nie bawią cie moje komentarze ? przecież sam zaczołeś
Spróbuj wyłowić z Arsenalu kolesia Carlos Vela, ale chyba on jest odrazu na wypożyczeniu
Akurat to, że odpadłeś z Reading nie jest wcale dziwne bo moim zdnaiem drużyna ta jest jedną z lepszych

U mnie też gra w Southampton... Może masz jakąś inną bazę danychLoczek pisze:Nie wiem czy wiesz, ale Bale nie jest piłkarzem Southamptonu, a Hull ( został sprzedany w tym okienku ).
Zgadzam się... To IMO ten z gatunku - Potencjał = -10THEMANIEK pisze:Spróbuj wyłowić z Arsenalu kolesia Carlos Vela, ale chyba on jest odrazu na wypożyczeniu niepamiętam ale to jest prawdziwy talent

No to mnie nie pocieszylesTHEMANIEK pisze:no to masz po sejwieja też tak miałem kiedyś. Tylko ze ja już miałem całkiem daleko z kumplem chyba koło 2-3 sezonu i mi sie podczas zapisywania gry wyskoczyło coś ze nie można zapisać do końca
... heh zacznijcie lepiej od nowa

sory źle napisałem jego nazwisko... nie pamiętam teraz bo nie mam odpalonej gry ale spójrz w sklad MCTHEMANIEK pisze:Struridge u mnie go nie machyba został on wyimaginowany przez gre.
Ja mam kłopot taki: kupiłem Aguero ale niestety nie posiada on pozwolenia na prace, niechce sie dać wypożyczyć do klubów filialnych...(po 3 latach u mnie w Belgii dostaje obywatlestwo) i no własnie nie wiem co z nim zrobićniehcce go zabardzo sprzedawać ale chyba będe musiał
. Wie ktoś co poradzić ?

Cześć Tiesto. Po pierwsze - nikt Cię tutaj jechał nie będzie. Pytanie jak każde inne._Tiesto_ pisze:Hej...
Chciałem zapytać, moze mnie ktos zjedzie za to pytanie bo niejest ono jakies za madre... Ale wracając, wy tutaj gracie w to często, już pare sezonów, orjentujecie się w tej grze... Tak więc jakiego napastnika byscie polecili na sezon 2007/2008 do Romy... cena do 15-17mln., obojetnie jaki kraj... Z tym ze miałby to być napastnik który strzelił by te 20-25 bramek w sezonie... nie ktoś typu 10 goli i 20 asyst... szukałem sam, ale trudno sie zdecydowac...
Może wy ludzie pomozecie i ktoś da jakiś pomysł? I chodzi mi tez o to że sami mieliscie tego zawodnika w zespole... nie taki co grał gdzie indziej bo wtedy statystyki niekiedy inaczej sie prezentują niz by u nas grał...