Pytania Techniczne

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Kendo »

Mam taki problem. Nie mam dźwięku w Internecie( chodzi mi o google i wogole pliki dzwiekowe w Internecie). Dziwek na kompie dziala mi normalnie, wszystki piosenki ladnie chodza tylko w sieci mam jakis problem. Probowalem instalowac juz najnowszego flasha ale to nic nie dalo. Ma ktos jakis pomysl?
.
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: dzieciol »

dobra dobra, teraz ja ma problem :o

Informatycy ratujce!

Stworzylem w domu ad-hoc'a wszystko ladnie pieknie stacja rozglaszajaca (stacjonarny) dziala, laptop siec widzi, odpowiednio reaguje jak ja nap w stacjonarnym wylacze, to logicznie zgubi siec itp, ale jest problem...ping lacza jest negatywny, wszystkie pakiety mi gubi, i jest 100% straty, zarowno laptop, jak i stacjonarny...dodam jeszcze ze numery IP sa z jednej puli, SSID tez jest to samo...ale :(

POMOCY!!!
Obrazek
"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Lakier »

dzieciol pisze:dobra dobra, teraz ja ma problem :o

Informatycy ratujce!

Stworzylem w domu ad-hoc'a wszystko ladnie pieknie stacja rozglaszajaca (stacjonarny) dziala, laptop siec widzi, odpowiednio reaguje jak ja nap w stacjonarnym wylacze, to logicznie zgubi siec itp, ale jest problem...ping lacza jest negatywny, wszystkie pakiety mi gubi, i jest 100% straty, zarowno laptop, jak i stacjonarny...dodam jeszcze ze numery IP sa z jednej puli, SSID tez jest to samo...ale :(

POMOCY!!!

Masz ten problem w Viscie?
:)
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Lakier pisze: Masz ten problem w Viscie?
nie w XP...
Obrazek
"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: kyloloko »

Nie jestem pewny czy to do tego tematu... kupiłem nowy starter do telefonu w orange, wcześniej mialem w plusie przez 2 lata... no i mam głupi problem... żadnym sposobem niemoge doładować konta... kupiłem doładowanie 5zł...zdrapuje ten pasek mam 14 cyforwy kod i mam instrukcje jak doładować konto... mam zadzwonić pod numer *500, nacisnąć 9, a następnie żeby doładować dla siebie 1 lub 9 aby uzupełnić konto innem użytkownikowi... chcem uzupełni c dla siebie więc dzwonie pod dany numer i wciskam 9 następnie 1, ale ten denerwujący nagrany głos pierdoli mi że jedyne co moge zrobić to doładować sobie alebo sprawdzić ilość pieniędzy na koncie (oczywiście tak nie mówi ale innch opcji niema)... spróbowałem wysłać sms'a z tym 14 cyforwym kodem pod numer jaki ten lektor podaje, ale nic się niedzieje... o co chodzi ??!!
Jeśli wiecie o co chodzi naciśnijcie 1
Jeśli nie macie pojecie co to za problem naciśnijcie 2
Jeśli uważacie mnie za debila i kretyna, który nie umie obsługiwać się telefonem naciśnijcie 9 i gwiazdke... 8) 8)

UUUUFFFF.. JUŻ MI SIĘ UDAŁO... 8) czuje się jak kretyn... no, ale i tak bywa... :wink:
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post autor: cloner »

Pytanie mam do Panow kompilatorów, gdyz oni zapewne beda sie znac :P Potrzebuje program, ktory przekonwertuje mi plik WMV na AVI. 8)
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post autor: Krzysztof Jarzyna »

Cloner, myle ze taki program nie jest najbardziej strzezona tajemnica XXI wieku. Wystarczy (uwaga!) uzyc mozgu i wpisac w google np. WMV to AVI. Obstawiam, ze znajdzie co najmniej kilka...
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post autor: cloner »

Obstawiam, ze znajdzie co najmniej kilka
A ile stawiasz :?: Moze od razu podam nr konta, gdzie mozesz wplacic przegrane pieniadze :?: :wink:

:angry2: // K.J.
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post autor: Marco Van Basten »

Obrazek
Polecam.
Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Bruno Banani »

Czy można mieć w sigu link do filmu np. z maxiora? bo ustawiłem, ale mi go nie pokazuje.
"W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz. Pijesz, gdy jesteś smutny. Ludzie zamienili miłośc do życia w miłość do wódki." by Pezet
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: krako »

A ja mam pytanie skąd można pobrać darmowe dzwonki wav/amr do Siemensa c65 :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

krako pisze:wav
przerabiaj sobie mp3 na ten format..ja tak robilem kiedy mialem ten telefon...cialem jakis fajny kawalek utworu, przerabialem na .wav, i podczerwiena na koma, naszybszy, i najlepszy sposob na dzwonki...mozesz sobie wtedy zgrywac co chcesz, a nie co maja ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: krako »

dzieciol pisze:przerabiaj sobie mp3 na ten format..ja tak robilem kiedy mialem ten telefon...cialem jakis fajny kawalek utworu, przerabialem na .wav, i podczerwiena na koma, naszybszy, i najlepszy sposob na dzwonki...mozesz sobie wtedy zgrywac co chcesz, a nie co maja Wink
To powiadasz że nawet jest taki program prosty w obsłudze dla nowicjusza w tych sprawach :lol: :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

zobacz to
http://www.mp3convertors.com/

...one sa raczej intuicyjne, wiec nie powinno byc problemu..
Obrazek
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho »

Ktos mi cos popieprzyl w kompie, pewnie narzeczona i nie wiem co robic... Otoz ikonki na pasku tam gdzie zegar sa takie male jak jak oczka Zazy bo trawie, tak samo jest z przyciskami Minimalizuj Maksymalizuj Zamknij? Co jest?
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”