Ostatnio sprzedali jakby nie patrzec swego asa T.Gravesena do Realu Madryt
Everton (zbiorczy)
- olek j
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Everton (zbiorczy)
Co sądzicie o klubie z Godison Park
Tu można wyrażać swoje opinie na ten temat
Szkoda, czy zajmą teraz miejsce premiowane do gry w europejskich pucharach 
- KUBA
- Pierwszy Skład

- Kontakt:
Re: Everton Liverpool - dookoła klubu
moim zdanie troche żle zrobili sprzedając gravesena.ale i tak ich lubie 
-
romantyk
Tylko pazerni na kasę mówią 'tak'...Figo11 pisze:Właśnie że nie oni nie byli w stanie zatrzymac Rooneya otworzyli mu drzwi do dalszego rozwoju tak samo z Gravesenem przeszedł za 3,5 mln to jest mała kasa latem by odszedł za darmo nie byli w stanie go zatrzymac. Jeśłi Real puka do drzwi malo kto mowi "nie"
no dokładnie Gravesen chciał przejść do Realu, a oni mu to umożliwili.Figo11 pisze:Właśnie że nie oni nie byli w stanie zatrzymac Rooneya otworzyli mu drzwi do dalszego rozwoju tak samo z Gravesenem przeszedł za 3,5 mln to jest mała kasa latem by odszedł za darmo nie byli w stanie go zatrzymac. Jeśłi Real puka do drzwi malo kto mowi "nie"
-
mathiasek12
- Żenujący nabijacz :/
Przez wiele lat Everton grał w Premiership nic w niej nie osiągając zajmując lokaty w środku tabeli, jednak mimo to wypromował kilka gwiazdeczek takich jak Rooney, Radzinski czy Gravesen, gdy wjego szeregach grali jeszcze dwaj pierwsi wymienieni to wyniki klubu nie były dobre wiec złościli mogą twierdzić że sprzedaż gwiazd wpłyneła pozytywnie na ten klub, te słowa przecyztałem w jakiejś gazecie i ja też tak sądzę więc je tu napisałem, klub ten ma teraz szansę nawet na Ligę Mistrzów tylko nie zapominajmy że podobną sensację całkiem niedawno zrobiła Celta Vigo która grając w Lidze Mistrzów spadła do drugiej Ligi Hiszpańskiej, mi sie wydaje że sprzedaż Gravesena to nie jest koniec świata i włodarze klubu szybko znajdą kogoś na jego miejsce. Mocnym punktem tego klub jest bramkarz Nigel Martyn chociaż ma już 38 lat jest w niezłej formie. Nie widziałem żandego meczu z udziałem tego klubu tylko kilka skrótów w telewizji ale to zbyt mało by powiedzieć że ten klub lubię czy nie, więc nie będę się na ten temat wypowiadał ale będę śledził jego dalsze poczynania zarówno w Lidze Angielskiej jak i Europejskich Pucharach bo sądzę że uda im się je wywalczyć.
-
Gość
Za Shreka dostali chyba 40
A co do Gravesena to racja bo podpisał by wstępny kontrakt i odszedłby w lecie na zasadzie wolnego tranferu. Tak w sumie to Evertonowi kasy nie brakuje (bo dzieki Gravesenowi i Shrekowi mają jej troche) to jak skończą lige na pozycji premiowanej LM to w lecie pewnie zrobią pare transferów.
A co do Gravesena to racja bo podpisał by wstępny kontrakt i odszedłby w lecie na zasadzie wolnego tranferu. Tak w sumie to Evertonowi kasy nie brakuje (bo dzieki Gravesenowi i Shrekowi mają jej troche) to jak skończą lige na pozycji premiowanej LM to w lecie pewnie zrobią pare transferów.