Ale co Ty ciągle tak niestrudzenie karmisz naród tymi bajkami o nastrojach i reakcjach Eto'o? IMHO jeżeli on chce się dalej bawić w profesjonalny futbol, to może sobie te reakcje i nastroje wsadzić w...kieszeń. Do czego to może prowadzić? Ano chyba do tego, że teraz Ryjek będzie musiał dokładnie i sumiennie konsultować każdą swoją decyzję z humorzastym Samuelem, ażeby ten, ceremonialnie nie sfochał się na tego "popierdułkę, który myśli, że tu rządzi"? Najlepiej za pośrednictwem jakiegoś pagiera albo w systemie znaków dymnych dawanych przez wyznaczonych kibiców, trzymających race świetlne o określonym kolorze...Co za genialny pomysł! Chyba go opatentuje!mistyk pisze:Bo nie trudno bylo przewidziec reakcje Eto`o
FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
- adekk
- Pomarańczowy skrytożerca
- Reputacja: 0
- Kontakt:

"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo przestają się bawić."
Pewnie, ze mozna bylo to przewidzec. Eto`o juz nie raz udowodnil, ze jest nadambitny i jakie ma ego. Wiec to zadna nowosc. Sam o tym pomyslalem, gdy widzialem, ze Eto`o sie juz nie rozgrzewa o zostalo pare minut do konca.
Nie musisz za mnie swieczki stawiac Niggaz, nie zamierzam odchodzic z forum
Chyba, ze mnie zbanujecie.
Nie musisz za mnie swieczki stawiac Niggaz, nie zamierzam odchodzic z forum
Będę stawiał tyle świeczek ile mi się podoba. POza tym nie stawiam ich za kogoś tylko dla kogoś. Tamta była dla Ciebie i zaraz pewnie poleci następna bo wmawianie, że aż taka reakcja Eto'o była do przewidzenia jest bzdurą. Skoro tak bardzo chcesz forsować swoją opinię to spróbuj mnie do niej przekonać. Zaczniemy od ->
Apelowałbym także, aby nie pomagać mistykowi. Na pewno sam sobie doskonale poradzi.
Wymień mi te sytuacje i napisz dokładnie jak zachowywał się wtedy Eto'o i w jakich okolicznościach.mistyk pisze:Eto`o juz nie raz udowodnil, ze jest nadambitny i jakie ma ego.
Apelowałbym także, aby nie pomagać mistykowi. Na pewno sam sobie doskonale poradzi.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Mentor pisze:Chyba nikt nie będzie spodziewał się po Oleguerze (nacjonalista) tego, że wyrazi on poparcie dla ''prominentnych hiszpańskich polityków i oficerowów policji, którzy w latach 80. odpowiadali za stworzenia tzw. szwadronów śmierci, mordujących baskijskich separatystów"
Niefajnie,ze zwolnili z wiezienia jakichkolwiek zbrodniarzy,ale czy to jest podstawa do wypuszczania kolejnych?
@adekk ciagle nie bardzo rozumiesz co chce powiedziec. Przeciez pisalem, ze Samuel zle zrobil mowiac to co powiedzial, zle zrobil nie wchodzac na boisko i zle by sie stalo gdyby to sie jeszcze raz powtorzylo. Zachowal sie po prostu nie profesjonalnie i to nie po raz pierwszy. Dlatego oczywiste jest, ze jesli ktos juz w przeszlosci kradl, to latwiej przyjdzie mu ukrasc ponownie. Proste. Ale jednoczesnie potrafie go w pewnym sensie zrozumiec.
A prawda jak zawsze lezy gdzies po srodku. Dlatego uwazam, ze i Frank i Samuel mogli sie zachowac lepiej.
A prawda jak zawsze lezy gdzies po srodku. Dlatego uwazam, ze i Frank i Samuel mogli sie zachowac lepiej.
A no chociazby sytuacja z poczatku sezonu, gdy Rijkard zdjal Eto`o z boiska i wpuscil Eidura na jego miejsce. Czy Samuel nie byl wtedy zly na Franka, ze ten zdjal go z boiska?Mentor pisze:
Wymień mi te sytuacje i napisz dokładnie jak zachowywał się wtedy Eto'o i w jakich okolicznościach.
Tutaj nie chodzi o to, że wypuścili zbrodniarzy, terrorystów, rodzinę Oleguera czy Krzysztofa Jarzynę. Skoro dana osoba odsiedziała ileś tam lat a jej stan zdrowia obliguje ją (w ramach ustalonego prawa) do przedterminowego zwolnienia to prawo takie powinno dotyczyć wszystkich w jednakowym stopniu. Zarówno ''prominentnych hiszpańskich polityków i oficerowów policji, którzy w latach 80. odpowiadali za stworzenia tzw. szwadronów śmierci, mordujących baskijskich separatystów'' jak i Juana Chaosa. Nie wiem czy protestowanie przeciwko wypuszczeniu 'prominentnych ..." miałoby jakiś sens skoro mają do tego prawo. Chodzi o równość tego prawa wobec obydwu stron. O to walczy Oleguer.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Wymieniłeś już jedną sytuację. Brawo. Mogę liczyć na to, że wymienisz kolejne czy zaczynamy kolejny etap zabawy w oparciu na tę jedyną sytuację, którą wymieniłeś?mistyk pisze:A no chociazby sytuacja z poczatku sezonu, gdy Rijkard zdjal Eto`o z boiska i wpuscil Eidura na jego miejsce. Czy Samuel nie byl wtedy zly na Franka, ze ten zdjal go z boiska?

- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
- Krzysztof Jarzyna
- Lowelas

Jako, ze Pawel zwany Mentorem jest juz podkrecony do granic mozliwosci, zaraz zacznie przeklinac, jeszcze doleje oliwy do ognia, jako naczelny frustrat szukajacy igly w stogu siana 
Czy gdyby ktos w ramach protestu przeciwko hipokryzji Busza i USA wyrazil poglad, ze trzeba wypuscic Husajna, bo jego stan zdrowia przeciez do tego obliguje tez byloby ok?
Umowmy sie, ze walka o rowne prawo i rowna sprawiedliwosc w tym wypadku jest fajna wymowka. Gdyby nie chodzilo o separatyste podejrzewam, ze Pan Oleguer nawet by nie probowal probowac wyrownywac praw. No ale co tam.
Czy gdyby ktos w ramach protestu przeciwko hipokryzji Busza i USA wyrazil poglad, ze trzeba wypuscic Husajna, bo jego stan zdrowia przeciez do tego obliguje tez byloby ok?
Umowmy sie, ze walka o rowne prawo i rowna sprawiedliwosc w tym wypadku jest fajna wymowka. Gdyby nie chodzilo o separatyste podejrzewam, ze Pan Oleguer nawet by nie probowal probowac wyrownywac praw. No ale co tam.
Wątpię chociażby z racji tego, że o losie anonimowego człowiek by się nie dowiedział natomiast z racji swoich poglądów zna dobrze los Juana Chaosa i dowiedziawszy się o jego sytuacji jednocześnie dowiaduje się o nierównościach w stosowaniu prawa.
No, ale dobra. Rozumiem, że kwestia nierówności prawnej to na pewno tylko wymówka Oleguera. W końcu Wy wiecie lepiej i możecie być tego pewni. Nawet jeżeli Oleguer nigdzie nie wyraził swojego poparcia dla Juana Chaosa jako byłego działacza ETA to i tak można przyjąć, że Ula utożsamia się z terrorystami
No, ale dobra. Rozumiem, że kwestia nierówności prawnej to na pewno tylko wymówka Oleguera. W końcu Wy wiecie lepiej i możecie być tego pewni. Nawet jeżeli Oleguer nigdzie nie wyraził swojego poparcia dla Juana Chaosa jako byłego działacza ETA to i tak można przyjąć, że Ula utożsamia się z terrorystami
Ostatnio zmieniony 13 lut 2007, 22:25 przez Mentor, łącznie zmieniany 2 razy.

Opisalem akurat najlepsza sytuacje, ktora mozna by porownac z tym co sie dzialo w niedziele. Nie ma sensu wyliczac ile ich bylo, wazne, ze wogole byly. Bo nie przypominam sobie, ze ktorys zawodnik z naszego skladu kiedys podobnie sie zachowal. No ale moze mam slaba pamiec juz, bo ostatnio zapamietywalem tylko jakies glupoty z ksiazek na sesje, wiec moze ktos mnie zaskoczy. Eto`o jest super pilkarzem, ale czasami powinien dwa razy cos przemyslec zanim to zrobi. Ale inni powinni tez pamiec, ze czasami zdarza mu sie zrobic cos szybciej niz nad tym tak naprawde pomysli.Mentor pisze:Wymieniłeś już jedną sytuację. Brawo. Mogę liczyć na to, że wymienisz kolejne czy zaczynamy kolejny etap zabawy w oparciu na tę jedyną sytuację, którą wymieniłeś?mistyk pisze:A no chociazby sytuacja z poczatku sezonu, gdy Rijkard zdjal Eto`o z boiska i wpuscil Eidura na jego miejsce. Czy Samuel nie byl wtedy zly na Franka, ze ten zdjal go z boiska?
- adekk
- Pomarańczowy skrytożerca
- Kontakt:
Kurcze..
Ja chyba ciągle nie bardzo rozumiem w jaki sposób Ryjek mógłby zachować się lepiej..Zwykłe kwiaty albo pudełko czekoladek na pomeczowej konferencji pewno by nie wystarczyły. O! Kiedyś w telewizornii oglądałem taki program "Wybacz mi!" Może to byłaby dobra droga dla obydwu panów. Bo wpuszczenie kopacza na ostatnie np. 25 minut w meczu prawie wygranym, o małą stawkę, a tym samym ryzykowanie zdrowia zawodnika, będącego świeżo po kontuzji byłoby mało przemyślane i skrajnie nierozumne.
A prawda jest taka, że czym prędzej Eto'o zauważy, że nie jest pępkiem Barcelony i że nie powienien się w ten sposób zachowywać, a na pewno już tłumić w sobie podobne emoje, tym lepiej dla samego klubu, jak i dla Sammy'ego
Dobro drużyny, a potem dobro piłkarza. Bo w przeciwnym razie naszym oczom ukaże się krajobraz, charakterystyczny dla pewnej hiszpańskiej drużyny piłkarskiej..jak im tam..
A prawda jest taka, że czym prędzej Eto'o zauważy, że nie jest pępkiem Barcelony i że nie powienien się w ten sposób zachowywać, a na pewno już tłumić w sobie podobne emoje, tym lepiej dla samego klubu, jak i dla Sammy'ego

"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo przestają się bawić."
A więc nie znasz żadnych innych sytuacji mistyk. W takim razie zajmijmy się porównaniem tej jednej przez Ciebie wymienionej do aktualnego problemu ![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)
Eto został zdjęty z boiska. Jego reakcją było wyrażenie niezadowolenia (nie narobił przy tym jakiegoś wielkiego szumu), szybkie przeprosiny i generalnie brak żadnych innych towarzyszących temu ekscesów.
Teraz przechodzimy do meczu z Racingiem. Na trybunach ponad 80 000 kibiców oczekujących powrotu Samuela. Ten też bardzo chce wreszcie wrócić na boisko. Nie jest gotów do gry na serio ponieważ wrócił po ciężkiej kontuzji i jego stan fizyczny oraz jako taka forma pozostawiają wiele do życzenia. Swoją grą raczej nie ma szans wymiernie wzmocnić zespołu. Rijkaard oferuje mu możliwość wejścia na ostatnie minuty, aby dokonać symbolicznego powitania z publicznością. Tymczasem Eto'o wypina dupę zarówno na kibiców jak i na drużynę odmawiając wejścia na boisko (a przecież tak bardzo chce grać
).
Czy te sytuacje są tak podobne? Czy może jednak nie? Czy nie różnią się okolicznościami? Ja widzę, że różnią się i to bardzo. Cholernie się różnią. Skoro Czarnuch tak bardzo chciał wrócić to powinien dziękować za każdą minutę skoro na dobrą sprawę drużyna na jego wejściu i tak by nic nie zyskała.
Naprawdę nie widzisz różnicy w skali zachowania Eto'o w obydwu przypadkach?
BTW ->
Eto został zdjęty z boiska. Jego reakcją było wyrażenie niezadowolenia (nie narobił przy tym jakiegoś wielkiego szumu), szybkie przeprosiny i generalnie brak żadnych innych towarzyszących temu ekscesów.
Teraz przechodzimy do meczu z Racingiem. Na trybunach ponad 80 000 kibiców oczekujących powrotu Samuela. Ten też bardzo chce wreszcie wrócić na boisko. Nie jest gotów do gry na serio ponieważ wrócił po ciężkiej kontuzji i jego stan fizyczny oraz jako taka forma pozostawiają wiele do życzenia. Swoją grą raczej nie ma szans wymiernie wzmocnić zespołu. Rijkaard oferuje mu możliwość wejścia na ostatnie minuty, aby dokonać symbolicznego powitania z publicznością. Tymczasem Eto'o wypina dupę zarówno na kibiców jak i na drużynę odmawiając wejścia na boisko (a przecież tak bardzo chce grać
Czy te sytuacje są tak podobne? Czy może jednak nie? Czy nie różnią się okolicznościami? Ja widzę, że różnią się i to bardzo. Cholernie się różnią. Skoro Czarnuch tak bardzo chciał wrócić to powinien dziękować za każdą minutę skoro na dobrą sprawę drużyna na jego wejściu i tak by nic nie zyskała.
Naprawdę nie widzisz różnicy w skali zachowania Eto'o w obydwu przypadkach?
BTW ->
Byli tacy a nawet gorsi podobno. Z tych co mogę kojarzyć to na pewno Christo Stoiczkow.mistyk pisze:nie przypominam sobie, ze ktorys zawodnik z naszego skladu kiedys podobnie sie zachowal.

zgadza sie, najpierw dobro druzyny potem dobro pilkarza. A majac wlasnie na uwadze dobro druzyny sytuacja ta powinna byc juz dawno wyjasniona. I Ryjek powinien juz wczoraj z Eto`o powaznie porozmawiac, a nie czekac, ze problem sam sie rozwiaze. Chociazby w tej sytuacji moglby sie zachowac lepiej.Moze wtedy nie doszlo by do dziejszej konferencji Samuela. Eto`o jest nam potrzebny w najblizszym czasie biorac pod uwage fakt, ze ani Saviola ani Guddy w dobrej formie nie sa.
@Mentor oczywiscie, ze roznica jest zauwazalna, ale juz tamta sytuacja powinna dac do myslenia.
Czasow Stoiczkowa zbyt dobrze nie pamietam, wiec nie bede sie na ten temat wypowiadal. Ale rkoeman na pewno nam cos o nim przypomni.
@Mentor oczywiscie, ze roznica jest zauwazalna, ale juz tamta sytuacja powinna dac do myslenia.
Czasow Stoiczkowa zbyt dobrze nie pamietam, wiec nie bede sie na ten temat wypowiadal. Ale rkoeman na pewno nam cos o nim przypomni.