FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post autor: THEMANIEK »

Gareth Bale u mnie gra od roku 05/06 w Southaptonie może go masz tam gdzieś w rezerwach albo młodzieżówce...
nie bawią cie moje komentarze ? przecież sam zaczołeś :) no to czego sie teraz bawić nie chcesz :(?

Spróbuj wyłowić z Arsenalu kolesia Carlos Vela, ale chyba on jest odrazu na wypożyczeniu :P niepamiętam :P ale to jest prawdziwy talent :]

Akurat to, że odpadłeś z Reading nie jest wcale dziwne bo moim zdnaiem drużyna ta jest jedną z lepszych :| sprawiają mi najwięcej problemów razem z Tottenhamem jeszcze :[
Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post autor: Void »

Loczek pisze:Nie wiem czy wiesz, ale Bale nie jest piłkarzem Southamptonu, a Hull ( został sprzedany w tym okienku ).
U mnie też gra w Southampton... Może masz jakąś inną bazę danych :roll:
THEMANIEK pisze:Spróbuj wyłowić z Arsenalu kolesia Carlos Vela, ale chyba on jest odrazu na wypożyczeniu niepamiętam ale to jest prawdziwy talent
Zgadzam się... To IMO ten z gatunku - Potencjał = -10 :P
Obrazek
Lista promowanych sigmakerów: Diamen 23, K@li :wink:

"Kokodżambo i do przodu" - to moje motto :D
SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: SpY »

Mam pytanie i prosze o pomoc :!:
Otoz gralem z kumplem w fma caly bozy dzien, zrobilismy se przerwe , zapisalem gre.Teraz znow chcielismy grac, no wiec wlaczam gre i napis "zapisana gra nie zostala wczytana" :shock: :cry: Czy mozna jakos naprawic to :?: Wzialem save cleanera ale dochodzi do 87% i staje :cry:

Prosze o pomoc :cry:
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

no to masz po sejwie :P ja też tak miałem kiedyś. Tylko ze ja już miałem całkiem daleko z kumplem chyba koło 2-3 sezonu i mi sie podczas zapisywania gry wyskoczyło coś ze nie można zapisać do końca :|... heh zacznijcie lepiej od nowa :)
yazzid1991
Skład B
Skład B

Post autor: yazzid1991 »

a ja gram sezon 2011/2012 tutaj wymiata Walcott z Arsenalu, Falcao, Carlos Vela,Felipe, Mertesacer to 5 najdrożczych no ale jeszcze Robinho i Rooney...Zaczynałem Wisełka wygrałem MP i PP ale mnie wywalili za kłótnie z piłkarzami. Potem Deportivo..fatalna atmosfera w drużynie wszyscy odchodzą no i długo ponad 300 mln. a do tego stan konta -100 mln (zł).Nic nie mogłem zrobić zawiodlem ich oczekiwania ale w następnym sezonie odeszło 50% pierwszego składu nic nie mogłem zrobić. Kupiłem Diego Tristana, Ze Roberto, Del Piero oczywiście za darmo ale są bardoz cieny mają ok. 35 lat. Wyrzucili mnie. Znalazłem nową prace po 2 miesiącach w Man City. I sie zaczeło... Był grudzień MAN C na 12 miejscu na koniec sezonu 8. Awans do Intertoto. Wygrałem i w Uefa niesamowicie gładko poszło. W finale z MAn U. Wygrana 1 :0 Premieship? Przegrałem 1 miejsce z Arsenalem 1 bramką ;( to był szok ale cóź zdarza się. TYLKO DLACZEGO ZAWSZE MI?. Teraz gram sezon jak podałem wyżej mój skład :
============K.Schmeichel================
==Eboue===M.Richards===Dunne====Taye Taiwo
==D.Bentley==S.Appiah===J.Gourcouff===M.Petrov
============Samaras===Crouch

ławka:Issakson,Barton.Tom Taiwo,Trabelsi,Vassel bądź Struridge (polecam go niesamowity zawodnik bardzo młody)
Trzej Królowie Wielkich Miast ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃSK
SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: SpY »

THEMANIEK pisze:no to masz po sejwie :P ja też tak miałem kiedyś. Tylko ze ja już miałem całkiem daleko z kumplem chyba koło 2-3 sezonu i mi sie podczas zapisywania gry wyskoczyło coś ze nie można zapisać do końca :|... heh zacznijcie lepiej od nowa :)
No to mnie nie pocieszyles :cry: Dobrze ze mojego kumpla nie ma bo jak mu powiem to mnie roztrzaska :lol: Dobrze ze zaczelismy grac liga polska(ja Widzew, on ŁKS) to moze latwiej mu sie przetlumaczy :roll: ale i tak szkoda caly dzien w plecy... A tak dobrze sie zapowiadalo po 7 kolejkach prowadzilem Arsenalem w lidze, a on ze swoim L'poolem byl chyba 12 :wink:

No ale coz, dzieki za pomoc :wink:
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Struridge u mnie go nie ma :/ chyba został on wyimaginowany przez gre.

Ja mam kłopot taki: kupiłem Aguero ale niestety nie posiada on pozwolenia na prace, niechce sie dać wypożyczyć do klubów filialnych...(po 3 latach u mnie w Belgii dostaje obywatlestwo) i no własnie nie wiem co z nim zrobić :/ niehcce go zabardzo sprzedawać ale chyba będe musiał :(. Wie ktoś co poradzić ?
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Gram sobie Wisełką. Jeden save. Drugi gram Southamptonem. Chcę odmłodzić paczkę z Krakowa. sprzedaję piłkarzy wszystkich powyżej 30 - za wyjątkiem Piekutowskiego, który gra według mnie kapitalniekogo na ich miejsce.
yazzid1991
Skład B
Skład B

Post autor: yazzid1991 »

THEMANIEK pisze:Struridge u mnie go nie ma :/ chyba został on wyimaginowany przez gre.

Ja mam kłopot taki: kupiłem Aguero ale niestety nie posiada on pozwolenia na prace, niechce sie dać wypożyczyć do klubów filialnych...(po 3 latach u mnie w Belgii dostaje obywatlestwo) i no własnie nie wiem co z nim zrobić :/ niehcce go zabardzo sprzedawać ale chyba będe musiał :(. Wie ktoś co poradzić ?
sory źle napisałem jego nazwisko... nie pamiętam teraz bo nie mam odpalonej gry ale spójrz w sklad MC
Trzej Królowie Wielkich Miast ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃSK
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Zauważyłem swój błąd z początku gry :/. Miałem możliwość kupnoa Manuela Fernandesa ale... I to był błąd że tego niezrobiłem :D ludzie kupujcie go odrazu !! :D to chyba jeden z lepszych pomocników w grze !! :D jeszcze Fabregas do środka i nikt nie przejdzie... :D
potrzebuje jakiegoś taniego talentu na środek obrony... no tak w sensownej cenie do 20 mln euro powiedzmy :D U mnie Inter kupił Daniela Aggera z Liverpoolu za 52 mln Euro :wink:
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Rom$on »

Ja za to gram sobie Śląskiem, jestem na drugim miejscu, zaraz za Lechią Gdańsk. Jeżeli chodzi o polską ligę to polecam z młodych Pawła Głowackiego i Radka Janukiewicza. Z doświadczonych Wojciech Górski, Dariusz Sztylka i Ireneusz Adamski wymiatają :D
Natomiast mam problem ze scoutingiem. Nie wiem jak wyczyścić listę. Poza tym jak przydzielę scoutowi wyszukiwanie zawodników to żaden raport nie przychodzi, ani u niego w profilu nie pojawiają się nowi zawodnicy. Jak to obsłużyć?
Twierdza Wrocław
Obrazek
Awatar użytkownika
pluton1993
Junior
Junior

Post autor: pluton1993 »

ja gram juve jak na razie to wygrywam , niestety bardzo wadzą te ujemne punkty ale gra się fajnie

ja polecam caracciolo , wysoki , zdobywa dużo bramek głową
kupić go można za 10-11mln Euro.
do tego jeszcze bojinov w ataku i jest gicior.

U mnie Inter kupił Pandeva za 74mln Euro i Manciniego z Romy za 44!
Obrazek
Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post autor: gregoreg18 »

Witam.Gram Wisłą Kraków sezon 2007/08.Czy mogłby ktoś zaproponować jakieś talenty ktore mogłyby zasilić moją wisełke?
Z góry dzieki.
Awatar użytkownika
_Tiesto_
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: _Tiesto_ »

Hej...
Chciałem zapytać, moze mnie ktos zjedzie za to pytanie bo niejest ono jakies za madre... Ale wracając, wy tutaj gracie w to często, już pare sezonów, orjentujecie się w tej grze... Tak więc jakiego napastnika byscie polecili na sezon 2007/2008 do Romy... cena do 15-17mln., obojetnie jaki kraj... Z tym ze miałby to być napastnik który strzelił by te 20-25 bramek w sezonie... nie ktoś typu 10 goli i 20 asyst... szukałem sam, ale trudno sie zdecydowac...
Może wy ludzie pomozecie i ktoś da jakiś pomysł? I chodzi mi tez o to że sami mieliscie tego zawodnika w zespole... nie taki co grał gdzie indziej bo wtedy statystyki niekiedy inaczej sie prezentują niz by u nas grał... :wink:
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

_Tiesto_ pisze:Hej...
Chciałem zapytać, moze mnie ktos zjedzie za to pytanie bo niejest ono jakies za madre... Ale wracając, wy tutaj gracie w to często, już pare sezonów, orjentujecie się w tej grze... Tak więc jakiego napastnika byscie polecili na sezon 2007/2008 do Romy... cena do 15-17mln., obojetnie jaki kraj... Z tym ze miałby to być napastnik który strzelił by te 20-25 bramek w sezonie... nie ktoś typu 10 goli i 20 asyst... szukałem sam, ale trudno sie zdecydowac...
Może wy ludzie pomozecie i ktoś da jakiś pomysł? I chodzi mi tez o to że sami mieliscie tego zawodnika w zespole... nie taki co grał gdzie indziej bo wtedy statystyki niekiedy inaczej sie prezentują niz by u nas grał... :wink:
Cześć Tiesto. Po pierwsze - nikt Cię tutaj jechał nie będzie. Pytanie jak każde inne.

Po drugie - w lidze włoskiej z tego co wiem nie sprawdzają się żadni Anglicy, więc nawet nie szukaj.

Polecam Ci tak : Kerlon, Jo, Fred, Vagner Love - to z Brazylii. Nie polecam Adu. Amerykanin się nie sprawdził u mnie w Juve, więc i w Romie będzie słaby.

Słyszałem pochlebne recenzje na temat Hunteelara, możesz sprawdzić Lupoliego. O ile się nie mylę w Romie gra Simonetta. U mnie, kiedy kupiłem go do Barcelony grając wcześniej w Managera, był królem strzelców.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”