Z zasadzie nie powinno być już tematu bo z kilkoma z Was wyjaśniłem sobie coś już poza forum, a reszta sprawia wrażenie jak by zamknietych w sobie. Mimo dzisiejszego dnia i ogółem bicia piany przez kliku z Was, trzeba coś wyjaśnić. Bo my sie chyba nie rozumiemy ? Czemu Wy odbieracie wszystko jako atak ? to jest zadziwiające że ktos ma zdanie poparte faktami i własną wiedzą a tu ktoś widzi tylko to że zdanie Milanisty jest inne niż Wasze czyli albo bredzi albo szuka dymu. Hola hola jak mówi poseł Cymański ! To nie jest komisja śledcza czy coś, wiec nie poruszajcimy 70 tematów bo ja nie przewodniczący ... Zastanów sie jeden z drugim kto ma racje
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)
Jak to o Was świadczy [co nie którzych dla jasności] skoro po 18 kolejek pozwoliło zapomnieć o dekadzie, to naprawde potwierza teorie na temat jakis urazów lub tego rzekomego upokorzenia.
Ale i tak nie w tym rzecz, inna spraw to nasza debata z przed rok [hehe] zaczeła sie od słów Cesare Prandelliego i moich i nie tylko wcześniejszych wypowiedzi na temat stylu i taktyki. Jak to o Was świadczy że dwa lata temu coś było "pośmiewiskiem ligi" i wiekszośc z Was wtórowała mi gdy miałem takie same zdanie na ten temat jak obecnie. Teraz dotyczy to Waszego klubu i już jest dobrze "Zaza bredzisz"

? Jak to o Was świadczy - pytam sie ? To teraz co trzeba sie liczyć z Waszy zdaniem skoro one jest tak mało obiektywne ? Bo czemu mam zmienić zdanie skoro jest tak samo

? Zastanów sie jeden z drugim czy to stawia Was tu na samym w forum w poważnym świetle, skoro dwa lata temu jechaliście po fanach Juve jak po śniegu

Teraz oni mogą sie z Was śmieć jak z leszczy, bo ja rozumiem mało obiektywne zdanie, faworyzowanie swojego klubu, i tego typu zdanie, ale oszukiwać sie samemu ? no panowie szanujcie sie
Odpowiedzicie sobie sami na proste pytanie czym sie różnią obie wizje gry ?
Juventus Fabio Capello, który był tu na forum i nie tylko kojażony z taktycza siłową grą, bez polotu, czesto schematyczną - Jak jest teraz ? Prosta sprawa "tak albo nie" krótko
4-4-2 z dwójka typowy defensywnych pomocników na środku tak ? taaakk ! Jeden fałszywy skrzydłowy na lewej schodzący co rusz do środka na lepszą - prawną noge - tak ? taaakkk ! On w zasadzie odpowiada za rozgrywanie tak ? takkk ! Napad z równowagą - jeden na ściane, typowy snajper [Trezeguet, Crespo] - jeden wracający w linie pomocy [Ibra, Ibra] tak ? taaakk ! Wiec co jest nie tak

? Mało tego z tego Juventusu Fabio dwóch kluczowych graczy gra obecnie w Interze wiec jeszcze pytania ? Stara Dama wygrywała czasem po 3:0 w cuglach - tak ? taaakkk ! Strzelał za Capello Vieira czy Emerson bramki ? strzelał i jeden i drugi ! Nie miała Stara Dama naprawde udanych i dobrych spotkań ? miała ? tak ? taaaak ! Wiele bramek strzelała nie po akcjach w ataku pozycyjnym ale stałych fragmentach gry, tak ? taakk ! - To są tylko fakty dla Tych którzy nie mają możliwość ogladania serie A a może chcecie pogadać na temat samej grzy ? Bo wyniki są - spoko to osobna działka - ale Juventus też je odnościł a wielu z Was jechało po nich
Teraz tylko potwierdzacie reguła że "punkt widzenia - zależy od punktu siedzienia" Bo w zasadzie jak to wytłumaczyć ? wtedy "beee" teraz "cacy" ?
Kończymy temat bo ja ani nie nowy adwokat kibiców Starej Damy, ani nie nowy Luciano

Ale śmiech na sali, nie przez klub czy wyniki i tą wspomnianą dekade. Bo Inter jest liderem Włoskiej serie A dzieki zwyciestwa i konsekfencji gry. I to jest fakt. Ale czemu nie macie odwagi przyznać o innych faktach ? I z uporem maniaka próbują robił dobra mine do źłej gry.
UWAGA 
A jeśli któryś uważa że nie jest tak jak pisze to prosze o to by napisał w podpunktach [jak wyżej tak lub nie] co jest inne oprócz 9 nazwiska i trenera. No i może większego potencjału [tak w jedną jak i druga strone] wśród nie którzych piłkarzy. Ale fakty prosze a nie że np. tu gra Cambiasso a tam nie grał

albo teorie że calciopoli i ble ble itd bo to kwesta wyników a te Inter osiąga i co do tego nie ma watpliwośc, tylko przyznajcie jak jest w inne kwesti
za Juventus na boisku nie grał Lucek a tym bardzie sedziowe. Tym bardzie że Juventus grał też w europie. Wiec może wyniki zgonić na calciopoli i ble ble ble ale gre [styl] chyba już nie może zgonić

?
I najważniejsza sprawa nie mam nic do Waszego kluby, prezesa, czy nawet ostatnich wyników, wiec kuźwa nie odbierajcie tego jak atak bo ['] - od czego jest forum jak nie od dyskusji, a co że Wam sie nie podoba temat to już nie może debatować ? To jest wręcz kompromitacji własnego "ja" bo jeśli coś wtedy było brzydkie, drewniane, schematyczne itd, to czemu teraz zmieniliście zdanie ? To jest najsmieszniejsze. Obecna sytuacja nie jest taka sama, ale różni sie nie wiele, różni sie czynnikami które w ogólnej ocenie nic nie zmieniają. W sumie ciekawi mnie czy ktoś z Was bedzie w stanie je wymienić. Nie ma nic do Was ale jeśli nie potraficie przyznać racji ani sie "wybronić", to prosze was byście sie zastanowili czym jest wasze zdanie ?
Powtórze po raz 30

Tematem tej rozmowy nie jest fakt że Inter został mistrzem, że jest liderem tabeli czy że Milan jest tak nisko w tabeli - tematem jest to że pisał ktoś z Was o szacunku ... jaki szacunek skoro teraz wychodzi jakie jest Wasze zdanie [nie wszyskich] i jak mamy odbierać takich fanów Interu. Nie do jednego wora ! mowa... Prosta sprawa tak czy nie ?
P.S.
Witam Cie serdecznie
Dark_Side - uwierz mi stosunki na lini Curva Sud - Curva Nord tu na forum akurat nie są jakieś max napiete, tym bardzie ze wieloma z Was idzie przeważnie pogadać. A to że sie nie zgadzamy w kilku kwestiach to chyba normalne ? Trudno byśmy sie zawsze zgadzali. Tylko masz przykład wyżej, dwa lata temu sie zgadzaliśmy, teraz nie
Wszystkiego najlepszego w nowym roku
Pozdro