Koncerty i Imprezy godne polecenia :D
Róża wspomniał o Tiesto... a więc:

Agencja Essence Music z radością informuje o organizacji koncertu króla trance'u – TIESTO. Event odbędzie się w ramach jego światowego tournee pod nazwą „Elements of Life”. To niesamowite wydarzenie będzie miało miejsce w Hali Ludowej we Wrocławiu w dniu 14 kwietnia 2007 roku.
Po sukcesie Tiesto CEET w 2005 roku, Polska stała się ważnym punktem na mapie jego tour'u. Z dumą możemy powiedzieć, iż to sam Tiesto nalegał na wybór Agencji Essence Music jako organizatora tego niesamowitego wydarzenia w naszym kraju.
Już w tej chwili wiemy, że cała produkcja koncertu zostanie przywieziona do Polski prosto z Holandii, dzięki czemu możemy mieć pewność, że widowisko będzie zrealizowane na najwyższym światowym poziomie, tak jak to było kiedyś podczas imprez z cyklu Tiesto In Concert.
„Elements of Life” będzie niespotykanym do tej pory widowiskiem i zwalającym z nóg doświadczeniem multimedialnym. „Elements of Life” – to kompozycja czterech żywiołów: Powietrza, Wody, Ziemi i Ognia. Każdy z tych elementów, zostanie połączony w jednym oszałamiającym pokazie, aby dostarczyć niezapomnianych i unikalnych wrażeń. Przygotujcie się na specjalne wizualizacje, pokazy laserowe, niesamowitą scenografię, pirotechnikę, występy artystyczne oraz doskonały dźwięk i oświetlenie. Za całą oprawę oraz show będą odpowiedzialni najlepsi producenci holenderscy, mający na swoim koncie organizację największych europejskich imprez klubowych, m.in. w Holandii, Belgii, Niemczech i Polsce.
Management Artysty potwierdził nam, iż dla polskiej Publiczności podczas koncertu odbywającego się 14 kwietnia w Hali Ludowej we Wrocławiu w ramach Elements of Life Tour 2007 – Tiesto zauroczy nas około
7 godzinnym występem! Z przyjemnością informujemy Was, że wrocławski set będzie jednym z najdłuższych jaki Tiesto wykona podczas swojego Tour’u 2007. Będzie to ekscytująca podróż, poprzez dotychczasową twórczość Artysty, premierowe zaprezentowanie utworów z najnowszego albumu oraz wykonanie produkcji innych znanych Dj’ów. Bezprecedensowe wydarzenie oraz niepowtarzalne show, na którym musicie być !!! Agencja Essence Music przygotowuje niesamowitą i wspaniałą niespodziankę, dla wszystkich tych, którzy zakupią bilet na Tiesto Elements of Life. Więcej szczegółów wkrótce.

Agencja Essence Music z radością informuje o organizacji koncertu króla trance'u – TIESTO. Event odbędzie się w ramach jego światowego tournee pod nazwą „Elements of Life”. To niesamowite wydarzenie będzie miało miejsce w Hali Ludowej we Wrocławiu w dniu 14 kwietnia 2007 roku.
Po sukcesie Tiesto CEET w 2005 roku, Polska stała się ważnym punktem na mapie jego tour'u. Z dumą możemy powiedzieć, iż to sam Tiesto nalegał na wybór Agencji Essence Music jako organizatora tego niesamowitego wydarzenia w naszym kraju.
Już w tej chwili wiemy, że cała produkcja koncertu zostanie przywieziona do Polski prosto z Holandii, dzięki czemu możemy mieć pewność, że widowisko będzie zrealizowane na najwyższym światowym poziomie, tak jak to było kiedyś podczas imprez z cyklu Tiesto In Concert.
„Elements of Life” będzie niespotykanym do tej pory widowiskiem i zwalającym z nóg doświadczeniem multimedialnym. „Elements of Life” – to kompozycja czterech żywiołów: Powietrza, Wody, Ziemi i Ognia. Każdy z tych elementów, zostanie połączony w jednym oszałamiającym pokazie, aby dostarczyć niezapomnianych i unikalnych wrażeń. Przygotujcie się na specjalne wizualizacje, pokazy laserowe, niesamowitą scenografię, pirotechnikę, występy artystyczne oraz doskonały dźwięk i oświetlenie. Za całą oprawę oraz show będą odpowiedzialni najlepsi producenci holenderscy, mający na swoim koncie organizację największych europejskich imprez klubowych, m.in. w Holandii, Belgii, Niemczech i Polsce.
Management Artysty potwierdził nam, iż dla polskiej Publiczności podczas koncertu odbywającego się 14 kwietnia w Hali Ludowej we Wrocławiu w ramach Elements of Life Tour 2007 – Tiesto zauroczy nas około
7 godzinnym występem! Z przyjemnością informujemy Was, że wrocławski set będzie jednym z najdłuższych jaki Tiesto wykona podczas swojego Tour’u 2007. Będzie to ekscytująca podróż, poprzez dotychczasową twórczość Artysty, premierowe zaprezentowanie utworów z najnowszego albumu oraz wykonanie produkcji innych znanych Dj’ów. Bezprecedensowe wydarzenie oraz niepowtarzalne show, na którym musicie być !!! Agencja Essence Music przygotowuje niesamowitą i wspaniałą niespodziankę, dla wszystkich tych, którzy zakupią bilet na Tiesto Elements of Life. Więcej szczegółów wkrótce.

- spyrczak
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Teraz moze cos spoza muzyki Trance

Red Hot Chili Peppers
miejsce - Chorzów, Stadion Śląski
data - 03.07.2007
bilety
- miejsca siedzące 1 - 170 PLN,
- miejsca siedzące 2 - 115 PLN,
- płyta - 115 PLN
- VIP - 505 PLN
REZERWACJA BILETÓW OD 8.02.2007
wejście od - 15:00
Noo nie lada gratka dla fanow "Papryczek"
ja sam nie jestem jakims wielkim fanem ale mam w swojej plytotece ich dwie plyty "Stadium Arcadium" i "By The Way" i od czasu do czasu lubie ich posluchac jako odskoczni od trance'owych kawalkow 
www.livenation.pl pisze:Rozpoczyna się nowy projekt muzyczny - Era Nadaje Rytm.
Na specjalnie zaproszenie Ery, w ramach projektu Era Nadaje Rytm, do Polski przyjedzie zespół Red Hot Chili Peppers. Artyści promować będą swoją najnowszą płytę - Stadium Arcadium. Koncert odbędzie się 3 lipca na Stadionie Śląskim w Chorzowie.
Będzie to pierwszy w historii zespołu występ w Polsce i jedyny w tej części Europy w ramach obecnej trasy. Koncert zespołu, który święci triumfy na rynkach całego świata będzie mogło wysłuchać ponad 50.000 fanów muzyki z polski i zagranicy.
Już od jutra, 6 lutego, rozpoczyna się przedsprzedaż dla fanklubów, a od 8.02 rezerwacji biletów dokonać będzie można na stronie www.livenation.pl. Ogólnopolska sprzedaż biletów rozpocznie się 12.02.2007.
Nowy projekt muzyczny Era Nadaje Rytm (ENR) jest kontynuacją dotychczasowych związków marki Era z muzyką, które sięgają początków działania sieci w Polsce. ENR to połączenie wszystkich usług muzycznych oferowanych w sieci w jeden spójny, łatwo dostępny program.
W ramach projektu planowane są koncerty światowych gwiazd muzycznych, a w ofercie sieci zostaną udostępnione kolejne hity polskich i światowych wykonawców. Już teraz wysyłając bezpłatnego SMSa o treści rhcp na numer 8089 (Era, TakTak, Heyah) klienci uzyskają możliwość ściągnięcia najnowszych utworów Red Hot Chili Peppers. Klienci mogą nie tylko ściągać najnowsze dzwonki i utwory muzyczne na swoje telefony, ale także korzystać usługi Granie na Czekanie - czyli możliwości ustawienia dla każdego z dzwoniących indywidualnej muzyki, zamiast tradycyjnego sygnału oczekiwania.
Era Nadaje Rytm to także nowe produkty, rozwiązania, multimedialne telefony w atrakcyjnych cenach - wszystko co sprawi, że korzystanie z usług i słuchanie muzyki stanie się łatwiejsze i przyjemniejsze.
Aktualne informacje na temat Era Nadaje Rytm i koncertu Red Hot Chili Peppers dostępne są na stronie http://www.era.pl.

Red Hot Chili Peppers
miejsce - Chorzów, Stadion Śląski
data - 03.07.2007
bilety
- miejsca siedzące 1 - 170 PLN,
- miejsca siedzące 2 - 115 PLN,
- płyta - 115 PLN
- VIP - 505 PLN
REZERWACJA BILETÓW OD 8.02.2007
wejście od - 15:00
Noo nie lada gratka dla fanow "Papryczek"
- Rumeczek
- Kluczowy Zawodnik

Wybiera się ktoś oprócz Róży jeszcze?
a ja się wybieram
btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMI
pozdrawiam i see ya in Poznań
- Rumeczek
- Kluczowy Zawodnik

heh dziękispyrczak pisze:Rumeczek pisze:btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMI Smile tak sie ciesze ze masakrastary wypas ale masz fajnie
pozdrow go
a jakby sie gdzies tam Markus przewijal to tez go ucaluj ode mnie
spoko pozdrowie Schulza
Dobrze sie składa ze jesteś z Wrocławia, będę potrzebował się trochę dowiedzieć o komunikacji w tym mieścieRumeczek pisze:Wybiera się ktoś oprócz Róży jeszcze?
a ja się wybieramwczoraj 2 bileciki na FTB zakupilem ale nieźle...1500 w 6 min chyba poszło. Grzechem byłoby nie zjawic się na imprezie na której nie dosc ze zagra Tiesto, bedzie grac 7 godzin to pod hale mam 10 min tramwajem ledwo co
btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMItak sie ciesze ze masakra
pozdrawiam i see ya in Poznań

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"
(Albert Einstein)
http://www.footstar.org/
(Albert Einstein)
http://www.footstar.org/
- Rumeczek
- Kluczowy Zawodnik

Noi jak bylo Rumeczek ????? !!!!! Razz Opowiadaj !!!!
Na samym wstepie sorry ze tak długo musieliscie czekac ale nie wchodziłem na forum dosyc spory kawałek czasu

Ciezko cokolwiek pisać... było znakomicie pod wzgledem muzycznym jak i pod wzgledem organizacyjnym, chocaiz nie podobało mi się to, że na poczatku głosniki były włączone na pół gwizdka. Bardzo mile zaskoczył mnie set Markusa z którym nie mam styczności na codzien
no nic, czekamy na tiesto...zostało 56 dni
- spyrczak
- Lider Drużyny

- Kontakt:
O BozeRumeczek pisze:
Powiem to, a co... a nie mowilem!!!Rumeczek pisze:Bardzo mile zaskoczył mnie set Markusa z którym nie mam styczności na codzien
A to dostales dzieki wygraniu tego spotkania z Arminem jako jeden ze stu? czy poprostu byla mozliwosc dla wszystkich podejsc i poprosic o autografRumeczek pisze:Od prawie wszystkich DJ-ów mam autografy i fotki
Pozdrowiles?Rumeczek pisze:spoko pozdrowie Schulza Very Happy
- Rumeczek
- Kluczowy Zawodnik

Powiem to, a co... a nie mowilem!!! Razz ahh Progressive Trance w wykonaniu Markusa miazdzy Cool a jak zagral Sander Łypiący pewnie sieczke niemilosierna Razz
w sumie nie zagrał czystego progressive
Sander zagrał baardzo mocno i zdecydowanie
Autograf z AVB i Schulzem owszem, dzieki spotkaniu. Z Angelo po jego seciespyrczak pisze:A to dostales dzieki wygraniu tego spotkania z Arminem jako jeden ze stu? czy poprostu byla mozliwosc dla wszystkich podejsc i poprosic o autograf Łypiący
MowaPozdrowiles?
- spyrczak
- Lider Drużyny

- Kontakt:
Nie no pytam bo moze i mi uda sie zdobyc jakis autograf 2 majaRumeczek pisze:Autograf z AVB i Schulzem owszem, dzieki spotkaniu. Z Angelo po jego secie Smile bardzo miłyczłowiek, zapanmiętał mnie z impry w WZ Razz w sumie to Schulz po swoim secie tez przyszedł porozdawac autografy Razz
Nooo masz szczescieRumeczek pisze:Mowa
Exclamation Twisted Evil
- Rumeczek
- Kluczowy Zawodnik

spyrczak pisze:Nie no pytam bo moze i mi uda sie zdobyc jakis autograf 2 maja Razz a juz fotka z Cosmicami to marzenie Razz wogole postaram sie zdobyc jak najwiecej zeby miec pamiatke i pokazac pozniej wnukom Twisted Evil
jak chcesz to Ci moge skserowac autograf Schulza i wysłac
a to czy zdobędziesz autografy to sie okaze