http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=3921cloner pisze:A teraz ja mam pytanie : da sie jakos sciagnac pliki z youtube.com na dysk
Pytania Techniczne
- maestro
- Podwójne standardy
- Reputacja: 174
- Kontakt:
Coś mnie się chyba w przeglądarce popierniczyło
Kiedy chcę obejrzeć jakiś filmik na stronie typu youtube, smog itp, to nie słyszę dzwięku. Obraz idzie ok, ale bez dzwięku. Co może byc tego przyczyną?? Bo ja nie bardzo kumaty... W ustawieniach nic nie zostało wyciszone. Ktoś się może orientuje??
Dodam, że jeszcze wczoraj wieczorem wszystko było ok...
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
zainstaluje sterowniki do karty graficznej, a potem directx. Jezeli nie wiesz co to jest to wpisz w www.google.pl
- jackieboy
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
Na googlach nie ma odpowiedzi ani nic o moich problemach 
Karta Graficzna stara- Riva tnt2 ale od 8 lat cały czas instaluje te same sterowniki i zawsze wszystko działało, a teraz jest nie wiadomo skąd problem:/ A te gry sa również super stare które dawno temu działały mi wiec nie wiem co jest nie tak:/
Dodam że mam win2000.
co to są te Direct 3D adapters? bo na płycie ze sterownikami do Graficznej nie ma nic takiego tam...
Karta Graficzna stara- Riva tnt2 ale od 8 lat cały czas instaluje te same sterowniki i zawsze wszystko działało, a teraz jest nie wiadomo skąd problem:/ A te gry sa również super stare które dawno temu działały mi wiec nie wiem co jest nie tak:/
Dodam że mam win2000.
co to są te Direct 3D adapters? bo na płycie ze sterownikami do Graficznej nie ma nic takiego tam...
- jackieboy
- Pierwszy Skład

cos mi się wydaje ,że teraz wyjde na głupka ale...dzieciol pisze:a systemu czasem nie zmieniles?! stara Riva moze nie miec sterownikow pod 2000..dlatego problem..podobnie z grami...jackieboy pisze:Dodam że mam win2000.
na płytce graficznej są sterowniki do win98 i win nt40 więc myslałem ,że te drugie będą dobre... Zresztą sam system przy instalacji zainstalował jakies swoje ale lipne:/
więc tu jest problem?
- dzieciol
- Lider Drużyny

bankowo... sprobuj poszukac sterow dla Twojej karty pod wina 2000 gdzies w necie,...a sam Win jakis sterownikow przypadkiem nie zaisntalowal?! trzeba bylo je zostawic... swoja droga jak lipne?! z grami podobnie..szczegolnie te starsze, nie sa przystosowane do win2000...jackieboy pisze:więc tu jest problem?

"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes