Marta Domachowska zagra w pierwszej rundzie prestiżowego Australian Open z mistrzynią olimpijską w deblu kobiet z Aten, chinką Ting Li. Życzę wszystkiego dobrego polce. Teoretycznie jest faworytką, zajmuje 72 miejsce w rankingu ATP, natomiast azjatka skalsyfikowana jes na 170 pozycji.
Tenis
- olek j
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
WTA & ATP
W tym dziale możemy wypowiadać się na temat tenisa ziemnego
Marta Domachowska zagra w pierwszej rundzie prestiżowego Australian Open z mistrzynią olimpijską w deblu kobiet z Aten, chinką Ting Li. Życzę wszystkiego dobrego polce. Teoretycznie jest faworytką, zajmuje 72 miejsce w rankingu ATP, natomiast azjatka skalsyfikowana jes na 170 pozycji.
-
Mikusinski
- Grafomańskie harakiri
- Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
- Kontakt:
Od kiedy 170-72 to 102Mikusinski pisze:Powinna pewnie wygrać. To jest różnica aż 102 miejsc w rankingu ATP. Ale wszystko może się zdarzyć......
P.s 170-72=98 pozdrawiam
FEYENOORD
Sterk in Rotterdam, Sterk in Nederland
Niets is sterker dan dat ene woord
FEYENOORD, MIJN FEYENOORD
Sterk in Rotterdam, Sterk in Nederland
Niets is sterker dan dat ene woord
FEYENOORD, MIJN FEYENOORD
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Coz za składnia zdania: Powinna pewnie wygrac, nie chce sie czepiac ale w tym wypadku musze. Piszesz bardzo duzo postów tylko szkoda ze prawie wszystkie to gówno warte wypowiedzi. A jak juz musisz je pisac to przynajmniej pisz je zgodnie z powszechnie przyjetymi zasadami gramatykiMikusinski pisze:Powinna pewnie wygrać. To jest różnica aż 102 miejsc w rankingu ATP. Ale wszystko może się zdarzyć......
Nie chce sie czepiac ale z tego cio wiem ranking ATP to ranking meski a ranking WTA to ranking damski...
A wracajac do Domachowskiej to nie ma sie czym podniecac bo i tak szybko odpadnie...Ja ogladalem tenis czesto jak jeszcze gral Pete Sampras...Teraz ogladam tylko jak gra Federer albo Roddick...Nie ogladam kobiet bo nie podoba mi sie ich gra....I wiekszosc z nich do ladnych nie nalezy....Procz Kournikovej oczywiscie i chyba jednej rosjanki nie pamietam jak sie nazywala
A wracajac do Domachowskiej to nie ma sie czym podniecac bo i tak szybko odpadnie...Ja ogladalem tenis czesto jak jeszcze gral Pete Sampras...Teraz ogladam tylko jak gra Federer albo Roddick...Nie ogladam kobiet bo nie podoba mi sie ich gra....I wiekszosc z nich do ladnych nie nalezy....Procz Kournikovej oczywiscie i chyba jednej rosjanki nie pamietam jak sie nazywala
Ta rosjanka, której nie pamietasz to jest piękna Maria Szarapowa zapewneJesus;p pisze:Procz Kournikovej oczywiscie i chyba jednej rosjanki nie pamietam jak sie nazywala

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
-
mathiasek12
- Żenujący nabijacz :/
- sirtomaszo
- Rezerwowy

- Kontakt:
-
Handsome Boy
- sirtomaszo
- Rezerwowy

- Kontakt:
- kama_reda
- Rodowity Bawarczyk
hehe, wreszcie któs pokonał Federera (nie żebym mu źle życzył, ale to sie już robiło nudne, cały czas tylko Federer i Federer), oglądałem mecz i naprawde było to pasjonujące widowisko, Federer w 4 secie w tie-breaku prowadził 4:1, 5:2, a także 6:5 i miał serwis, ale przegrał tie-breaka, a w konsekwencji całego seta, piąty set to prawdziwy pokaz tenisa (choć w pierszych 4 setach też był dobry mecz), obaj mieli piłki meczowe, ale wygrał Safin. Myśle jednak, że Australian Open wygra mimo wszystko Andy Roddick.
ZAPRASZAM http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=37546#37546
ZAPRASZAM http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=37546#37546