Hertha BSC (zbiorczy)
Ma pytanie, a mianowicie chodzi o wiadomości na temat ogładania meczu Herty ze stadionu. Chodzi mi generalnie o cenę biletu (apewne zależnego od rywala) oraz czy jest możliwość wejścia na Olympiastadion?

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Bym był wdzięczny. Z pewnych źródeł wiem, że na mecze HSV nie da rady wejść ot tak sobie, tam są stali fani, którzy są na każdym meczu i praktycznie zawsze kompletAkarin pisze:Z tego co wiem to jest możliwość. Jeden koleś, fan Bayernu był na meczu Bayernu z Herthą udało mu sie dostać bilety mogę jak coś się z nim w weekend skontaktować

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
-
Van der Vaart
- Rezerwowy

- Reputacja: 0
-
Van der Vaart
- Rezerwowy

- Reputacja: 0
Re: Hertha Bsc (zbiorczy)
Hej
jak sądzicie co Hertha pokaże w tym sezonie? Znów będzie ligowym średniakiem, będzie walczyć o utrzymanie, a może sprawi miłą niespodziankę? moim zdaniem ten zespół ma potencjał, ale nie ma szczęścia. Poza tym liga niemiecka jest wyrównana. Cóż nawet dziennikarze nie dają Hercie większych szans, spójrzcie: piłka nożna.
A jakie są wasze opinie??
pzdr
A jakie są wasze opinie??
pzdr
- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
Poprzedni tak udany seozon Hertha zawdzięcza tylko i wyłącznie znakomicie dysponowanemu Voroninowi. W tym roku wróci zapewne tam gdzie jej miejsce, na dół tabeli.
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Drugoligowa Hertha
Film z całej akcji
Klik
Ciężko przewidzieć losy Herthy na następne lata. Klubowe finanse ucierpią po spadku(tak się pewnie stanie) . Większość składu wyemigruje na cieplejsze posady, Wichniarek wróci do Bielefeld, a Bundesliga II wcale nie ma tak niskiego poziomu, który by gwarantował szybki powrót do elity po rozsypce składu.
"Stara Dama" z Berlina gra gorzej od turyńskiej za Ferrary - wielki wyczyn.
" jak złośliwie zauważyli na forach internetowych kibice Herthy: biegnąc szybciej, niż w trakcie meczu i zamknęli się w szatni. "
Film z całej akcji
Ciężko przewidzieć losy Herthy na następne lata. Klubowe finanse ucierpią po spadku(tak się pewnie stanie) . Większość składu wyemigruje na cieplejsze posady, Wichniarek wróci do Bielefeld, a Bundesliga II wcale nie ma tak niskiego poziomu, który by gwarantował szybki powrót do elity po rozsypce składu.
"Stara Dama" z Berlina gra gorzej od turyńskiej za Ferrary - wielki wyczyn.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 10:00 przez MeToYou, łącznie zmieniany 1 raz.
Hertha to kolejny klub, który przejechał się na kupowaniu marnych Brazylijczyków, którzy z ciężką pracą nigdy nie mieli nic do czynienia.
- Michał M
- Bawarski Krzyżak
- Reputacja: 168
Dodajmy, że i tak nie stoją najlepiej. Dobrze, że w zeszłym sezonie Stuttgart wyprzedził Herthę w końcówce i zespół z Berlina nie zagrał w LM, to byłby blamażMeToYou pisze:Klubowe finanse ucierpią po spadku(tak się pewnie stanie)
Najlepsi odejdą to pewne - Drobny, Kacar, Ramos, pewnie też Arne Friedrich. Szybkiego powrotu do elity z pewnością nie będzie...

- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
Ale za to beda derby Berlina 

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce