Matura

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ »

Czyli jak to jest ? Moja szkoła jest oddalona ode mnie o 10 km, więc nie jadę sprawdzić terminu.Inni też go nie znają.Czyli wcześniej niż 12 ich nie będzie ? W tamtym roku nie było czasem o 9 ?
"Nie rodzimy się żydami, katolikami czy muzułmanami, tylko przyłączamy się do nich i dajemy im pieniądze, po czym uzyskujemy w ten sposób usprawiedliwienie naszej niechęci do innych."
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8610
Kontakt:

Post autor: cloner »

W tamtym roku nie było czasem o 9 ?
Byly, mialy byc tez o 12.00, ale dostalem rano info, ze wyniki juz sa w szkole. Aczkolwiek moze lepiej jechac jednak na tą 12 :P
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

Zawsze można do szkoły zadzwonić i się zapytać.
U mojego kumpla o 9 rozdają :)
Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz »

futbolowa pisze:Już jutro wyniki, ha!
Aż się doczekać nie mogę

No własnie to już jutro :)

Niby też sie nie moge doczekać ale lekki stresik jest wiadomo. Dziś do mnie zadzwonił kumpel i mówi że jutro mamy pewnie ostatnią szanse się napić w większym szkolnym gronie, w więc jak wyniki będą dobre to uczczę to i się napije(jak bedą złe też się napije :lol: )
LEGIA WARSZAWA - OFMC

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco »

Zdane Zdane i jeszcze raz Zdane !! :twisted: WOS wypadł mi o niebo lepiej niz na to liczyłem ... teraz tylko dwudniowa :pijemy: i rozgladac by sie za jakimis zaocznymi studiami i robota !!

Matura to fikcja , to jest moja definicja !!

:beer: :wink:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post autor: brylancik »

Matura zdana choć do końca szczęśliwy nie jestem. Z majcy mi poszło trochę gorzej niż na próbnej :?

Polski pod. 77% :shock: :shock: :shock:
Angielski roz. 70%
Matematyka roz 68%
Geografia pod. 94%
Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Bruno Banani »

polak podst. 69%
angol podst. 90%
matma podst. 68%
gegra rozsz. 85%

Matura to dziwka a ja jestem jej alfonsem.
"W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz. Pijesz, gdy jesteś smutny. Ludzie zamienili miłośc do życia w miłość do wódki." by Pezet
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

Po porannych stanach paranoidalnych, godzinie spędzonej w toalecie i kilku godzinach spędzonych na wymyślaniu czarnych scenariuszy... Odetchnęłam z ulgą w szkolnym sekretariacie.
Zdałam.
Szczyt szczytów to to nie jest, ale odkąd przyjęli mnie dwa tygodnie temu na studia, mam wszystko gdzieś.

Ustne [oba]: 100%
Polski: 70% [cóż... zawsze marzyłam o lepszym wyniku, ale po 'Dziadach' niczego specjalnego się nie spodziewałam].
Angielski: 78% [tutaj jestem mile zaskoczona, ponieważ w liceum miałam niemal zerową styczność z tym językiem, jako panna z rozszerzonego niemca].
WOS: 62% [naliczyłam sobie 50 i na tyle się nastawiłam, a tu proszę...].

Jak na kogoś, kto tyle wagarował, nie uczył się, nie prowadził zeszytów, nie nosił książek i nie odrabiał prac domowych - wyniki rewelacyjne :D

To teraz dwa dni wakacji, a od poniedziałku... Witaj praco! :?
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post autor: maciek_88 »

Polski - podstawa 71 %
Angielski - podstawa - 81%
Historia - rozszerzona 76%
WOS - rozszerzony 78%

Ciekawe czy z tym dostanę się do Wrocławia na administrację lub politologię...
Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Moje piękne wyniki a co tam pochwale się :)

Polski - 79 % znacznie lepiej niż na próbnej i z tego jestem zadowolony! Niech żyją "Dziady" ale granice i przedwiośnia też :lol:

Angol - 89% powtórzyłem dobry wynki z próbnej, czyli jest dobrze.

Hista- 86% czyli lepiej niż na próbnej, jednak nauka się opłaca.

WOS- 90% i wszystko jasne kariero polityka witaj :)

Ogólnie jestem zadowolony i teraz wiem, że jadnak warto było sie uczyć przez te 6 lat podstawówki, 3 lata gimnazju i 3 liceum i na wielu godzinach zajęć dodatkowych. Fajnie też było zobaczyć miny tych co tylko balowali a teraz plują sobie w brodę i i wybierają się na słabe, podrzędne uczelnie prywatne albo od razu do roboty, ominie ich cudowne i beztroskie (podobno) życie studenta (Ten co nie balował się odezwał :lol: )
LEGIA WARSZAWA - OFMC

– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Bruno Banani »

yyy franz a jakie poziomy wszystko na rozsz.? :o
Jak już wyżej napisałem matura jest jak dziwka nawet największy debil może ją mieć wystarczy, że zapłaci. Sa tez tacy którzy kują dzień i noc i potem mają kosmiczne wyniki. Są tacy co piją, bawią się i wszystko im zwisa i jakoś zdają. Są tacy którzy bez nauki mają masakryczne wyniki. Sam mam takiego kumpla. I są tacy którzy oblewają mature, ale to oddosobnione przypadki, które głosowały na Samoobrone i LPR. Korzystając z okazji chciałbym podziękowac posłance Beger, że zmotywała mnie do nauki i uświadomiła mi, że kazdy może miec mature nawet jeśli IQ oscyluje w granicach -16 :o
ps. zaliczam sie do grupy która troche przjmowała sie matura ale potrafiła sobie rozplanowac czas na nauke i zabawe %%%. gratulacje dla maturzystów 2007 smacznego wina, wodki piwa i płynu od chłodnic :lol:
"W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz. Pijesz, gdy jesteś smutny. Ludzie zamienili miłośc do życia w miłość do wódki." by Pezet
Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Bruno Banani pisze:yyy franz a jakie poziomy wszystko na rozsz.?
Co ty ja nie Berele(Piotrek256, 'Piotrek' czytaj Maciek)Lewartow czytaj Bronek Geremek żeby wszystko na rozsz. pisać: z polaka i angola podstawa a hista i wos rozsz.

Bruno Banani pisze:ratulacje dla maturzystów 2007 smacznego wina, wodki piwa i płynu od chłodnic
Właśnie robie impreze u siebie w domu w niedziele z okazji świetnych wyników dla niektórych znanych mi maturzystów 2007 tylko, że jak narazie mam dwie butelki szampana i jedną krate piwa(usa) wszystko to z stonki (szampan jakis ruski tani i nie dobry, piwo VIP mocne tanie i nie dobre czyli dobre) troche mało alkoholu jak na 15 osób z tęgimi głowami i 10 niewiast z trochę mniej tęgimi głowami, trzeba liczyć na to że mleko od krowy RealFana ma procenty :lol:
LEGIA WARSZAWA - OFMC

– To czysty spirytus.
Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post autor: MaWiK »

Polski podstawa 77
Angielski podstawa 83
Wos rozszerzenie 46
Historia rozszerzenie 30 ;P -<fuks>-i tak mi niepotrzebna ;P

Ogólnie dopiero jestem w stanie coś napisać. Po rozdaniu świadectw nie było mowy. Wróciłem do domu...zostawiłem świadectwo i 'troszkę' zabalowaliśmy z kumplami...jeszcze mnie głowa boli ;p.
Obrazek
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: limansky »

No to i ja odebrałem wyniki :lol:

Polski podstawa - 57%
Angielski rozszerzony - 95% :twisted:
WOS rozszerzony - 78%
Historia rozszerzona - 65%

Trochę szkoda polskiego,bo zaniża mi wszędzie punktacje,ale i tak nie jest mi potrzebny na mój priorytetowy kierunek.Racje mieli ci,którzy mówili,że matura to rozdmuchana bańka. Gratki wszystkim.
Obrazek
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: jackieboy »

polski pods- 51 % :oops:
ang pods- 82% 8)
geog rozsz- 83% :shock: 8) :D :D
mat rozsz- 55% :( :roll:

slaba majca.. :roll: