Sero teraz to wiesz cieszyć sie może jedynie z tego ze był taki mecz, bo nie rozumiem do czego pijesz - Jeszcze tego by brakowało by skuteczność w Milanie wcale nie działała

To już ładnie by było

Ale tak źle nie było na szczeście. 6:0 i tak nie zmarzecie

a przyznaj sie ile razy o tym myślałeś ogladając wczorajszy mecz ? Bo mi jeden z fanów Interu wspomniał to gdy Zlatan strzelił na 0:3. Po meczu dostał kiepa w browar

Al Star Weekend i Zaza wygrywa konkurs za 3 pkt

Jak byś zobaczył jego mine !
Niestety Canal+ dziś nie pokaże mecz, szkoda ale ważne że bedzie powtórka i na spokojnie sie oceni się co nie co

Zreszta takie mecze Daj Boze co weekend.
TU
Grand Derby d' Europa
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)
- Mecz Real - Barca też mi sie podobał, bo było w nim tez wiele ciekawych sytuacji i walka, choc w sumie to tak jak porównywać pomocnika i napastnika, nie wykonalne. Ale fakty nie kłamią... Jedyne miasto w Europie... jedyne derby ...
Ale
Juras znów się nie popisałeś

Szybko zmieniłeś temat. Z tego wynia ze napisałeś coś wyżej nie mają pojecia co piszesz

No prosze Cie napisz dokładnie od "

" o tych sytuacjach Interu które były prawdziwym zagrożeniam dla bramki Milanu, o których ja wyżej nie wspomniałem. A zostały stworzone z gry

Bo widzisz jak kierujesz sie tylko wynikiem to o.k spoko, oczywiscie szanujemy takich

Tylko nie pisz czegośc o czym nie masz najwyrazniej pojecia.
A najbardzie mnie rozwaliłeś tym...
Juras_InterFan pisze:Szczerze mowiąc to w tym moencie powinienem się z Tobą zacząc wykłucać

Po pierwsze nie trzeba sie kłócić ... bo to nic nie zmieni - a po drugie 2 kolejny posty pokazały że nie dał być rady ...