Moderatorzy - ocena pracy

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%

Liczba głosów: 244

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kotek »

Hahaha. Chlopaczek dobry tekst. :lol: Świetnie poprawia humor :wink: A w szczególności ostatni akapit:
Chlopaczek pisze: Podsumowujac moderatorzy sami nie znaja regulaminu i daja ostrzezenia wedlug wlasnych odczuc (nie wiem moze estetycznych moze za to ze sie kpilo z zawodnika ich ulubionego klubu a moze dlatego ze maja czasami zly humor).Uwazam tez ze srednia ich wieku jest za mala i nie jest to przytyk ze sa malo inteligentni (w to nie wnikam) ale maja jeszcze bardziej emocjonalne i infantylne spojrzenie na pewne sprawy.
To jak ile ostrzeżeń dajemy, zależy tylko od nas. To za co dajemy ostrzeżenia to już jest odgórnie wyznaczone i staramy się tego jak najbardziej przestrzegać. A co do wieku moderatorów to nie chcę tego komentować, ale to są takie bzdury, że... ech...
Obrazek
www.ajax.anv.pl
Najlepsza strona o Ajaksie!
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post autor: Chlopaczek »

Wlasnie o tym mowie Koteczku.

Dajecie wp ale czesto nie wiecie sami za co.Gdzie w regulaminie jest napisanie ze nie moge sarkastycznie wypowiadac sie na temat jakiegos zawodnika?Co do zartu o gole zdjecia to sam nie wiem pod jaki punkt to podciagnac?Obraza, wulgaryzm?

Ja jak cos pisze to jakos staram sie to uargumetowac.Jak sadzisz ze to co napisalem o wieku i niedojrzalosci emocjonalnej to bzdury to napisz dlaczego.Zdania w stylu ha ha nie chce mi sie tego komentowac (jak nie chcesz komentowac to sie lepiej w ogole nie odzywaj) albo to bzdury jakos do mnie nie trafiaja.
Fajnie ze poprawilem Ci humor teraz zycze paru resorakow pod chonike od Swietego Mikolaja i juz calkiem bedziesz szczesliwy.

edit: jeszcze jedna sprawda odnosnie tych mlodych modow.Moim zdaniem dobry mod powinien miec autorytet a np. Ty go nie masz.Druga w moim odczuciu wazna cecha dobrego moda jest umiejetnosc przyznania sie do bledu a tutaj nigdy nie widzialem od moda zdania w stylu:"Masz racje dalem to ostrzezenie zbyt pochopnie przepraszam i cofam je".Moderator zawsze idzie w zaparte i nigdy nie powie na forum ze popelnil blad dopiero jak gadam czasami z nimi na GG to przyznaja ze moze sie pospieszyli.Pewnie nie chca przyznac sie na forum (GG to w koncu zamknieta rozmowa) bo sadza ze obniza tym swoj autorytet (jesli go maja w ogole) ale przynajmniej dla mnie umiejetnosc przyznania sie do bledu znacznie podnosi ocene pracy takiego moderatora czy admina.

Nie pisze tego wszystkiego zeby komus zrobic na zlosc wytknac jego mlody wiek czy cos w tym stylu.Wiec nie traktujcie tego jako przytyki.Tu chodzi raczej o dobro calego forum i jego spolecznosci.

Pozdro dla Kicia :lol:
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Dajecie wp ale czesto nie wiecie sami za co.
Owszem, wiemy za co. Każde wp zawsze jest jakoś uargumentowane, a zresztą ktoś z administracji pisał, że nie można obrażać klubów, zawodników itp.
Jak sadzisz ze to co napisalem o wieku i niedojrzalosci emocjonalnej to bzdury to napisz dlaczego.
A na jakiej podstawie wysnułeś te wnioski?
Fajnie ze poprawilem Ci humor teraz zycze paru resorakow pod chonike od Swietego Mikolaja
Też Ci życzę resoraków, klocków LEGO no i pluszowego misia, aby Ci było weselej jak będziesz zasypiał 8)
jeszcze jedna sprawda odnosnie tych mlodych modow.Moim zdaniem dobry mod powinien miec autorytet a np. Ty go nie masz.
Dobry mod ma autorytet... Ale w kim? W Tobie? :?
dla mnie umiejetnosc przyznania sie do bledu znacznie podnosi ocene pracy takiego moderatora czy admina.
Czyli ten co najmniej razy przyzna się do błędu jest wg Ciebie najgorszym modem? Ciekawe, ciekawe...

Pozdro
Obrazek
www.ajax.anv.pl
Awatar użytkownika
Basina
Skład B
Skład B

Post autor: Basina »

No wiecie zapewne gdyby nie wy(moderatorzy), to by tej stronki nie bylo, ale surowi to coby nie powiedziec jestescie! Tak to jest jak ma sie władze...:]
Obrazek
Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Basina pisze:No wiecie zapewne gdyby nie wy(moderatorzy), to by tej stronki nie bylo, ale surowi to coby nie powiedziec jestescie! Tak to jest jak ma sie władze...:]
Jesteśmy surowi, bo gdybyśmy nie byli to roznieślibyście te forum, a tak przynajmniej jest porządek. A co do tej władzy to nie wypisuj nawet takich durnot, bo takimi bezsensownymi zdaniami po prostu nas oczerniasz. A jeżeli tak nam zazdrościsz i chcesz być moderatorem to zgłoś się do administratora serwisu.
Obrazek
www.ajax.anv.pl
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post autor: Chlopaczek »

Dajecie wp ale czesto nie wiecie sami za co.

Kotek pisze: Owszem, wiemy za co. Każde wp zawsze jest jakoś uargumentowane, a zresztą ktoś z administracji pisał, że nie można obrażać klubów, zawodników itp.
Ktos powiedzial ktos wymyslil.Nie ma tego w regulaminie i o to sie rozchodzi.Zreszta nikt mi nie wmowi ze nazwanie Ronaldo panienka to obraza.Nie chcialem go obrazic to byla kpina z tego ze nosi kolczyki i wyglada czasami jak panienka.Dlaczego mam sie zastanawiac nad kazdym slowem zanim napisze bo jakis moderator moze to odczytac jako obraze?

Dobra nie jest panienka jest metroseksualista.Lepiej?
Jak sadzisz ze to co napisalem o wieku i niedojrzalosci emocjonalnej to bzdury to napisz dlaczego.
Kotek pisze:A na jakiej podstawie wysnułeś te wnioski?
Czytaj uwaznie to bedziesz wiedzial.Wszystko wyjasnilem wczesniej.Lepiej przedstaw kontrargumenty ze tak nie jest.
Fajnie ze poprawilem Ci humor teraz zycze paru resorakow pod chonike od Swietego Mikolaja
Kotek pisze:Też Ci życzę resoraków, klocków LEGO no i pluszowego misia, aby Ci było weselej jak będziesz zasypiał 8)
Klocki Lego?Z przyjemnoscia.Misia mi nie trzeba mam dziewczyne o wiele lepsza przytulanka.
jeszcze jedna sprawda odnosnie tych mlodych modow.Moim zdaniem dobry mod powinien miec autorytet a np. Ty go nie masz.
Kotek pisze:Dobry mod ma autorytet... Ale w kim? W Tobie? :?
Chodzby we mnie ale chodzi raczej wszystkie osoby na forum.Nie sadze zeby 14 cieszyl sie duzym powazaniem u powiedzmy 17 latkow nie mowiac juz o 20 latkach (i nie jest to moj wymysl bo wnioskuje to z rozmow z innymi uzytkownikami tego forum ze autorytet to wy macie maly a niektore mody zerowy).Tak to jest zrobione ze 20 latek nie da sie zeby go ustawial mlokos.
dla mnie umiejetnosc przyznania sie do bledu znacznie podnosi ocene pracy takiego moderatora czy admina.
Kotek pisze:Czyli ten co najmniej razy przyzna się do błędu jest wg Ciebie najgorszym modem? Ciekawe, ciekawe...
Przeczytaj jeszcze raz moze zrozumiesz.Albo lepiej powtorze bedzie latwiej:mod ktory potrafi przyznac sie do bledu jest moim zdaniem o wiele lepszym modem niz taki ktory tego nie potrafi zrobic i chyba tutaj nikt nie bedzie polemizowal.

Jak jestescie tacy surowi to powinienes sam sobie dac Kotek ostrzezenie bo mozliwe ze stwierdzeniem "nie wypisuj nawet takich durnot" obraziles tego uzytkownika sugerujac ze pisze durnoty a co za tym idzie jego myslenie jest glupkowate :lol: Ja bym sie poczul dotniety :cry:

Pozdro
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post autor: Ashantos »

Ja oceniłem na bardzo dobry. Praca bez zastrzeżeń, jedynie co się mogę przyczepić to zostawianie nudnych do wyrzygania tematów. Bo niektórzy piszą tylko dla licznika, niestety...
Pozdro :)
Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Ashantos pisze:Ja oceniłem na bardzo dobry. Praca bez zastrzeżeń, jedynie co się mogę przyczepić to zostawianie nudnych do wyrzygania tematów. Bo niektórzy piszą tylko dla licznika, niestety...
Pozdro :)
Po prostu czasem zostawiamy, bo po zamknięciu odzywają się głosy sprzeciwu co do takiego ruchu. A jak temat jest nudny to nie trzeba go koniecznie zamykać bo i tak nikt w nim nie napisze :wink:
Obrazek
www.ajax.anv.pl
Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post autor: sirtomaszo »

Sorry za moje zachowanie troche mnie poniosło... Miłej pracy i wesołych świąt!!! :D
Awatar użytkownika
Basina
Skład B
Skład B

Post autor: Basina »

Loozik Kotek - nie chciałem was urazić! Ale i tak szacunek za tą stronke... :oops:
Obrazek
Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Wtajemniczeni_wiedzą »

Ja nie wiem co wam nie pasuje, ale przecież zawsze najedzam na innych a szczegolnie wyższych od siebie ze wam sie cos nie podoba. Pracują najlepiej jak umieja i za to powinna być im chwala, a ze czasem podejmuja jakies dziwne decyzje to napewno nie swiadczy o tym ze nie znaja regulaminu, albo ciebie nie lubia i daja ci ostrzezenia.

P.S. Mikusinski ty chcesz byc moderatorem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naprawde niezly texcik, kopiujesz tematy i masz byc wzorem dla innych zabawne a zarazem zalosne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No to wracam w wasze skromne progi
romantyk

Post autor: romantyk »

Ja (moderator) uwazam, ze odwalamy kawal dobrej roboty. Wiem, ze moja ocena nie moze byc obiektywna, ale mam prawo do zdania. Czasami, jak kazdy czlowiek popelniamy bledy, a ze czasami ktos nie chce sie przyznac do bledu to trudno. Taka jest psychika kazdego czlowieka. Przeciez moderator to zwykły człowiek i ma taka psychike jak inni.

Chcialbym przeprosic wszystkich uzytkownikow, ktorym moze wczesniej dalem zbyt pochopnie WP. Swieta tuz tuz wiec wybaczajmy sobie i juz nie drozmy tego tematu.

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: rebuzz »

ja dalem na "srednie"

po pierwsze:

Chlopaczek masz calkowita racje z tym autorytetem , nie chodzi mi tu o wiek , bo znam 15 latka ktory niejednego z nas tutaj sposobem pisania by "pokonał" i wogule jest bardzo rozwiniety jak na swoj wiek ;p ... ale autorytet trzeba miec ! Prosty Przyklad uzytkownik Brazzo , Zawsze kiedy on odpowiada na moje posty jestem pewien ze doczekam sie ciekawych odpowiedzi i ze bedzie KULTURALNA dyskusja i moze troszke sie podenerwuje tak sam w duchu :) i Brazzo zreszta tez ... ale nigdy nie doszlo do tego ze chcialem go zmieszac z blotem albo wysmiac albo jeszcze cos.... zawsze jest to na granicy rozsadku bo wiem ze gosciu ma glowe na karku i wiem ze nawet jak sie pomyli albo cos to sie albo do tego przyzna , albo da sobie wytlumaczyc co zle zrobil albo czego nie zrozumial i za to wielki szacunek do niego .. ( mysle ze on mnie tez nie traktuje jak "pierwszego lepszego" tylko jak potencjalna osobe do ciekawych dyskusji;p ) a tacy ludzie wlasnie powinni byc modami z respektem , coz z tego ze ktos robi dobra prace i pomaga .. jak w kontaktach z userami ( co jest priorytetem w tej sprawie ) nie radzi sobie wogule...

a co do mojej oceny to paru modow tak troszke lepiej kojarze bo na samym poczatku przez pare miesiecy pracowalem na www.pilka.pl ale potem musialem niestety opuscic wasze grono z powodow mi znanych i Dzidziusowi ktoremu szczegolowo przedstawilem sprawe, ale to nieistotne... i naprawde wykonuja fajna prace :) Ale sa wyjatki ktora psuja obraz calosci ... Wbrew pozorom nie chodzi mi tutaj o beckhsa ktory mimo calej zaistnialej sytuacji z ostrzezeniem zachowal sie naprawde jak dobry moderator i wszystko ze MNA wyjasnil i spokojnie obie strony przyjely opinie innych i wszystko jest miedzy nami jak najbardziej wporzadku.

hmm chodzi mi mianowicie o moderatora "kotek" z ktorym nie mialem NAJMNIEJSZEGO kontaktu na tym forum ... i mowie o nim tylko jako obserwator ! WIEC MOGE SIE MYLIĆ co do niego , bo nie jestem nikim priorytetowym zeby go oceniac ... mowie tylko co mi sie zdaje ... a po jego paru "zagraniach" uwazam ze po prostu albo jest troszke za mlody na moda , albo po prostu ma jakis zly okres ( od 2 tygodni odkad wrocilem znowu na forum ) .... W kazdym razie nigdy z takim zachowaniem na zadnym forum moderatora sie nie spotkalem ! I gdyby np. u mnie na stronce na forum mod tak potraktowal userow .. to by juz nie zobaczyl tej funkci .

Ps. tak samo Przyznanie sie do bledu .... .widze ze niektorzy tutaj chca bronic swego "honoru" choc maleje on w moich oczach ( i nie tylko moich ) z kazdym ich postem ... Ludzie napisanie czegos w stylu "sorry jednak masz racje albo cos " nic nie kosztuje a napewno wyjdzie wam w przyszlosci na dobre.

ps2. Reszta modow "ze starej gwardii" pozdrowienia ... hehe jak mnie jeszcze wogule kojarzycie 8)
BORUSSIA DORTMUND - PONAD 50 tysięcy karnetów sprzedanych na sezon 2007/2008 ! który klub jeszcze sie może tym pochwalić ? !
Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: olek j »

Oceniłem pracę modów jako dobrą. Sam Beckhs napisał, że odwalają kawał DOBREJ roboty.
romantyk

Post autor: romantyk »

jak moglbym Cie Rebuzz zapomniec :) Pamietam Twoje ciekawe newsy i wracaj do nas, bo takich jak Ty jest nam potrzeba. :) Zastanow sie, moze troszke czasu wygospodarujesz dla pilka.pl

pozdrawiam
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”