Pytania Techniczne
- dzieciol
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
dobra dobra, teraz ja ma problem
Informatycy ratujce!
Stworzylem w domu ad-hoc'a wszystko ladnie pieknie stacja rozglaszajaca (stacjonarny) dziala, laptop siec widzi, odpowiednio reaguje jak ja nap w stacjonarnym wylacze, to logicznie zgubi siec itp, ale jest problem...ping lacza jest negatywny, wszystkie pakiety mi gubi, i jest 100% straty, zarowno laptop, jak i stacjonarny...dodam jeszcze ze numery IP sa z jednej puli, SSID tez jest to samo...ale
POMOCY!!!
Informatycy ratujce!
Stworzylem w domu ad-hoc'a wszystko ladnie pieknie stacja rozglaszajaca (stacjonarny) dziala, laptop siec widzi, odpowiednio reaguje jak ja nap w stacjonarnym wylacze, to logicznie zgubi siec itp, ale jest problem...ping lacza jest negatywny, wszystkie pakiety mi gubi, i jest 100% straty, zarowno laptop, jak i stacjonarny...dodam jeszcze ze numery IP sa z jednej puli, SSID tez jest to samo...ale
POMOCY!!!

"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
dzieciol pisze:dobra dobra, teraz ja ma problem![]()
Informatycy ratujce!
Stworzylem w domu ad-hoc'a wszystko ladnie pieknie stacja rozglaszajaca (stacjonarny) dziala, laptop siec widzi, odpowiednio reaguje jak ja nap w stacjonarnym wylacze, to logicznie zgubi siec itp, ale jest problem...ping lacza jest negatywny, wszystkie pakiety mi gubi, i jest 100% straty, zarowno laptop, jak i stacjonarny...dodam jeszcze ze numery IP sa z jednej puli, SSID tez jest to samo...ale![]()
POMOCY!!!
Masz ten problem w Viscie?
-
kyloloko
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 1
Nie jestem pewny czy to do tego tematu... kupiłem nowy starter do telefonu w orange, wcześniej mialem w plusie przez 2 lata... no i mam głupi problem... żadnym sposobem niemoge doładować konta... kupiłem doładowanie 5zł...zdrapuje ten pasek mam 14 cyforwy kod i mam instrukcje jak doładować konto... mam zadzwonić pod numer *500, nacisnąć 9, a następnie żeby doładować dla siebie 1 lub 9 aby uzupełnić konto innem użytkownikowi... chcem uzupełni c dla siebie więc dzwonie pod dany numer i wciskam 9 następnie 1, ale ten denerwujący nagrany głos pierdoli mi że jedyne co moge zrobić to doładować sobie alebo sprawdzić ilość pieniędzy na koncie (oczywiście tak nie mówi ale innch opcji niema)... spróbowałem wysłać sms'a z tym 14 cyforwym kodem pod numer jaki ten lektor podaje, ale nic się niedzieje... o co chodzi ??!!
Jeśli wiecie o co chodzi naciśnijcie 1
Jeśli nie macie pojecie co to za problem naciśnijcie 2
Jeśli uważacie mnie za debila i kretyna, który nie umie obsługiwać się telefonem naciśnijcie 9 i gwiazdke...

UUUUFFFF.. JUŻ MI SIĘ UDAŁO...
czuje się jak kretyn... no, ale i tak bywa... 
Jeśli wiecie o co chodzi naciśnijcie 1
Jeśli nie macie pojecie co to za problem naciśnijcie 2
Jeśli uważacie mnie za debila i kretyna, który nie umie obsługiwać się telefonem naciśnijcie 9 i gwiazdke...
UUUUFFFF.. JUŻ MI SIĘ UDAŁO...
- Krzysztof Jarzyna
- Lowelas

Cloner, myle ze taki program nie jest najbardziej strzezona tajemnica XXI wieku. Wystarczy (uwaga!) uzyc mozgu i wpisac w google np. WMV to AVI. Obstawiam, ze znajdzie co najmniej kilka...
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
- Marco Van Basten
- Gwiazda

- Reputacja: 31
- Bruno Banani
- Pierwszy Skład

- dzieciol
- Lider Drużyny

przerabiaj sobie mp3 na ten format..ja tak robilem kiedy mialem ten telefon...cialem jakis fajny kawalek utworu, przerabialem na .wav, i podczerwiena na koma, naszybszy, i najlepszy sposob na dzwonki...mozesz sobie wtedy zgrywac co chcesz, a nie co majakrako pisze:wav

"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
- krako
- Kluczowy Zawodnik

To powiadasz że nawet jest taki program prosty w obsłudze dla nowicjusza w tych sprawachdzieciol pisze:przerabiaj sobie mp3 na ten format..ja tak robilem kiedy mialem ten telefon...cialem jakis fajny kawalek utworu, przerabialem na .wav, i podczerwiena na koma, naszybszy, i najlepszy sposob na dzwonki...mozesz sobie wtedy zgrywac co chcesz, a nie co maja Wink
- dzieciol
- Lider Drużyny

zobacz to
http://www.mp3convertors.com/
...one sa raczej intuicyjne, wiec nie powinno byc problemu..
http://www.mp3convertors.com/
...one sa raczej intuicyjne, wiec nie powinno byc problemu..