czeher pisze:Yukasz pewnie po tym meczu na forum nie pojawi sie przez dlugi czas Smile2
Pfff będę po tym meczu jak i byłem po tych w poprzednim sezonie z Violką w których też mieliście wygrać a przynajmniej tak zapowiadałeś

A jednak delikatnie mówiąc mecze wam nie wychodziły a jak już zremisowaliście to po słabej grze i przewadze Romy i to ty po nich znikałeś

JA tam liczę na 3 oczka
Zico_FCI pisze:czeher pisze:
a przed wami jeszcze Inter
i MU
Kolejne - pfff. Koncentrujemy się na najbliższym skoku... yyy meczu. A kolejnych rywali będziemy wciągali nosem ale to w swoim czasie
(L)oczkerson pisze:jak juz komuś się udało urawać punkty to fartowanie
Jak na boisku mamy przewagę i nie strzelamy z łatwych pozycji (mówię ogólnie, a nie o meczu z Juve który to temat zakończyłem z dniem wczorajszym i nie mam zamiaru do niego wracać) to nie wiedzę powodu aby nie mówić że nasz rywal fartem urwał nam punkty, nawet jeśli miałby to być jakiś Dream Team czy inna hiper wypasiona drużyna.
(L)oczkerson pisze:Nie zabraniam wam wierzyć w własny zespół, ale trochę normalnego podejście mniej buty i patosu...
Zaglądasz czasem na stronę główną i czytasz te mocarstwowe zapowiedzi niektórych kibiców Juve

Jeśli tacy są i kibicami Romy to nie należy wszystkich wrzucać do jednego worka, chyba
Aha Cassetti wypadł z gry na miesiac

Za to Panucci już powinien zagrać