Inter Mediolan (zbiorczy)
(L)oczkerson, Inter nie gral ani przez chwile z przewaga 1 zawodnika. Perrotta dostal czerwo zanim jeszcze doszlo do zmiany. Caly czas gra toczyla sie 11 na 11.
Inter zagral badziewnie, Roma niezle, Totti z Giulym ladnie sobie poczynali. Brawa dla Romy. trzeba wierzyc, ze to nie byl Inter jaki bedziemy ogladac w tym sezonie. Licze na zdecydowanie lepsza postawe.
Inter zagral badziewnie, Roma niezle, Totti z Giulym ladnie sobie poczynali. Brawa dla Romy. trzeba wierzyc, ze to nie byl Inter jaki bedziemy ogladac w tym sezonie. Licze na zdecydowanie lepsza postawe.
Io sono Interista
Zico_FCI pisze:Wręcz tragicznie zaprezentował się Stankovic
Czy ja wiem
-
El-Polacco
- Rezerwowy

- Reputacja: 0
Dobra , po dotkliwej porażce z Rzymianami Mancio chce wzmocnić skład. Przede wszystkim obronę
. Mówi się , że mamy za mało obrońców mogących grać z lewej strony i klub chce sięgnąć po Modesto. Chivu ma grać tylko w środku więc na lewej zostajemy tylko z Maxwellem. A wobec zawieszenia Maicona w pierwszych meczach LM zarząd chce też kupić nowego prawego obronę
. Zaccardo albo Raggi są kandydatami. Mam nadzieję , że to wszystko to ploty , bo defensorów u nas sporo a kolejna dwójka to już przesada lekka. No , chyba , że Inter byłby zainteresowany Dani Alvesem
.
OL: Maxwell , Chivu i od biedy Burdisso , Cordoba.
OŚ: Materazzi , Cordoba , Samuel , Chivu , Burdisso
OP: Zanetti , Maicon , Burdisso
Jest jeszcze Rivas , który chyba może grać na prawej i w środku
Ale na chwile obecną nie jest jeszcze chyba gotowy do gry. Mówi się coś o wypożyczeniu , dobrze by mu to zrobiło
.
Ale to nie koniec plotek. Emerson poszedł do Milanu , ale Mancini nadal chce kupić jakiegoś zapchajdziurę na środek...no i po meczu z Romą trudno się z nim nie zgodzić. Tylko , że mówi się o Thiego Mottcie , który na pewno nas nie zwabi. Chociaż kto wie , wielu piłkarzy z Realu u nas się odradzało , może z Thiagusiem byłoby podobnie
.
I jeszcze jeden ważny news , wczoraj bramkę dla Brazylijczyków zdobył Maicon.

OL: Maxwell , Chivu i od biedy Burdisso , Cordoba.
OŚ: Materazzi , Cordoba , Samuel , Chivu , Burdisso
OP: Zanetti , Maicon , Burdisso
Jest jeszcze Rivas , który chyba może grać na prawej i w środku
Ale to nie koniec plotek. Emerson poszedł do Milanu , ale Mancini nadal chce kupić jakiegoś zapchajdziurę na środek...no i po meczu z Romą trudno się z nim nie zgodzić. Tylko , że mówi się o Thiego Mottcie , który na pewno nas nie zwabi. Chociaż kto wie , wielu piłkarzy z Realu u nas się odradzało , może z Thiagusiem byłoby podobnie
I jeszcze jeden ważny news , wczoraj bramkę dla Brazylijczyków zdobył Maicon.
- Juras_InterFan
- Pierwszy Skład

Tylko że Motta to gracz Barcelony a nie Realu - ale moim zdaniem jesli by do nas dołączył to o ile odzyskał by zdrowie to byłby to dobry zakup ....Diamen23 pisze:Tylko , że mówi się o Thiego Mottcie , który na pewno nas nie zwabi. Chociaż kto wie , wielu piłkarzy z Realu u nas się odradzało , może z Thiagusiem byłoby podobnie.
Nie jest przeciez stary - a swego czasu grał na niezłym poziomie ...
Wiem , że jest graczem Barcy. Chodziło mi o transfery Hiszpania-->Włochy. Bo oprócz Farinosa i Kilyego w ostatnich latach były to udane transakcje.Juras_InterFan pisze:Tylko że Motta to gracz Barcelony a nie Realu - ale moim zdaniem jesli by do nas dołączył to o ile odzyskał by zdrowie to byłby to dobry zakup ....Diamen23 pisze:Tylko , że mówi się o Thiego Mottcie , który na pewno nas nie zwabi. Chociaż kto wie , wielu piłkarzy z Realu u nas się odradzało , może z Thiagusiem byłoby podobnie.
Nie jest przeciez stary - a swego czasu grał na niezłym poziomie ...
Diamen23 pisze: No , chyba , że Inter byłby zainteresowany Dani Alvesem .
Aż taki dubler dla Maicona niepotrzebny ;]
Motta
Materazzi [*] Mówi się o 4 miesiącach. Nie wiem jak sobie bez niego poradzimy
- Zico_FCI
- Io Sono Interista
- Reputacja: 46
Mam nadzieję, że Matrixa nie będzie pauzował aż tyle ile teraz przewidują. Jakby nie patrzeć był on jednym z tych, którzy nie byli zawieszeni w LM. Poza tym, Chivu na środku obrony nie radzi sobie na tyle dobrze, aby móc zastąpić Marco na pół sezonu.
Po meczu z Romą naszła mnie myśl, że jednak przydałby się jakiś kreatywny pomocnik, bo Jimenez na razie słabiutko się spisuje i raczej nie będzie odgrywał większej roli niż Mariano w zeszłym sezonie.
Po meczu z Romą naszła mnie myśl, że jednak przydałby się jakiś kreatywny pomocnik, bo Jimenez na razie słabiutko się spisuje i raczej nie będzie odgrywał większej roli niż Mariano w zeszłym sezonie.
...
Dowiedziałem się o tym po napisaniu posta [*].Sero pisze:Diamen23 pisze: No , chyba , że Inter byłby zainteresowany Dani Alvesem .
Aż taki dubler dla Maicona niepotrzebny ;]
Motta![]()
Materazzi [*] Mówi się o 4 miesiącach. Nie wiem jak sobie bez niego poradzimyCo prawda mamy wartościowych zmienników, ale Matrix jest jeden na tę chwilę wybijający się ponad reszte środkowych obrońców.
W takim przypadku Chivu na środek i faktycznie na lewej obronie krucho. Może nie od razu kupować obrońcę , ale wypożycznie Modesto byłoby dobrym ruchem.
A co do tego Alvesa to chodziło mi o pomoc , a nie obronę. I tak tylko żartowałem , bo w przyjście Brazylijczyka nie wierzę.
Diamen23 pisze:W takim przypadku Chivu na środek i faktycznie na lewej obronie krucho.
Maicon-Cordoba(Burdisso)-Chivu(Samuel)-Maxwell(Chivu)
Tragedii nie ma. Gorzej z Ligą Mistrzów bo na tę chwilę nie widzę innego rowiązania niż :
Zanetti-Burdisso-Chivu-Maxwell i jeden Rivas na łąwkę
Zico_FCI pisze:Po meczu z Romą naszła mnie myśl, że jednak przydałby się jakiś kreatywny pomocnik, bo Jimenez na razie słabiutko się spisuje i raczej nie będzie odgrywał większej roli niż Mariano w zeszłym sezonie.
Myśli miałem podobne, tylko nie bardzo jest ktoś do wyjęcia za rozsądną sumę w ostatnie dni mercato. Może wie ktoś jak przedstawia się sytuacja Riquelme ?
-
El-Polacco
- Rezerwowy

Kontuzja Materaca nie cieszy, ale środek mamy dobrze obsadzony i nawet w LM powinnismy dać radę. Martwia jedynie boczne sektory gdzie dostęni są tylko Maicon, Maxwell i od biedy Il Capitano, który notabene zagrał dobry mecz na boku w reprezentacji Argentyny. W sumie po odejściu Grosso nie mamy za wiele typowych ofensywnych skrajnych obrońców. Zaccardo jest zbyt dobry i zbyt drogi by grzać ławkę przy Maiconie, Modesto juz zdecydowanie lepszy pomysł
Sprzedaż Maicona do Chelsea była by niewybaczalny błedem. Tutaj naraże sie wyznawcą Primera Division, ale w mojej opinii Maicon nie ustępuje w niczym Alvesowi. Nawet mniej kartek łapię.
Sprzedaż Maicona do Chelsea była by niewybaczalny błedem. Tutaj naraże sie wyznawcą Primera Division, ale w mojej opinii Maicon nie ustępuje w niczym Alvesowi. Nawet mniej kartek łapię.
- Zico_FCI
- Io Sono Interista
- Reputacja: 46
To, że Alves w reprezentacji Brazylii jest zmiennikiem Maicona też o czymś świadczy. Generalnie nie zamieniałbym jednego na drugiego, jeśli byłaby taka możliwość.Babel pisze:Sprzedaż Maicona do Chelsea była by niewybaczalny błedem. Tutaj naraże sie wyznawcą Primera Division, ale w mojej opinii Maicon nie ustępuje w niczym Alvesowi. Nawet mniej kartek łapię.
Możliwe, że jednak zostanie Cesar. Wprawdzie dwa lata temu grał u nas tragicznie, ale w obliczu zawieszeń w LM, kontuzji Matrixa itd. Mancini prawdopodobnie dołączy go do kadry na następny sezon. Trzeba mu oddać, że w springach prezentował się co najmniej przyzwoicie.Babel pisze:W sumie po odejściu Grosso nie mamy za wiele typowych ofensywnych skrajnych obrońców.
...
Powołania na jutrzejszy mecz
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.
Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 31 Cesar.
Pomocnicy: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari.
Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
Bo raz kolejny poza kadrą Adriano ... ciao Imperatore jeszcze w tym oknie ? Brakuje też Burdisso, Vieiry, Cambiasso oraz Matrixa. Jeśli dodać fakt, że z Udinese gra nam się bardzo ciężko w ostatnich sezonach, to nie zdziwie jeśli już na początku zgubimy punkty. W skutek rozłamu pomocy szanse może dostanie jeden z najlepszych graczy w przygotowaniach do sezonu - Solari.
Forza Inter
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar.
Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 31 Cesar.
Pomocnicy: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari.
Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
Bo raz kolejny poza kadrą Adriano ... ciao Imperatore jeszcze w tym oknie ? Brakuje też Burdisso, Vieiry, Cambiasso oraz Matrixa. Jeśli dodać fakt, że z Udinese gra nam się bardzo ciężko w ostatnich sezonach, to nie zdziwie jeśli już na początku zgubimy punkty. W skutek rozłamu pomocy szanse może dostanie jeden z najlepszych graczy w przygotowaniach do sezonu - Solari.
Forza Inter