O rozległa, ponura, samotna Golgoto, o Fabryko Śmierci! Czemu Żywi byli skazani na twoje progi w samotności, świadomi? Czemu, jeśli nie ma diabła; chyba że diabeł jest naszym Bogiem?
Dla mnie ulubionym zespolem jest Valencia
Zawsze lubilem Valencie ale w te wakacje poprostu ja pokachalem.
Wszystko lubie w tym klubie........no oprocz obecnego trenera
Claudio Ranieriego ktory z dobrego klubu zrobil przecietny.
Valencia the best of.
I wszystko w tym temacie!!!!!!
Ta, ułożył by się inaczej. Real w tym meczu grał galaktycznie i miał wielką przewagę do momentu zdobycia gola przez Barcę Nawet Zizu nie robił rulety, a to o czymś świadczy )) A ta przewaga punktowa w PD to nie przypadek. Wszystko jednak jeszcze może się zdarzyć.
O rozległa, ponura, samotna Golgoto, o Fabryko Śmierci! Czemu Żywi byli skazani na twoje progi w samotności, świadomi? Czemu, jeśli nie ma diabła; chyba że diabeł jest naszym Bogiem?
VALENCIA.Naprawde graja wspaniala pilke od wielu,wielu lat,pozatym maja AIMARA(moglby przejsc do ROMY )ktory jest moim ulubionym pikarzem w repr. Argentyny po odejsciu Batistuty.
Sangue e oro č la bandiera
che noi porteremo per l'Italia intera
Sangue e oro č la bandiera
siamo gli ultras e la Roma siamo noi
Lubie Barce za całokształt. Lubiłem także Valencie, ale po meczu z Werderem straciłem do niej szacunek.
"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Betis - moja drużyna nr. 2 w Hiszpanii. A ja wiem za co - grają od zawsze ładną piłkę.