Kamil Kosowski

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Kamil Kosowski

Post autor: rebuzz »

co myslicie o jego "karierze" w bundeslidze .. .hehe ja mysle ze sie wogule nie sprawdzil i ze wroci do wisly ...
BORUSSIA DORTMUND - PONAD 50 tysięcy karnetów sprzedanych na sezon 2007/2008 ! który klub jeszcze sie może tym pochwalić ? !
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Paszti »

gdzieś dziś czytałem że ma odejść bo go nie chcą :roll: Mógłby do Wisły wrócić. Bo w tym Kaiselsrauten to grał jak dupa :roll:
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: rebuzz »

no ciekawe jak w wisle bedzie grac - o ile bedzie ;]
BORUSSIA DORTMUND - PONAD 50 tysięcy karnetów sprzedanych na sezon 2007/2008 ! który klub jeszcze sie może tym pochwalić ? !
Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post autor: Moff »

Dla mnie to ten cały Kosowski i otoczka wokół niego to .... szkoda słow .... Dla mnie on więcej pokazywał sobą niż swoją grą [ jak Beckham ] Dla mnie on był słaby, choć czasem mu mecze wychodziłi... Nie lubię go, nie lubię jego gry :roll: Ogólnie dla mnie to on jest gwiazdą przez media :roll: :?
kostek
szara strefa pilka.pl

Post autor: kostek »

Świetny zawodnik, jest niestety piłakrzem, któremu zycie osobiste marnuje w karierze (kto wie o co chodzi ten zrozumie).

Mam nadzieje, że jeszcze odbuduje swoją formę i będzie wiodącym piłakrzem rep. P :D olski
...
Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: brazzo »

lepiej niech wraca do wisly bo ta nie moze wciaz luki po nim zapelnic. w kaiserslautern mial chyba jeden spoko mecz...moze kasa mu do glowy uderzyla bo widzialem jego chate w niemczech i bmw przed domem...to sie zyje...po co grac??
Wir sind Bayern, wir gewinnen.
Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: adingh »

NIech wróci do wisły, ale niech zacznie coś grać! Bo w LM to on na pewno dużo nie zdoła zrobić ;)
Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post autor: Pawel »

nie wróci do wisły to byłby dla niego wstyd... nie udała sie kariera na zachodzi i juz wraca...
kostek
szara strefa pilka.pl

Blisko cztery godziny trwały w czwartek w Kolonii rozmowy prezydenta Kaiserslautern Rene C. Jaeggiego z menedżerami Kamila Kosowskiego – pisze „Fakt”.

Kosowskiego reprezentowali Wolfgang Voege i Adama Mandziara. Polski piłkarz ma jeszcze ważny przez trzy lata kontrakt z Kaiserslautern, ale w Niemczech nie zrobił furory. Kaiserslautern nie zamierza zatrzymywać Kosowskiego, tym bardziej, że ma on dość wysoki kontrakt.

Piłkarz chciałby wrócić do Wisły Kraków, ale za przynajmniej takie pieniądze, jakie dostawał w Niemczech. Wisła takiej sumy nie jest w stanie wyłożyć.

Jeszcze kilka dni temu rozbieżności między Wisłą a Kosowskim były tak duże, że właściwie nie było mowy o powrocie reprezentanta Polski pod Wawel. Teraz sytuacja radykalnie się zmieniła.

„Na 99 procent Kosowski znów będzie grał w Wiśle” – powiedział „Faktowi” menedżer piłkarza.

---------------------onet.pl-----------------------------------------

wracaj wracaj wisła do Ligi Mistrzów :P :P :P
...
Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

No tak sodziarz :roll: Myśli że, jest wielką gwiazdą :lol: Może jeszcze mają stadion dla neigo zbudować żeby wrócił do KrK :lol: Kosowski to dla mnie pajac i nic więcej...robi z siebie bóg wie kogo ,a nei gra najlepiej :roll:
kostek
szara strefa pilka.pl

bundesliga mu nie podeszła niestety :? ...ale to on w gółwnej mierze przyczynił sie do świetnej gry wisły w PUEFA :P , :roll: jest na pewno dobrym zawodnikiem :D , mam nadzieje, że wróci i uwolni sie od wszelkich kłopotów pozaboiskowych, oby wzmocnił wisełkę.... :!: :!: :!:
...
Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Na pewno osłabi budżet TS :wink: Czy wzmocni "11" to się zobaczy, według mnie będzię się męczył o to żeby od pierwszego gwizda grać na lewym skrzydle pomocy :roll:
kostek
szara strefa pilka.pl

:P moim zdaniem ma pewny plac w wisle..trzeba jeszcze podkreslic, że kosowski był kapitanem Białej Gwiazdy :!: , kiedy było trzeba to potrafił poderwac zespół do walki :D
...
Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: brazzo »

bundesliga to nie dla kazdego eldorado 8) . kosa nie trawi niemieckiej pilki ale trawi niemiecka kase heh. za nic pieniedzy mu dawac nie beda :lol:
Wir sind Bayern, wir gewinnen.
Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: adingh »

brazzo pisze:bundesliga to nie dla kazdego eldorado 8) . kosa nie trawi niemieckiej pilki ale trawi niemiecka kase heh. za nic pieniedzy mu dawac nie beda :lol:
W sumie to masz rację, ale dobry piłkarz gra dobrze w każdej lidze ;)
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”