mi się wyświetla brak zawodnika itd - zdjęcie.

Czekam na odpowiedź.
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post autor: THEMANIEK »

mi tam sie styl nowego fma podoba :). właśnei tez by mi sie rpzydały facepacki i inne pierdoły do premiership bo w niej to chyba nic nie ma ... :| . Teraz zrobiłem sobei gre Arsenalem i całkiem nieźle mi idzie na 8 meczów ligowych komplet punktów i 0 straconych goli :]
Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: leisik12 »

wiecie moze gdzie mozna sciagnac crack do fm-a??
Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: leisik12 »

dobra cracka juz mam moze zaczniemy pisac cos o talentach, moze juz macie jakieś?? :lol: :lol: własnie sciagam scouta do fm link: http://cyberball.cenega.pl/cm/index.php ... iagaj=6663
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

oprócz tych podstawowych to całkiem niezłym obrońcą jest GARAY z Racingu :) musicie go troche podszkolić ale potem to już bedzie wymiatał :] u mnie niestety narazie na wyspy przejśc nie moze , ale w Milanie jak grałem to pocinał :) świetny jest też Raul Garcia z Osasuny :-) heh ja dużo zawodników nie kupuje bo staram sie obecnie bazowac na juniorach :) więc dużo mi nie potrzeba :D na bramke kupcie sobie Akinfeeva jak macie hajsik :) broni genialnie :)
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

No miałem zacząć pisać w tematach piłkarskich, to piszę.
Gram sobie West Hamem i jeśli jakieś talenty miałbym polecić to narazie niezły jest w obronie Luizao, tylko to nie ten z benficy, jego młodszy rodak. Na lewej obronie to Marcelo, na bramce Ustari wymiata. No i w ataku Kerlon mi tam nieźle gra. Teraz próbuje sciągnąć sahina, miał go ktos u siebie?
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Radzilbym obejrzec sobie sklad Colo Colo :shock: Szczegolnie polecam Nicolasa Millan. Kozacki chlopak. Gram sobie Juventusem, rozpoczynam 3 sezon i zakwalifikowalem sie do LM. Wymiata u mnie Bojinov, ktory zostal wybrany graczem sezonu. Poza tym Barzagli i Crscito w obronie = miodzio. I jeszcze Higuiana polecam.
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

Hahah obu mam, tzn i Millana i Higuiana. A teraz zakontraktowałem Lucasa, bo Sahin i Manuel Fernandes sie do mnie nie pchali,Raul Garcia niestety tez nie. A na obronie mam wcześniej wspomnianego Luizao i młodego Ferdinanda i spisują sie jak narazie świetnie. A Kerlona uznano za najlepszy transfer w lidze :o
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Mi w Arsenalu zarząd wprowadził bardzo ciekawe postanowienie... Nie moge przeprowadzać żadnych transferów dopóki nie wyjaśni sie próba przejęcia klubu... zbliża mi sie styczeń(jeszcze 14 dni) a tu widze lipa...

nie robie dużo transferów ale jakas kosmetyka jednak by sie przydała :) obecni promuje młodzianówz Arsenalów bo mam prawdziwą kopalnie diamentów :D zobaczcie spobie pana Carlosa Vele :) polecam takze Denilsona i Armanda Traore :)
Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Dratinho »

Gram Barcą, która ma na początku pokaźny budżet transferowy w wysokości 3.5 mln :? Nawet jeżeli swój skład mam opierać na talentach to za taka kwote moge co najwyżej jednego sprowadzić :roll:

Polecam 21 letniego napatnika z Chile Vadive chłopak ma kosmiczne statsy :shock:
Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”