Wasze prywatne typy
no niby w sparingach im nieszło za dobrze ale jak sam wiesz skorża dopiero eksperymentował składem i to były ich początki teraz już się zdążyli chociaż troszke zgrać pozatym co do meczy w usa niechodzi mi tu o wynik tylko o styl w jakim Wisła grała dawno niewidziałem takiej odświeżonej Wisły.akcjie im sie kleiły tylko ta skuteczność... pozatym zagłebiu z tego co wiem bardzo zależy na pokonaniu steułu a mecz już w środe i to wyjazdowy... pozatym dwa wielkie powroty do polskiej ligi niedzielan i kosa bedą chcieli udowodnić że pommo klapy za granicą potrafią grać w piłke. coprawda to wszystko są tylko takie spekulacjie,ale jak widziałem co w środe robiło zagłebie to az mnie korci żeby ten mecz grubo zagrać..... gożej niż oni no już się chyba nieda grać...
Co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni!!!
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
Tylko, ze Zaglebie napewno dzisiaj nie zagra w takim stylu jak z Steuau a byc moze Wisla w takim jak w USA - gra sie tak jak przeciwnik pozwala, tam pozwalali im na duzo -
Ten mecz to wielka niewiadomo i nie zgodze sie ze cos przemawia za kims
Co do meczu rewanzowego w Rumuni dla mnie te zapowiedzi to nic innego jak labedzi spiew
Ten mecz to wielka niewiadomo i nie zgodze sie ze cos przemawia za kims
Co do meczu rewanzowego w Rumuni dla mnie te zapowiedzi to nic innego jak labedzi spiew

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
Ja na dzisiaj mysle cos takiego:
Arka-Warta 1
Zespół z Gdyni bardzo chce awansowac, wrecz musi powrocic do czolowki. Swietne wyniki w sparingach potwierdzają swietna dyspozycje. Warta kolejny beniaminek, który nie powalczy o nic wiecej niz o walke o utrzymanie.
Iverness-Rangers 2
Jak wyzej
I jeszcze sie zastanawiam nad X2 Marsylii, nie ma Nasriego, Ribery w Bayernie, niektorzy twiwerdza na 1x Strasburga, ale chyba Marsylia sie nie skompromituje na inauguracje
Co o tym mysliscie?Kurs 1,19
Arka-Warta 1
Zespół z Gdyni bardzo chce awansowac, wrecz musi powrocic do czolowki. Swietne wyniki w sparingach potwierdzają swietna dyspozycje. Warta kolejny beniaminek, który nie powalczy o nic wiecej niz o walke o utrzymanie.
Iverness-Rangers 2
Jak wyzej
I jeszcze sie zastanawiam nad X2 Marsylii, nie ma Nasriego, Ribery w Bayernie, niektorzy twiwerdza na 1x Strasburga, ale chyba Marsylia sie nie skompromituje na inauguracje
Ja nigdy nie gram francuskiej, zawsze są same niespodziewajki, nie wspominając o 2 lidze francuskiej, gdzie co tydzien wygrywa inny zespół niz faworyt. Na dzisiaj można polecić:
Sturm Graz - Red Bull 2
Sturm Graz - Red Bull 2
"Kiedy mówię „Polska”, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie…"
-
Norbikatowice
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0
na dziś
rosja - usa (siata kobiet) 1 (1,18)
arka - warta (2 liga) 1 (1,23)
łomża - gks katowice (2 liga) under 2,5 (1,7)
radwańska - pironkova 1 (1,24)
stawka 48 zł do wygrania 132,31
zagłębie - wisła 2 2,5
bryan/bryan - hanley/ullyett 1 1,27
sharapova - chakvetadze 1 1,32
ahlen - hannover (awans) 2 1,25
magdeburg - borussia dortmund (awans) 2 1,27
stawka 13 zł, do wygrania 77,80
używaj funkcji 'zmień' // fieldy
arka - warta (2 liga) 1 (1,23)
łomża - gks katowice (2 liga) under 2,5 (1,7)
radwańska - pironkova 1 (1,24)
stawka 48 zł do wygrania 132,31
zagłębie - wisła 2 2,5
bryan/bryan - hanley/ullyett 1 1,27
sharapova - chakvetadze 1 1,32
ahlen - hannover (awans) 2 1,25
magdeburg - borussia dortmund (awans) 2 1,27
stawka 13 zł, do wygrania 77,80
używaj funkcji 'zmień' // fieldy
Typy na niedzielę 05.08 br.
Wisła Płock - Odra Opole 1 (1,7)
Górnik Zabrze - Legia 2 (2,4)